@holc Εάν θεωρείς ότι το συγκεκριμένο καρτούν είναι στην ίδια μοίρα με Λαζόπουλο και Ρ.Α. δεν θα καταλήξουμε κάπου, ίσως είναι υποκειμενικό το ζήτημα. Μπορεί όπως είπα να μην γέλασα ιδιαίτερα, αλλά νομίζω ότι το σημαντικό στοιχείο της προσπάθειας αυτής -που αποτελεί και το μόνο λόγο που την συμμερίζομαι αλλά και συνάμα αυτό που πιστεύω την διαφοροποιεί από τον Λ. και τους Ρ.Α.- είναι ότι βλέπεις σκηνές όπως αυτή με τον Χριστό.
Θα μου πεις ότι η σκηνή αυτή είναι "ακρότητα χωρίς έμπνευση" ή κάτι ανάλογο και θα συμφωνήσω. Αλλά ακριβώς επειδή ΔΕΝ απευθύνονται σε εσένα ή εμένα αλλά στον χ τηλεορασάκια και επειδή σε μεγάλο ποσοστό οι τηλεθεατές είναι άτομα αποχαυνωμένα ή παιδάκια που δεν κάνουν ιδιαίτερα μετά τις 9 γιατί θα χάσουν το σήριαλ (δεν ξέρω τί ώρα προβάλλεται το "ουκ..."), θεωρώ καλό να τους προβάλλεται και κάτι τέτοιο ανάμεσα στην πλύση εγκεφάλου του καθωσπρεπισμού.
Επίσης το ότι σαν σκίτσο παραπέμπει στο southpark δεν σημαίνει ότι είναι αντιγραφή. Προσωπικά έχω λιώσει τα περισσότερα ξένα καρτούνς και δεν θεωρώ το συγκεκριμένο αντιγραφή κάποιου. Όπως και πχ το να λέτε ότι είναι αντιγραφή του χάρου επειδή σε μια σκηνή φοράει ένα σορτσάκι χαβανέζικο είναι το λιγότερο τραγικό. Ο χάρος του family guy έχει 452452452 στοιχεία και πιάνεστε σε μια σκηνή ούτε μισού λεπτού για να το πείτε "αντιγραφή" την στιγμή που σχεδόν (τυπικά το σχεδόν) σε όλα τα καρτούνς εμφανίζεται σε κάποια στιγμή κάποιος χάρος.