απο κενωση και περα δεν ειναι εφικτο να αποδοθουν λαηβ αυτα τα πραματα, εχει παιχτει πολυ κοψοραψιμο.
απο κενωση και περα δεν ειναι εφικτο να αποδοθουν λαηβ αυτα τα πραματα, εχει παιχτει πολυ κοψοραψιμο.
Expect poison from the standing water
Black Mountain
νταξ γραψτε λαθος.
προς υπερασπιση μου να πω οτι ημουν φανταρος κ δν αντιληφθηκα την παρουσια τους
man has known and now he's blown it upside down and hell's the only sound,
we did an awful job and now they say it's nobody's fault
Interviewer : How does it feel to be the greatest guitarist in the world ?
Jimmy Hendrix : I don't know, go ask Rory Gallagher.
Steel Panther, Cinderella, Ratt, Van Halen, Poison, Reckless Lovexoxox
Γενικά να γίνει ένα ποζεροφεστιβάλ κι ας είμαστε μόνο εγώ, ο Μπέρνι, ο Ρέιβεν κι ο Μρ.Μέηντεν από κάτω, δε μας χαλάει![]()
Where's the booze?
I used to be perfect but now I'm even better
social distortion
pennywise
Barry Prudom-He's Public Enemy No1.
Last edited by mrmaiden; 19-11-2010 at 21:41.
Brotherhood Without Banners
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
ναι κι εγώ πεθαίνω να δω τους ASDASFAD
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Πρέπει να είχαν δώσει secret gig πριν από τη Eurovision!![]()
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
με ratt και poison νομίζω θα πρέπει να έρθω κι εγώ αν γίνει κάτι τέτοιο
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
το ξέρω, αλλά δε νομίζω να σε χάλαγε όλο το πακέτο
Μπέρνι, οι Λόρντι έχουν έρθει μόνο στη γιουροβύζιον, όχι για κανονικό live. Τότε δούλευα (και πήγαινα) ακόμα Jasmin κι αυτοί έμεναν στο President κι ερχόντουσαν σχεδόν καθημερινά για λίγη στο μαγαζί, μιας κι είναι σχετικά κοντά. Η γκόμενα που παίζει πλήκτρα είναι απίστευτα όμορφο παιδί
Ον τόπικ, μαζί με το παραπάνω πακέτο και Crazy Lixx και Steelhouse Lane. Και Airbourne. Αυτά.
Where's the booze?
I used to be perfect but now I'm even better