Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 87

Thread: mpaxalo se tzami stin plateia attikis

διασκεδάννυμ cancer's Avatar

Quote Originally Posted by Drumsick View Post
    Ήσουν από πριν φασιστάκι ή έγινες όταν σου φάγαν το iphone σκούροι?
    na peinaseis sintoma sou euxomai. kai ama vgoun oi fasistes pou 8a psifisw (epeidi autous 8a psifisw, afou to deses ki esi, tsakali) kai se apelasoun akoma kalitera.
    inb4 "oloi oi voulgaroi eiste mounia", kai klama to allodapo. eu8ykrisia.

dragonlord ontws einai asteio pou auta pou lew isxyoun, ksekardistiko 8a elega
    dwse mou ena link oti i astinomia exei tromokratimenous tous metanastes se perioxes-ghetto opws viktoria, plateia attikis, omonoia kai katw. mia apodeiksi. giati ego sou lew oti astinomia den pataei kan sautes tis perioxes kai ama ginei kamia kinisi (vlepe tositsa prin ligo kairo) einai gia to ksexou.
    oi metanastes gia sena einai ta a8wa kalopaida pou ir8an gia mia kaliteri zoi OLOI kai gia mia timia douleia blablabla e. ti periergo gia ena syrrizaio, mi mas poune kai fasistes, pros 8eou.

episis koitaw ta post mou kai de vlepw oute mia protasi pou na me xaraktirizei ws fasista. skatomyaloi deksiofovikoi psifoforoi pasok kai nd.

ikonoklast skouroi einai ta pakistania kai o autoptis martyras einai o kainourios xrysaugitis filos mou (...)

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by cancer View Post
    mazeftikan 40 skouroi ke ekanan ntou stin platia attikis
    egine antepithesi ke eklisan tous skourous sto tzami oi katoikoi
    oi katoikoi kalesan tin astinomia na erthi na desi aftous sto tzami
    ke i astynomia irthe kee estile tous katoikous spiti tous
    ενιωσα σα να διαβαζω την καινη διαθηκη

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

Άραγε τι να λένε για το συμβάν οι Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή.

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Ούτε εγώ καταλαβαίνω πάντως τι το φασιστικό είπε ο κάνσερ και βγήκατε όλοι να τον κράξετε. Τουλάχιστον στα γρήγορα που διάβασα τα ποστ του γαμώ_τα_γκρίκλις_σου, αυτό που είπε είναι για διάφορους λεγάμενους που εκμεταλλεύονται τους μετανάστες και τους βάζουν να κάνουν μαλακίες. Είναι ψέμα ή φασιστικό αυτό;

Και γενικά η λύση στο πρόβλημα των μεταναστών είναι η άρνηση ότι υπάρχουν και μετανάστες που κάνουν διάφορα;

Να αναλύσω λίγο το συλλογισμό μου πριν πάω να γίνω μέλος της Χρυσής Αυγής. Είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι οι μετανάστες στην Ελλάδα δεν έχουν απολύτως κανένα δικαίωμα, ότι ο περισσότερος κόσμος τους μισεί και γενικά τους συμπεριφέρονται σαν ζώα. Όπως επίσης ΔΕΔΟΜΕΝΟ είναι ότι δέχονται επιθέσεις από οργανώσεις, μπάτσους, ακόμα και πολίτες (τόσο ακραίο σας φαίνεται πια μερικοί από τους "αγανακτισμένους πολίτες", που μπαίνουν πάντα σε εισαγωγικά, να είναι αγανακτισμένοι πολίτες χωρίς εισαγωγικά; ).

Από την άλλη, είναι επίσης ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι στις περιοχές που ανέφερε ο κάνσερ (και που ουσιαστικά μιλάμε για το κέντρο της Αθήνας) δεν υπάρχει καμία απολύτως τρομοκρατία. Όποιος περνάει από Βικτώρια, Πατησίων κτλ το μόνο που βλέπει είναι χαλαρούς παραεμπόρους. Και θα ήταν εδώ που τα λέμε τρελή μαλακία από όσους δε γουστάρουν μετανάστες, είτε είναι Κράτος είτε αστυνομία είτε πολίτες, να τους τρομοκρατούν μπροστά στα μάτια του κόσμου, γιατί η κοινή γνώμη θα στρεφόταν εναντίον τους (σε κάποιο ποσοστό τουλάχιστον, γιατί κάποιοι γουστάρουν βία).

Το αποτέλεσμα αυτών των δυο δεδομένων ποιο είναι; Αφενός οι μετανάστες να έχουν πολλά και υπαρκτά προβλήματα αφετέρου ο πολύς κόσμος να μη τα βλέπει. Και έρχομαι και σκέφτομαι εδώ, με την κατάσταση όπως την βλέπω, αν βγαίνει ο κάθε αριστεροπερίεργος και μιλάει γενικά και αόριστα για τρομοκρατία και τσουβαλιάζει τα πάντα, ο πολύς κόσμος που βλέπει τους μετανάστες να αράζουν στην ΑΣΟΕΕ γεμίζοντας ολόκληρο το πεζοδρόμιο με Λουί Βιττόν τσάντες και τους μπάτσους να πίνουν καφέ στο Σπιτικό λίγο πιο κάτω, δε θα σκεφτεί αμέσως (και λογικότατα) "μα τι μας λένε οι μαλάκες;". Δηλαδή έχουμε μια κατάσταση που ο μέσος άνθρωπος (ένα βιαστικό προφίλ του οποίου θα ήταν : καμία ανάμειξη σε αντιρατσιστικές οργανώσεις, καμία ανάμειξη σε φασιστικές οργανώσεις, ενημέρωση από Πρετεντέρη) ακούει κάποιους να λένε για την τρομοκρατία κατά των μεταναστών αλλά στην καθημερινότητα του φοβάται να πάει από συγκεκριμένα μέρη στο κέντρο της πόλης του γιατί έχουν μετατραπεί σε γκέττο που ΟΝΤΩΣ γίνονται πολλά. Γιατί αυτός ο μέσος άνθρωπος να πιστέψει για τις επιθέσεις σε Αγ. Παντελεήμονα και για τους χρυσαυγίτες και για όλα αυτά που όντως γίνονται;

Συνοπτικά η άποψη μου είναι πως με το να μιλάτε γενικά και αόριστα για πράγματα τα οποία ο κόσμος δε βλέπει πουθενά, με το να υπερβάλλετε και κυρίως με το να αρνείστε κάποια άσχημα πράγματα που όντως συμβαίνουν, το μόνο που καταφέρνετε είναι να θάβονται τα πραγματικά προβλήματα.

Άλλο πράγμα να προσπαθείς να βρεις γιατί συμβαίνει κάτι και άλλο να αρνείσαι ότι υπάρχει.

Και για να κλείσω αυτό το μικρό ποστ, νησάφι πια με τους χαρακτηρισμούς σας, οποιοσδήποτε γράψει κάτι με το οποίο διαφωνείτε κατευθείαν γίνεται φασίστας, ρατσιστής, δεξιός, πασόκος,κοπρολάγνος κτλ. Θα μπορούσε να πει κάποιος ότι αυτό γίνεται λόγω της συσωρευμένης εμπειρίας σας από τέτοιες καταστάσεις η οποία σας επιτρέπει να ξεχωρίζετε αμέσως το ποιόν ενός ανθρώπου, με 10 μόνο λέξεις του. Κάποιος άλλος θα έλεγε ότι δε μπορείτε να σκεφτείτε έξω από ταμπέλες, πως όλα πρέπει να κατηγοριοποιηθούν για να μπορέσετε να συζητήσετε, όπως ακριβώς αυτό που κάνω και γω στο μίζερο λογιστικό γραφείο μου ( ). Τι από τα δυο ισχύει ας το αποφασίσει το κοινό.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Παρακαλώ, πείτε μου και οι δύο πού είπα ότι δεν κάνουν τίποτα οι μετανάστες, ότι είναι καλόπαιδα κλπ κλπ, γενικά πού τα είδατε αυτά γιατί θα τρελαθώ. Επίσης άλεξ για περιστατικό στην πλατεία αττικής είναι το τόπικ και όχι για πατησίων. Είναι δεδομένο ότι άνθρωποι που δεν έχουν κανένα δικαίωμα, που δε βρίσκουν δουλειά, που θέλουν να πάνε στην οικογένειά τους στην ιταλία πχ και τους έχουν εγκλωβίσει εδώ, που ζούνε με άλλους 20 σε ένα τριάρι και πληρώνουν με το κεφάλι θα καταφύγουν, ένα μέρος έστω αυτών, στην εγκληματικότητα. Δεν είπε κανείς ότι δε γίνεται αυτό, ούτε ότι δεν είναι κωλοκατάσταση, όλοι όσοι κυκλοφορούμε στο κέντρο έχουμε αισθανθεί απειλημένοι. Το θέμα είναι, τι στάση κρατάς; Καταλαβαίνεις ότι ο υπαίτιος για αυτή την κατάσταση είναι το κράτος ώστε να κατευθύνεις εκεί την οργή σου και τις διαμαρτυρίες σου, ή αποφασίζεις ότι το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν, οπότε παίρνεις καδρόνια και μπαίνεις στις ομάδες περιφρούρησης πλατειών της χρυσής αυγής για μια Καθαρή Αθήνα (και τους πετάς αυγά την ώρα που προσεύχονται); Στην πλατεία αττικής, όπως και στον αγ.παντελεήμονα είναι αποδεδειγμένο ότι γίνεται αυτό. Οπότε, όταν έρχεται ο κάνσερ και λέει ότι ΠΩΠΩ ΜΑΛΑΚΑ ΤΙ ΨΕΜΑΤΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ, ΠΗΓΑΝ ΣΑΡΑΝΤΑ ΣΚΟΥΡΟΙ (sic) ΜΕ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ε, είναι φως φανάρι το τι έχει συμβεί. Τι θέλετε να πω, "α τους αλήτες!"; Ναι, πλέον είναι φάση συμμοριτοπολέμου, ναι, "αυτοί το ξεκίνησαν!", αλλά από τη μία έχεις ανθρώπους σε πραγματική εξαθλίωση και χωρίς ελπίδα και από την άλλη έχεις καλοθρεμμένους καγκουρόμπατσους και χρυσαυγίτες που το κάνουν από χόμπι. Ε, δε θα κρατήσω ίσες αποστάσεις, πώς να το κάνουμε. Άλλωστε φοβάμαι μη με πούνε φασίστα, έχω κερδίσει με τον ιδρώτα μου τον τίτλο του συριζαίου/αριστεροπερίεργου, δεν θα τον χάσω για τους μαλάκες τους σκούρους!
    edit: α, επίσης τι "γενικά κι αόριστα" για τρομοκρατημένους μετανάστες μιλάω, έδωσα πικ με έναν που τον έκαναν προχτές τουλούμι στο ξύλο οι μπάτσοι, πιο συγκεκριμένο από αυτό δε γίνεται. Εκτός αν είναι μεμονωμένο περιστατικό ε, δεν αποκλείεται!
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Quote Originally Posted by ubu View Post
    προσπάθησε να συλλάβεις το μέγεθος της γελοιότητας του να κράζεις τους μετανάστες λίγες μέρες αφότου σου 'κλεψαν το μονάκριβο iPhone 3GS σου και δείξε λίγη αξιοπρέπεια.
    kompleksiki poustara, mono esy kai i plystra anaferate to iphone mou sto er. kai o h.
    ante kai to synaspistiri pou ta zei ka8e mera sta stena kai stis sineleuseis gia to an o alavanos einai kaliteros igetis apton tsipra h ton kouveli.

Καταλαβαίνεις ότι ο υπαίτιος για αυτή την κατάσταση είναι το κράτος ώστε να κατευθύνεις εκεί την οργή σου και τις διαμαρτυρίες σου, ή αποφασίζεις ότι το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν, οπότε παίρνεις καδρόνια και μπαίνεις στις ομάδες περιφρούρησης πλατειών της χρυσής αυγής για μια Καθαρή Αθήνα
    8a ekplageis an arxisei na ginetai pio entona auto?

Το θέμα είναι, τι στάση κρατάς;
    lew deksio opoion 8igei to 8ema san kalos aristeros pou eimai, kanw kai sfirodrepano me ta daxtila mou gia na ksorkisw to kako. epeidi emeis oi aristeroi eimaste anoixtomyaloi kai genika anoixti sti sizitisi kai katalavainoume ti mas lene.

όταν έρχεται ο κάνσερ και λέει ότι ΠΩΠΩ ΜΑΛΑΚΑ ΤΙ ΨΕΜΑΤΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ, ΠΗΓΑΝ ΣΑΡΑΝΤΑ ΣΚΟΥΡΟΙ (sic) ΜΕ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ε, είναι φως φανάρι το τι έχει συμβεί.
    den to eipa ego, gia niosti fora. den imoun mprosta.
    an einai na allazeis auta pou lew mi mou apeuthineis kan to logo.

Αν είναι να μου απαντάς με τέτοια επιχειρήματα, βρίσκω πως θα είναι κρίμα μεγάλο να μη σου απευθύνω το λόγο.

χμ.. είναι δυνατόν να έκαναν ντου "40 σκούροι" και να μη το χει δείξει το δελτίο των 8? αυτοί τρελαίνονται για κάτι τέτοια, μια χαρά θα τους βόλευε, ούτε παραγγελία!

"Society, have mercy one me
    i hope you're not angry, if i disagree..."

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    Παρακαλώ, πείτε μου και οι δύο πού είπα ότι δεν κάνουν τίποτα οι μετανάστες, ότι είναι καλόπαιδα κλπ κλπ, γενικά πού τα είδατε αυτά γιατί θα τρελαθώ. Επίσης άλεξ για περιστατικό στην πλατεία αττικής είναι το τόπικ και όχι για πατησίων. Είναι δεδομένο ότι άνθρωποι που δεν έχουν κανένα δικαίωμα, που δε βρίσκουν δουλειά, που θέλουν να πάνε στην οικογένειά τους στην ιταλία πχ και τους έχουν εγκλωβίσει εδώ, που ζούνε με άλλους 20 σε ένα τριάρι και πληρώνουν με το κεφάλι θα καταφύγουν, ένα μέρος έστω αυτών, στην εγκληματικότητα. Δεν είπε κανείς ότι δε γίνεται αυτό, ούτε ότι δεν είναι κωλοκατάσταση, όλοι όσοι κυκλοφορούμε στο κέντρο έχουμε αισθανθεί απειλημένοι. Το θέμα είναι, τι στάση κρατάς; Καταλαβαίνεις ότι ο υπαίτιος για αυτή την κατάσταση είναι το κράτος ώστε να κατευθύνεις εκεί την οργή σου και τις διαμαρτυρίες σου, ή αποφασίζεις ότι το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν, οπότε παίρνεις καδρόνια και μπαίνεις στις ομάδες περιφρούρησης πλατειών της χρυσής αυγής για μια Καθαρή Αθήνα (και τους πετάς αυγά την ώρα που προσεύχονται); Στην πλατεία αττικής, όπως και στον αγ.παντελεήμονα είναι αποδεδειγμένο ότι γίνεται αυτό. Οπότε, όταν έρχεται ο κάνσερ και λέει ότι ΠΩΠΩ ΜΑΛΑΚΑ ΤΙ ΨΕΜΑΤΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ, ΠΗΓΑΝ ΣΑΡΑΝΤΑ ΣΚΟΥΡΟΙ (sic) ΜΕ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ε, είναι φως φανάρι το τι έχει συμβεί. Τι θέλετε να πω, "α τους αλήτες!"; Ναι, πλέον είναι φάση συμμοριτοπολέμου, ναι, "αυτοί το ξεκίνησαν!", αλλά από τη μία έχεις ανθρώπους σε πραγματική εξαθλίωση και χωρίς ελπίδα και από την άλλη έχεις καλοθρεμμένους καγκουρόμπατσους και χρυσαυγίτες που το κάνουν από χόμπι. Ε, δε θα κρατήσω ίσες αποστάσεις, πώς να το κάνουμε. Άλλωστε φοβάμαι μη με πούνε φασίστα, έχω κερδίσει με τον ιδρώτα μου τον τίτλο του συριζαίου/αριστεροπερίεργου, δεν θα τον χάσω για τους μαλάκες τους σκούρους!
    Ήθελα να το γράψω αλλά το ξέχασα, ότι δεν αναφερόμουν σε σένα, έτσι κι αλλιώς εσύ έχεις γράψει και εδώ μέσα για φίλους σου που τους την έχουν πέσει μετανάστες και έχουν φάει και ξύλο και τα έχουμε πει κι από κοντά.

Για τον κάνσερ δε μπορώ να ξέρω τι έχει στο σκατόμυαλο του, αλλά το ότι υπάρχουν περιπτώσεις που όντως λένε ψέματα και οι "καλοί", είναι αναμφισβήτητο. Ας πούμε είχε βάλει κάποιος λινκ από ιντυμίντια στο οποίο έλεγε ο θρεντ σταρτερ για μια πορεία στην οποία δέχτηκαν "ανήλεη επίθεση από μπάτσους, ένας σύντροφος στο νοσοκομείο χτυπημένος στο κεφάλι με γκλομπ" και από κάτω οι υπόλοιποι γράφαν ότι δεν έγινε τίποτα το ιδιαίτερο και ότι ο σύντροφος χτύπησε από πέτρα συντρόφου. Και ρωτάω (για να εξηγήσω πού κολλάει αυτό με βάση το πιο πάνω ποστ μου), αφού όντως γίνονται επιθέσεις από μπάτσους σε πορείες και χτυπάνε αδιακρίτως, γιατί πρέπει να το λένε αυτό κάποιοι και όταν δε συμβαίνει; Με αυτό τον τρόπο δε χάνουν την αξιοπιστία τους οι πραγματικές ειδήσεις;

Και για να μιλήσω και λίγο για τον εαυτό μου, γιατί όλο για τους άλλους λέω, εγώ σαν κλασικός μαλάκας που βαριέται να κάθεται να ψάχνει πότε λέει αλήθεια ο ένας και πότε ο άλλος και επειδή έχω δει και από τα δυο στρατόπεδα τις ίδιες προπαγανδιστικές μαλακίες και το έχω σιχαθεί αυτό το πράγμα, επιλέγω να μη κρατήσω καμία από τις ακραίες στάσεις που προτείνεις (ή είσαι εναντίον του κράτους ή είσαι μαζί του) και να κάτσω στα αυγά μου και όσο μπορώ να βοηθάω κάποιους μετανάστες με τους οποίους συναναστρέφομαι σε προσωπικό και μόνο επίπεδο και να είμαι ικανοποιημένος με το ρόλο μου σαυτό το ζήτημα, χωρίς να κάνω απολύτως τίποτα για κάτι πιο συλλογικό.

Α, ωραία, ερχόμουν να ποστάρω το αριστερίστικο λινκ που κολλάει ακριβώς σαν απάντηση στην τελευταία παράγραφο!
    http://hidejekyl.blogspot.com/2010/11/blog-post_19.html

tl;dr και ούτε με ενδιαφέρει κιόλας. Αν θες να συζητήσουμε, καλώς.

Senior Member rage for order's Avatar

Quote Originally Posted by nekrobutcher View Post
    χμ.. είναι δυνατόν να έκαναν ντου "40 σκούροι" και να μη το χει δείξει το δελτίο των 8? αυτοί τρελαίνονται για κάτι τέτοια, μια χαρά θα τους βόλευε, ούτε παραγγελία!
    μα και να ισχύει, σε ποιον έκαναν ντου; σε πεντάχρονα; σε γριές; σε φασίστες με μαχαίρια και με ροτβάιλερ που με βάρδιες φυλάνε την πλατεία για να μην πατήσει σκούρος; τι πάει να πει κάτοικοι; υποθέτω πως 40 σκούρους δεν τους απωθούν εύκολα απλοί κάτοικοι.

ε βλάκα cancer;

"Είναι πολύ εύκολο να σπάσουν τα κρύσταλλα", στη νύχτα των κρυστάλλων αναφέρεται, αυτό είναι το ζουμί. Κάποια πράγματα είναι πολύ πιο κοντά μας από όσο νομίζουμε.
    (edit: και η πλειοψηφία των γερμανών το 30τόσο κράταγε "ουδέτερη στάση", ναι μεν αλλά και οι εβραίοι δεν είναι άγιοι κλπ. Brothers, the battle's raging, choose your side!)

Quote Originally Posted by rage for order View Post
    Quote Originally Posted by nekrobutcher View Post
    μα και να ισχύει, σε ποιον έκαναν ντου; σε πεντάχρονα; σε γριές; σε φασίστες με μαχαίρια και με ροτβάιλερ που με βάρδιες φυλάνε την πλατεία για να μην πατήσει σκούρος; τι πάει να πει κάτοικοι; υποθέτω πως 40 σκούρους δεν τους απωθούν εύκολα απλοί κάτοικοι.

ε βλάκα cancer;
    vlaka na peis ton patera sou kwlotyro.
    se paidia kai se pappoudes ekanan ntou.
    ama einai 8a fero ton autopti na ta peite mazi tou.

Ε δίνεις δικαίωμα να σε πει βλάκα όμως. Στο πρώτο ποστ λες "έκαναν αντεπίθεση οι κάτοικοι και τους έκλεισαν σε τζαμί". Τα παιδιά και οι παππούδες ε. Ή εμφανίστηκαν ξαφνικά πίσω από τους θάμνους 70-80 κάτοικοι (γιατί τόσοι χρειάζονται για να απωθήσουν 40 με παλούκια); Μέχρι να εμφανιστούν όλοι αυτοί πόσοι παππούδες και παιδιά έμειναν στο τόπο από τις παλουκιές;
    edit: Δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι!