Λοιπόν, επειδή έχω πήξει να διαβάζω πέιπερς (γίγαντας της διανόησης γαρ) και θέλω να ξεσκάσω, ακολουθεί οπαδιλίκι αντι-ubu.
Κατ'αρχάς εσύ είπες ότι άλλη ομάδα έπρεπε να παίζει με δέκα, που διαφέρει νοηματικά από το "και οι δύο έπρεπε να παίζετε με δέκα", λες και άδικα αποβλήθηκε ο Ίβιτς, εκτός του ότι έπιασες μια κανονικότατη απόφαση και την επαναλαμβάνεις χωρίς κανένα επιχείρημα. "Έπρεπε να αποβληθεί ο Ντουντού". Γιατί έτσι. Και δεν κοσκινίζω την γλώσσα σου για να συμπεράνω ότι βγάζεις άδικη την αποβολή Ίβιτς, όλη η ανάλυσή σου που ακολουθεί πατάει στην βαρύνουσα υπόθεση ότι εμείς θα παίζαμε με παίχτη λιγότερο. Οι άλλοι δεν θα παίζανε ας πούμε και εμείς θα κουραζόμασταν πιο πολύ. Και είδαμε και την κυριαρχία στο κέντρο πόσο τους ωφέλησε.
Δεύτερον, όταν μπαίνεις και μιλάς για ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΕΣ και μετά καπάκι πουλάς και πνεύμα αντι-Μαρινάκη, ναι ρε ΒΑΖΕΛΕ, για σκούξιμο μιλάμε, που προέρχεται από τσούξιμο, τι μου πουλάς τώρα μετριοπάθεια και ποδοσφαιρική ανάλυση και "εγώ μόνο αυτό είπα, οι μπάογκ λέγανε για μπέναλντυ" λες και σε κατηγόρησε κανείς ότι αντιγράφεις τα επιχειρήματά τους. Σόρι κιόλας ρε που σου θίξαμε και τον ποδοσφαιρικό σου πολιτισμό, λες και είναι η πρώτη φορά που σκούζεις για διαιτησία. Εδώ το κάνεις στο ίδιο ποστ, που λες ότι δεν μας αδίκησε ποτέ η διαιτησία, τι μιλάει ο Μαρινάκης, σώπα μωρέ, από την ανάποδη σκούξιμο, θα πιάσεις να αναλύεις φάσεις που ΔΕΝ μας αδίκησε η διαιτησία και γιατί ο Μαρινάκης σου πρήζει τα παπάκια σου. Φυσικά, το ρεζουμέ του πρηξίματος των παπακίων σου είναι ότι οι διαιτητές σφυρίζουν σαν χεσμένοι στο Καραϊσκάκη. Και εσύ δεν σκούζεις τώρα. Προκαταβολικά για όλη τη χρονιά ας πούμε.
Τρίτον, ποιος μιλάει για κληρονομικό χάρισμα, άσος ήταν το ματς στην αποβολή, το ξέχασες πάνω στο θαυμασμό σου για την κυριαρχία του ΠΑΟΚ; Και την αποψάρα μου λέω ότι το ματς δεν πήγαινε ΚΑΝ για Χ, τι σκατά έκανε ο ΠΑΟΚ πριν την αποβολή δηλαδή και σε έπεισε ότι όχι μόνο θα ισοφαρίσει (για δες ρε πούστη, ναι, άσος ήταν όντως μέχρι εκεί - αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ρε) αλλά θα κάνει και ανατροπή. Ούτε χάρισμα, ούτε διανόηση, κοινή λογική είναι, εντάξει, μπορεί και να έχω άδικο, αν την λέω και εσύ μου προσάπτεις απολυτότητα, δικαίωμά σου, διάβαζέ με όπως γουστάρεις, μπορείς να με φαντάζεσαι να κοπανάω μανιασμένα το πληκτρολόγιο αναψοκοκκινισμένος ενώ παίζει ο Τσουκαλάς από πίσω.
Για τις τελικές ρε, θα πει κανείς; Εγώ θυμήθηκα ότι στην φάση του πέναλτι που έκανε ο Ζουέλα είχε προηγηθεί σουτ που πανηγύρισα για γκολ αλλά η πόρνη έσκασε στην γραμμή με ανάποδα φάλτσα για να πάει στον Αβράμη. Ξεψυχισμένο σουτ σαν του Σάλπι έκανε και ο Μιραλάς. Γενικά, ωραία κυκλοφορία ο ΠΑΟΚ στο κέντρο, κακός ο Γ.Παπ, τι άλλη κυριαρχία είχε δηλαδή, να ακούσω. Μουντζώστε ελεύθερα, στο αθλέτιξ γουστάρω κιόλας (σας φαντάζομαι αναψοκοκκινισμένους με τον Γκόντζο από πίσω να παίζει), αλλά πείτε ρε ΚΟΤΑΡΕΣ του ελέους, να τις βάλουμε κάτω να τις μετρήσουμε τις ψωλές μας δηλαδή, ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ και σας αποκαλώ χέστηδες στην αυλή του σχολείου ενώ κοιτάζουν όλα τα γκομενάκια, είστε για τον πούτσο αδερφές και λέτε μαλακίες γενικά, πείτε φάσεις.
Είχε κέντρο, είχαμε πιο πολλές φάσεις και το ΓΚΟΛ. Αυτοί την κατοχή, εμείς την ουσία. Και το "από λάθος του ΠΑΟΚ το βάλαμε" το ακούω βερεσέ, πίεση, κλέψιμο, πάσα και τελείωμα, δεν μας το σερβίρανε ξέρετε.
Και φυσικά όλο αυτό το ποστ γράφτηκε για να κερδίσω την συμπάθεια όλων των βάζελων, των παοκτζήδων και λοιπών και προσμένω να με λούσουν με πινκς και την αγάπη τους. Βαρύτητα του λόγου γενικά για την διαμόρφωση κοινής γνώμης και επιρροή για πλύση εγκεφάλου δεν έχεις καμία. Αυτό έλεγα. Για μένα προσωπικά έχει σημασία το τι λες. Μπορώ να λέω στους βάζελους φίλους μου που υποστηρίζουν ότι η νοοτροπία της Λαχανί δεν υπάρχει στον Παναθηναϊκό φίλαθλο κόσμο, ότι υπάρχει και παραϋπάρχει.
ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ.
ΒΑΖΕΛΙΑ ΣΑΣ ΓΑΜAΩ - Τ. Μητρόπουλος
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Πήγα ν απαντήσω σοβαρά, αλλά μετά ξαναδιάβασα το ποστ σου και είπα γάμα το σαν το μητρόπουλο τα βαζέλια
Warriors rise from the grave
Longships sailing The Wave
Bloodshed on every shore
Friction massing from war
egine ena apta kalitera mats olimpiakos-paok sto tigani logo tou oti o paok pige na paiksei podosfero k oxi na to "klepsei" me karpouzotaktiki,me rithmo,me entasi logiki sta plaisia ntermpi,k katheste k mizergiazete me tous ougkampougkismous.skaste omos,kourasi,miliste gia mpalitsa
:kolodaxtilo elzar:
k etsi,gia na oksino ta pnevmata k tis evaisthisies sas,einai krima na mi sikosei mnia koupa o gkarsia me mas
Last edited by Daffy; 22-11-2010 at 22:45.
Τον μαλάκα τον Ερνέστο, υπονομεύει τα επιστημονικά μου ποστ.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Χαχα, ο Ντάφις έκανε έντιτ να μιλήσει για μπαλίτσα! Έλα που δεν γουστάρεις!![]()
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Καλά, δεν έχεις ιδέα ε.
Φορντ δυο πράγματα: Πρώτον έχεις ακόμα αυτό το ριφλέξ με τους γκρινιάρηδες βάζελους κλπ, κάτι που πρέπει να αποβάλλεις - ο πρόεδρος και οι εφημερίδες σας το παρακάνουν το ίδιο (αν όχι περισσότερο), ακόμα και σε ματς άλλων. Δεν έγραψε περισσότερα πχ ο οπαδικός τύοπος του ΠΑΟ από αυτά που γράφει φέτος το φως του γαυρου πρωταθλητη και ο Πατέρας μας δεν έκανε δηλώσεις.
Δεύτερον το παιχνίδι (μέχρι την αποβολή, όπως και το άλλο) δεν είχε μεγάλη διαφορά από το μεταξύ μας, υπεροχή ΠΑΟΚ (γαυρου) με ελάχιστες ευκαιρίες. Αν κάποιος απλά διάβαζε εσένα θα είχε εντελώς άλλη ιδέα. Η διαφορά είναι ότι εσείς βάλατε ένα γκολ δίκαιο στο μεταξύ μας, ενώ βάλατε και ένα "άδικο" με βάση την εικόνα του αγώνα στο ματς με ΠΑΟΚ. Και ο ΠΑΟΚ μπήκε με υπεροχή και στο δεύτερο, πιέζοντας έντονα, κάτι που ξεχάσατε να κάνετε στο ΟΑΚΑ.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
Μη λέμε τα ίδια. Εγώ μετράω περισσότερες φάσεις δικές μας στο α' με τον ΠΑΟΚ χωρίς να αρνούμαι ότι είχε και καλύτερη κυκλοφορία και κατοχή. Τίποτα άλλο.
Τον είπα μαλάκα τον Μαρινάκη, τις φυλλάδες τις έχω θάψει προ πολλού ουκ ολίγες φορές, δικαιούμαι να κράξω και λίγο warlord!
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
καρπουζα ομως![]()
Warriors rise from the grave
Longships sailing The Wave
Bloodshed on every shore
Friction massing from war
Απλά αγνοείς το πόσο ενημερωμένοι για τέτοιες μαλακίες είναι οι οπαδάρες που ορίζουν τα συνθήματα που θα φωνάξει ο κόσμος - δεν χρειάζεται να ξέρει και ο τελευταίος το όνομα_μάνας_γκαρσια για να σιγοντάρει σε ρυθμικό συνθηματάκι. Δεν είναι καθόλου δύσκολο να τα ξέρουμε όλα αυτά, δεν υπάρχει έστω και επιφανειακά ενημερωμένος οπαδός ΠΑΟ που να μην ξέρει ότι ο Γκοβού έχασε τον πατέρα του φέτος πχ. Αν βγει συνθηματάκι για τον μπαμπά του (αν και δύσκολο για τον συγκεκριμένο, πιο πιθανό να βγει για τις κραιπάλες), λες να είναι τυχαίο;
Α δεν ήξερα καν για ονόματα μανάδων και τέτοια. Υπέθεσα ότι απλά φωνάζαν το κλασικό "είναι πουτάνα του Γκαρσία η μάνα", το οποίο πρέπει να έχει ακουστεί για κάθε άνθρωπο που πάτησε σε αγωνιστικό χώρο τα τελευταία 50 χρόνια, γιαυτό μου έκανε εντύπωση που σχολιάστηκε.
Ζητώ συγγνώμη.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Χαχ, δεν ξέρω τι φώναζαν, απλά πιστεύω ότι για τη μάνα του κατά πάσα πιθανότητα ήξεραν. :ρ