Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 87

Thread: mpaxalo se tzami stin plateia attikis

Senior Member rage for order's Avatar

Quote Originally Posted by cancer View Post
    Quote Originally Posted by rage for order View Post
    Quote Originally Posted by nekrobutcher View Post
    χμ.. είναι δυνατόν να έκαναν ντου "40 σκούροι" και να μη το χει δείξει το δελτίο των 8? αυτοί τρελαίνονται για κάτι τέτοια, μια χαρά θα τους βόλευε, ούτε παραγγελία!
    μα και να ισχύει, σε ποιον έκαναν ντου; σε πεντάχρονα; σε γριές; σε φασίστες με μαχαίρια και με ροτβάιλερ που με βάρδιες φυλάνε την πλατεία για να μην πατήσει σκούρος; τι πάει να πει κάτοικοι; υποθέτω πως 40 σκούρους δεν τους απωθούν εύκολα απλοί κάτοικοι.

ε βλάκα cancer;
    vlaka na peis ton patera sou kwlotyro.
    se paidia kai se pappoudes ekanan ntou.
    ama einai 8a fero ton autopti na ta peite mazi tou.
    φέρε όλη την επιτροπή κατοίκων.

βλάκα.

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

Πιστεύω πάντως πως αν μάθουμε ποιος ξεκίνησε το όλο σκηνικό θα πρόκειται για μία ρηξικέλευθη θεωρητική προσθήκη πάνω στο μεταναστευτικό.

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    "Είναι πολύ εύκολο να σπάσουν τα κρύσταλλα", στη νύχτα των κρυστάλλων αναφέρεται, αυτό είναι το ζουμί. Κάποια πράγματα είναι πολύ πιο κοντά μας από όσο νομίζουμε.
    Να ορίστε κάτι τέτοια λέτε και χάνουν τα πάντα το νόημα τους. "Κάποια πράγματα είναι πολύ πιο κοντά μας από όσο νομίζουμε". Ωραία. Ας πούμε εγώ, που πέρασα τα φοιτητικά μου χρόνια στην ΑΣΟΕΕ, που δουλεύω στην Κυψέλη και που περνάω κάθε μέρα από Βικτώρια (οκ, όταν δεν είμαι Λάρισα), που πολύ συχνά μετακινούμαι στο κέντρο και σε περιοχές γεμάτες μετανάστες, ενώ μένω και στο Αιγάλεω που επίσης έχει πολλούς μετανάστες, δεν έχω δει ποτέ μου τίποτα που να έχει σχέση με οποιαδήποτε μορφή κρατικής τρομοκρατίας. Μη με παρεξηγήσεις, δε λέω ότι δεν υπάρχει, αλλά ότι δε την έχω δει, εγώ. Τι μπορεί να σημαίνει για μένα το "Κάποια πράγματα είναι πολύ πιο κοντά μας από όσο νομίζουμε";

Να μου πεις για επιθέσεις στον Αγ. Παντελεήμωνα, για ενέδρες, για μεταμεσονύκτια ντου ή εκβιασμούς με άδειες παραμονής ή οτιδήποτε άλλο, να πω οκ, τώρα μου πετάς μια γενικούρα για τρομοκρατία του Κράτους την οποία αν και είμαι ακριβώς εκεί που θα έπρεπε να συμβαίνει, δε την έχω δει ποτέ. Τόσο στραβός είμαι πια; Και στην τελική, μόνο στην πλατεία Αττικής εφαρμόζεται η τρομοκρατία του Κράτους; Στην υπόλοιπη Αθήνα γιατί δεν υπάρχει;

Θέλω να πω με αυτά τα παραδείγματα ότι οι μετανάστες έχουν όντως προβλήματα, τα μαθαίνω και από πρώτο χέρι, γιατί πρέπει να έρθεις "εσύ" και να μου πετάξεις και άλλες 100 σάλτσες; Δε τα κάνεις χειρότερα τα πράγματα;
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
    Να μου πεις για επιθέσεις στον Αγ. Παντελεήμωνα, για ενέδρες, για μεταμεσονύκτια ντου ή εκβιασμούς με άδειες παραμονής ή οτιδήποτε άλλο, να πω οκ, τώρα μου πετάς μια γενικούρα για τρομοκρατία του Κράτους την οποία αν και είμαι ακριβώς εκεί που θα έπρεπε να συμβαίνει, δε την έχω δει ποτέ. Τόσο στραβός είμαι πια; Και στην τελική, μόνο στην πλατεία Αττικής εφαρμόζεται η τρομοκρατία του Κράτους; Στην υπόλοιπη Αθήνα γιατί δεν υπάρχει;
    Ε, να, αυτό ακριβώς εννοώ όταν λέω ότι μερικά πράγματα είναι πιο κοντά μας από όσο νομίζουμε. Όταν αρχίσεις να τα βλέπεις στην καθημερινότητά σου σημαίνει ότι θα είναι πολύ αργά. Τώρα, να σου πω συγκεκριμένα περιστατικά τρομοκρατίας από μπάτσους; Υπάρχουν άπειρα. Τη δευτέρα πχ στην πορεία μπάτσοι χτύπησαν μια αμερικανίδα στο κεφάλι με μάρμαρο. Στα μμε ειπώθηκε ότι ήταν τουρίστρια και γλίστρησε. Αλλά αν θες να σου πω συγκεκριμένα για το μεταναστευτικό, υπάρχουν επίσης άπειρα. Ήδη ανέφερα δύο: αυτό στο λινκ και αυτό που είπα στον κάνσερ να ψάξει για γιάνναρη. Ορίστε λινκ και γι'αυτό: http://e-dromos.gr/index.php?option=...E%B1&Itemid=48
    Το περιστατικό με το σκισμένο κοράνι φαντάζομαι το ξέρεις. Πριν 2-3 μέρες έπαιζε στην τηλεόραση το σκηνικό που προσεύχονταν και τους πέταγαν αυγά (και η αστυνομία δεν έκανε κάτι). Και ειδικά για άγιο παντελεήμονα υπάρχουν κυριολεκτικά αμέτρητες μαρτυρίες, με ένα γρήγορο ψάξιμο θα βρεις πολλές. Το θέμα είναι, γιατί μου ζητάς συγκεκριμένες ιστορίες; Για να πειστείς ότι λέω αλήθεια; Αν πειστείς, σκέφτεσαι να κάνεις κάτι ή με ρωτάς έτσι, για το χαβαλέ; Αν ναι, μαλακία δεν είναι να μου τη λες που δε μιλάω συγκεκριμένα, εφόσον και συγκεκριμένα όταν μιλάω το ίδιο είναι το αποτέλεσμα;
    Επίσης όχι, δεν τα κάνω χειρότερα βάζοντας σάλτσες όπως λες. Αν δεν έβαζα τις σάλτσες δηλαδή θα έτρεχες να γραφτείς στο "Απελάστε το Ρατσισμό";
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

A rock, an island Drumsick's Avatar

na peinaseis sintoma sou euxomai.
    quoted for truth

kai ama vgoun oi fasistes pou 8a psifisw (epeidi autous 8a psifisw, afou to deses ki esi, tsakali) kai se apelasoun akoma kalitera.
    Έχω Κάρτα Πολίτη Ευρωπαικής Ένωσης βλάκα. Το πολύ πολύ να μου κλάσουν τ'αρχίδια.

Κάνσερ, ψήφισε ανταρσύα πρώτα. Άμα βγούμε θα φύγουμε από την ΕΕ, οπότε άμα μετά βγάλεις τους φασίστες θα μπορούν να την πετάξουν έξω άνετα.

Ε, να, αυτό ακριβώς εννοώ όταν λέω ότι μερικά πράγματα είναι πιο κοντά μας από όσο νομίζουμε. Όταν αρχίσεις να τα βλέπεις στην καθημερινότητά σου σημαίνει ότι θα είναι πολύ αργά. Τώρα, να σου πω συγκεκριμένα περιστατικά τρομοκρατίας από μπάτσους; Υπάρχουν άπειρα. Τη δευτέρα πχ στην πορεία μπάτσοι χτύπησαν μια αμερικανίδα στο κεφάλι με μάρμαρο. Στα μμε ειπώθηκε ότι ήταν τουρίστρια και γλίστρησε. Αλλά αν θες να σου πω συγκεκριμένα για το μεταναστευτικό, υπάρχουν επίσης άπειρα. Ήδη ανέφερα δύο: αυτό στο λινκ και αυτό που είπα στον κάνσερ να ψάξει για γιάνναρη. Ορίστε λινκ και γι'αυτό: http://e-dromos.gr/index.php?option=...E%B1&Itemid=48
    Το περιστατικό με το σκισμένο κοράνι φαντάζομαι το ξέρεις. Πριν 2-3 μέρες έπαιζε στην τηλεόραση το σκηνικό που προσεύχονταν και τους πέταγαν αυγά (και η αστυνομία δεν έκανε κάτι). Και ειδικά για άγιο παντελεήμονα υπάρχουν κυριολεκτικά αμέτρητες μαρτυρίες, με ένα γρήγορο ψάξιμο θα βρεις πολλές. Το θέμα είναι, γιατί μου ζητάς συγκεκριμένες ιστορίες; Για να πειστείς ότι λέω αλήθεια; Αν πειστείς, σκέφτεσαι να κάνεις κάτι ή με ρωτάς έτσι, για το χαβαλέ; Αν ναι, μαλακία δεν είναι να μου τη λες που δε μιλάω συγκεκριμένα, εφόσον και συγκεκριμένα όταν μιλάω το ίδιο είναι το αποτέλεσμα;
    Επίσης όχι, δεν τα κάνω χειρότερα βάζοντας σάλτσες όπως λες. Αν δεν έβαζα τις σάλτσες δηλαδή θα έτρεχες να γραφτείς στο "Απελάστε το Ρατσισμό";
    γαμημένο ξελογκίν.

Γιατί πρέπει πάντα να καταλήγουμε στο "εσύ τι θα κάνεις;"

Δε ζήτησα καμία συγκεκριμένη πληροφορία, συγκεκριμένες πληροφορίες μπορεί να βρει ο καθένας για να εξηγήσει το οτιδήποτε, αν ήταν ο DM στο ηαρ θα πετούσε τώρα 10 λινξ από τα σάιτ του με μετανάστες να μπαίνουν σε σπίτια, να μαχαιρώνουν κόσμο και να κλέβουν iphones.

Τώρα αυτό το "Όταν αρχίσεις να τα βλέπεις στην καθημερινότητά σου σημαίνει ότι θα είναι πολύ αργά" πέραν του ότι είναι παραλλαγή του "πίστευε και μη ερεύνα, εμείς ξέρουμε", δε σημαίνει απολύτως τίποτα. Αν θες να μιλήσουμε για πραγματικότητα, αυτό που βλέπω είναι να φοβάμαι ακόμα και γω που είμαι νταής να κυκλοφορήσω ή να παρκάρω σε συγκεκριμένα μέρη το βράδυ, κάτι το οποίο δεν το είχα παλιότερα, επίσης βλέπω ότι έχω γνωστούς που έχουν δεχτεί επιθέσεις από μετανάστες (όπως οι φίλοι σου, λολ) ενώ δε βλέπω καθόλου κρατική τρομοκρατία. Με τη λογική σου θα έπρεπε καιγω να βγω με παλούκια στους δρόμους να δέρνω "σκούρους".

Για να απαντήσω και σαυτό που ρωτάς, εγώ δεν πρόκειται να κάνω ποτέ απολύτως τίποτα συλλογικό ούτε να γραφτώ πουθενά και αρκούμαι στο να βοηθάω τους 2-3 μετανάστες που ξέρω, απλά αν δεν έβαζες τις σάλτσες ίσως κάποια στιγμή να πίστευα ότι υπάρχει και κάποια συλλογικότητα που δε προσπαθεί να με βγάλει τρελό και αποκεί και πέρα ποιος ξέρει, όλα θα ήταν πιθανά, η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις!

Τώρα που λύσαμε το τι κάνω εγώ, να μιλήσουμε για το τι κάνετε εσείς και τι αποτελέσματα πιστεύεις ότι έχουν οι σάλτσες σας;

A rock, an island Drumsick's Avatar

Κάνσερ, ψήφισε ανταρσύα πρώτα. Άμα βγούμε θα φύγουμε από την ΕΕ, οπότε άμα μετά βγάλεις τους φασίστες θα μπορούν να την πετάξουν έξω άνετα.
    Κάντε μαλακίες

Με τη λογική σου θα έπρεπε καιγω να βγω με παλούκια στους δρόμους να δέρνω "σκούρους".

απλά αν δεν έβαζες τις σάλτσες ίσως κάποια στιγμή να πίστευα ότι υπάρχει και κάποια συλλογικότητα που δε προσπαθεί να με βγάλει τρελό και αποκεί και πέρα ποιος ξέρει, όλα θα ήταν πιθανά, η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις!

Τώρα που λύσαμε το τι κάνω εγώ, να μιλήσουμε για το τι κάνετε εσείς και τι αποτελέσματα πιστεύεις ότι έχουν οι σάλτσες σας;
    1) Όχι, το εξήγησα πιο πάνω, όταν είπα ότι όλοι τα βλέπουμε αυτά, αλλά το θέμα είναι να δεις τις αιτίες πίσω από τις πράξεις (εκτός αν αυτό που καταλαβαίνεις είναι ότι είναι εκ φύσεως εγκληματικοί και να γυρίσουν στις πατρίδες τους τα μουνιά, οπότε πάσο)

2) Δεν είμαι συλλογικότητα, αλλά και πάλι, θα περίμενες να σου πει τι αυτή η συλλογικότητα για να μη σε βγάζει τρελό; Ότι τους μετανάστες δεν τους πειράζει κανείς, αφού δεν το βλέπεις εσύ να γίνεται; Ή ότι ναι βρε αδερφέ, κάτι γίνεται, αλλά αυτά είναι μεμονωμένα περιστατικά, αν είσαι ξηγημένο παιδί, πληρώνεις τους φόρους σου και τρως το φαί σου το κράτος και οι χρυσαυγίτες θα σου φερθούν καλά, κι ας είσαι και λίγο μαυριδερός;

3) Δε βάζω σάλτσες, όπως μου έρχονται τα λέω, εσύ είπες για σάλτσες.

Quote Originally Posted by Drumsick View Post
    Κάντε μαλακίες
    Έλα, έτσι το είπα για να του αποσπάσω την ψήφο (αφού συνασπισμό δεν θα ψηφίσει, ας ψηφίσει ανταρσύα). Μη φοβάσαι, είμαστε διεθνισταί, το κεφάλαιο και το προλεταριάτο δεν έχουν πατρίδα!

Σόρρυ αλλά δε συνεννοούμαστε. Μου λες ότι το θέμα είναι να βρεις τις αιτίες ενώ έχω γράψει στο πρώτο ποστ ότι "Άλλο πράγμα να προσπαθείς να βρεις γιατί συμβαίνει κάτι και άλλο να αρνείσαι ότι υπάρχει".

Δηλαδή σοβαρά τώρα, από όλες τις μαλακίες που έχω γράψει έβγαλες το συμπέρασμα ότι παίζει και να θεωρώ τους μετανάστες εκ φύσεως εγκληματικούς και να γυρίσουν στις πατρίδες τους;

Καλύτερα να τα συζητήσουμε από κοντά.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. (θα το βάλω signature να τελειώνουμε)

Ναι, ωραία, κι εγώ ζήτησα να μου πείτε πού αρνήθηκα ότι υπάρχει πρόβλημα με τους μετανάστες, γιατί κάνουμε κύκλους;
    ΟΚ, άκυρο, κι αυτό το καλύψαμε
    Αλλά πες μου τότε σε ποια "λογική μου" αναφέρεσαι σύμφωνα με την οποία θα έπρεπε να πλακώνεις μετανάστες.

Πού είπα ότι αρνήθηκες ότι υπάρχει πρόβλημα με τους μετανάστες;

.

(κ/π ολόκληρη την πρόταση έκανα, η οποία διευκρίνησα ότι δεν αναφερόταν σε σένα)

Ναι, ωραία, κι εγώ ζήτησα να μου πείτε πού αρνήθηκα ότι υπάρχει πρόβλημα με τους μετανάστες, γιατί κάνουμε κύκλους;
    ΟΚ, άκυρο, κι αυτό το καλύψαμε
    Αλλά πες μου τότε σε ποια "λογική μου" αναφέρεσαι σύμφωνα με την οποία θα έπρεπε να πλακώνεις μετανάστες.
    (Γαμώ τα έντιτ σου, γράψτα αυτά που θες σε νέο ποστ βρε άνθρωπε, δωρεάν είναι ή μάλλον εσύ τα πληρώνεις, είδα τώρα ότι έχεις κάνει έντιτ σχεδόν σε όλα τα προηγούμενα ποστς σου)

η "λογική σου" ήταν η "Όταν αρχίσεις να τα βλέπεις στην καθημερινότητά σου σημαίνει ότι θα είναι πολύ αργά", οπότε ο συλλογισμός μου ήταν πως αν ισχύει αυτό και αφού στην καθημερινότητα μου δε βλέπω κρατική τρομοκρατία, ενώ αντίθετα βλέπω μαλακίες από μετανάστες, είναι ήδη αργά και θα έπρεπε να δέρνω μπλα μπλα μπλα. Προς καθυστερημένους συμφορουμίτες : δε λέω ότι αυτό είναι το σωστό αλλά το αντίθετο, αν καταλάβατε αυτό, ξέρετε...

η "λογική σου" ήταν η "Όταν αρχίσεις να τα βλέπεις στην καθημερινότητά σου σημαίνει ότι θα είναι πολύ αργά", οπότε ο συλλογισμός μου ήταν πως αν ισχύει αυτό και αφού στην καθημερινότητα μου δε βλέπω κρατική τρομοκρατία, ενώ αντίθετα βλέπω μαλακίες από μετανάστες, είναι ήδη αργά και θα έπρεπε να δέρνω μπλα μπλα μπλα. Προς καθυστερημένους συμφορουμίτες : δε λέω ότι αυτό είναι το σωστό αλλά το αντίθετο, αν καταλάβατε αυτό, ξέρετε...
    Κάμεις λάθος. Φυσικά και δεν εννοώ πως, όταν βλέπεις το οτιδήποτε να γίνεται, είναι πολύ αργά για να αναστραφεί. Η εγκληματικότητα των μεταναστών με μερικές συγκεκριμένες πολιτικές κινήσεις (πχ να νομιμοποιηθούν όλοι - την επόμενη μέρα οι 9 στους 10 και βάλε θα την έχουν κάνει για ευρώπη) μπορεί σχεδόν να εξαλειφθεί. Αντίθετα, αν φτάσεις να βλέπεις λιντσαρίσματα μεταναστών όπως γυρνάς από τη δουλειά, σημαίνει ότι θα έχει εξαπλωθεί σε τέτοιο βαθμό η ρατσιστική προπαγάνδα που θα είναι υπερβολικά δύσκολο να αναστραφεί. Είναι ποιοτικά διαφορετικά ζητήματα. Και για να υποστηρίξω το "κάποια πράγματα είναι πιο κοντά μας από όσο νομίζουμε", από το Γενάρη η Αθήνα θα έχει για πρώτη φορά (δηλωμένο) φασίστα δημοτικό σύμβουλο γιατί ο ένας στους γαμημένους είκοσι από όσους πήγαν να ψηφίσουν το έριξε σε κάτι μαφιόζους που στην προεκλογική τους συγκέντρωση χαιρετούσαν ναζιστικά. Δεν είναι same shit different day, τα πράγματα αλλάζουν και μας αφορούν όλους.