Page 10 of 15 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 215

Thread: όσοι υποστηρίζετε ομάδες

Δράκος ikonoklast's Avatar

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    εσυ δεν εισαι που κανεις θεμα μια ζωη το γιατι να γουσταραμε οταν πηρε η Εθνικη Ελλαδος το Euro2004? Αν δεν καταλαβαινεις ουτε εκεινο, πως θα καταλαβεις για ομαδες?
    Αν κάποιος λέει ότι αυτό που *κυρίως* τον εξιτάρει στο να βλέπει ποδόσφαιρο είναι η καλή μπάλα τότε ναι, είναι παράδοξο το πως γίνεται να γουστάρει την κατάκτηση ενός τροπαίου απο μια προηγουμένως και νυν ανύπαρκτη ομάδα αποτελούμενη από προηγουμένως και νυν ανύπαρκτους παίχτες και προπονητή που έπαιξε ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ μπάλα για να το κατακτήσει. Και -εντάξει- ΟΛΟΙ είναι λίγο-πολύ με τον μικρό και το αουτσάιντερ σε όλα τα αθλήματα και χαίρονται όταν φτάνει ψηλά αλλά στο συγκεκριμένο πρέπει να αισθάνεσαι και λίγο μικρομαλάκας σκατοέλληνας για να χαίρεσαι πραγματικά με το πειρατικό και τα άλλα γραφικά. Εκτός αν χάνω κι εγώ κάτι, εσύ/εις δηλαδή με τι ακριβώς χαρήκατε σε αυτό το ευρωπαϊκό;
    Last edited by ikonoklast; 17-11-2010 at 03:09.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Καταρχας εισαι ασχετος με μπαλα προφανως, γιατι μπροστα στο "υπερθεαμα" που εχουν παρουσιασει αλλες εθνικες ομαδες που τυγχανουν λατρειας απο εκατομμυρια φιλους ανα τον κοσμο σε πολλες διοργανωσεις κατα τα τελευταια χρονια, μια χαρα επαιξε η ομαδουλα μας το 2004. Κανεις δεν ειπε οτι παρουσιασε ενα φοβερο συνολο με φαντεζι ενεργειες και απαραμιλλη τεχνικη, αλλα απο αυτο μεχρι την πληρη ισοπεδωση υπαρχει μια αλφα αποσταση. Τωρα το τι χαρηκαμε σε εκεινο το ευρωπαικο, ε οκ τι να σου εξηγησω, ειμαστε Ελληνες και μας διακρινει ενας μικρος εως μεγαλος για μερικους συναισθηματικος δεσμος με αλλους Ελληνες γιατι εχουμε καποια κοινα που μας ενωνουν, και πολλα αλλα διαφορετικα φυσικα που μας χωριζουν αλλα εκεινη τη στιγμη προτιμησαμε να τα ξεχασουμε. Αν δε μπορεις να το καταλαβεις ετσι οπως το εκφραζω, απλα σκεψου ρε παιδι μου να κερδισει τις εκλογες το κομμα που γουσταρεις, μπορει να ειναι τριμαλακες ολοι οι συντροφοι σου αλλα και παλι θα τους αγκαλιασεις και θα χαρεις χωρις λογο μαζι τους.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Πες ότι είμαι άσχετος από μπάλα αν αυτό σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Στα τελευταία άλλωστε που θυμάμαι να παρακολουθώ στα *πολύ* σοβαρά τα αθλητικά δρώμενα (και να επηρεάζουν την ψυχολογία μου) έπαιζε ακόμα μπάλα ο ΤΣΙΑΝΤΑΚΗΣ και υπήρχε ακόα ο ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ κι ο ΠΑΣΠΑΛΙΕ. Ψέμματα, γούσταρα και τις προάλλες που σας πέταξε δύο ο σισέ. Παρ' όλα αυτά όλοι έχουμε τα κριτήρια μας για την μπάλα που απολαμβάνουμε και μπορεί να είναι θέμα γούστου αλλά εγώ τα κουρασμένα 1-0 με στημένες κεφαλιές χαριστέα δεν τα απολαμβάνω ιδιαίτερα, εσύ φαντάζομαι ναι, καλό για σένα. 'Ελληνας με έψιλον κεφαλαίο προσωπικά δε νιώθω επίσης, δεν έχω τίποτα κοινό με το χελάκη και όσους καραγκιόζηδες την έβρισκαν τότε, αυτό δεν είναι θέμα γούστου, σκατά στον τάφο σας. Το "κόμμα που γουστάρω" όχι, δεν θα ήθελα να αποτελείται απο τριμαλάκες και ας κερδίσει και όσες εκλογές μπορεί.

εδιτ: για τον κρουξ, τον ταιλερ και άλλους βλάκες στο θρεντ που μπερδεύονται να πω ξανά ότι θεωρώ ότι ο ούμπου ρωτάει μαλακίες, το θρεντ είναι κλασικό flamethread και ότι προσωπικά καταλαβαίνω το οπαδιλίκι, τις ομάδες και το πως ακριβώς κάποιος βρίσκει χαρά σε όλα αυτά.
    Last edited by ikonoklast; 17-11-2010 at 03:57.

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

και μόνο γι'αυτό με το σισέ πήρες
    Rock or Nothing

Θα αναφερθώ μόνο για το 2004. Δώδεκα λεπτά μετά την κατάκτηση του euro πάντως, είχα ήδη εκνευριστεί που αρκετές χιλιάδες καθυστερημένοι ένιωθαν απόγονοι του Σωκράτη και πανηγύριζαν τον Δέλλα και τον Χαριστέα. Ουρλιάζοντας "δεν θα γίνεις έλληνας ποτέ..". Σε ένα μεγάλο ποσοστό ήταν οι ίδιοι που πανηγύρισαν την πρωτιά στην Eurovision, καθώς και οι ίδιοι που ψήφισαν τον χοντρό τώρα κοντά, είναι οι μαλάκες οι έλληνες με έψιλον μεγάλο. Σε αυτό έχει δίκιο ο ικόνοκλαστ, αν επιλέξει να πανηγυρίσει/χαρεί στα αλήθεια με κάτι τέτοιο, υπάρχει πρόβλημα. Αλλά αυτό δεν έχει μόνο ποδοσφαιρικές παραμέτρους ούτως ή άλλως, ήταν μια έκρηξη ελληνισμού με αφορμή ένα ποδόσφαιρο ενόψει Ολυμπιακών. Μακριά από μας
    Last edited by carheart; 17-11-2010 at 10:48.

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Παιδιά υπάρχουν στην Ελλάδα αλλά και στον κόσμο γενικότερα και άνθρωποι που αγαπούν στα αλήθεια τη χώρα τους, χωρίς να ψηφίζουν Χρυσή Αυγή απαραίτητα, τουλάχιστον έτσι έχω ακούσει. Αν τυχαίνει να αγαπούν και τη μπάλα, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να χαρούν στα αλήθεια επειδή η ομάδα που εκπροσωπεί τη χώρα τους, την οποία αγαπούν στα αλήθεια όπως ξαναείπαμε, κατάφερε ένα ποδοσφαιρικό θαύμα και μπορεί να εκφράζουν τη χαρά τους χωρίς να βρίζουν τους Αλβανούς και να καίνε ζωντανά παιδιά μεταναστών. Και μπορεί τα ίδια άτομα (απίστευτο!) να έχουν και κανονικές ζωές και προβλήματα τα οποία τους απασχολούν (όπως ακριβώς και εμάς!) και να μη βάλουν πάνω από τα προβλήματα τους το γκολ του Χαριστέα, ειλικρινά πέρα από το θεωρητικό της υπόθεσης, πόσους ανθρώπους έχετε γνωρίσει οι ίδιοι προσωπικά που να βάζουν τη μπάλα πάνω απόλα;

Γιατί πρέπει τα πάντα να οδηγούνται σε ακραία συμπεράσματα; Τι στο καλό, δεν έχετε συγγενείς και φίλους και γνωστούς που να συμπεριφέρονται όπως η τεράστια πλειοψηφία των ανθρώπων γύρω σας; Όλοι οι γνωστοί σας Συνειδητοποιημένοι είναι; Τι ακριβώς δε μπορείτε να καταλάβετε;
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Αν αγαπάς στα αλήθεια την χώρα σου, καλό θα είναι παλέψεις και για δέκα πράγματα για αυτήν, παρά η μόνη φορά που θα βγεις στον δρόμο να είναι μια ποδοσφαιρική νίκη. Εκεί είναι το κομβικό σημείο που παίρνεις μια ποδοσφαιρική επιτυχία στα πιο σοβαρά από όσο πρέπει. Δηλαδή εσύ νιώθεις πως αυτοί εκείνο το βράδυ αγαπούσαν στα αλήθεια την πατρίδα τους, ενώ έχεις εκφράσει παλιότερα αμφιβολίες για τη χρησιμότητα του συνδικαλισμού στην εργασία. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω, και μη με αρχίσεις με τα διάφορα "δηλαδή πιστεύεις πως ΟΛΟΙ κάνουν τα ένα ή ΚΑΝΕΙΣ δεν κάνει τα δύο".

Senior Member

Amnesiac δηλαδή τώρα ας πούμε επιχειρηματολογείς υπέρ του πατριωτισμού; Το να αγαπάς στα αλήθεια τη χώρα σου δεν είναι λιγότερο παράλογο από το να αγαπάς στα αλήθεια μια ποδοσφαιρική ομάδα (οπαδιλίκι), να μισείς στα αλήθεια τους ξένους (εθνικισμός) και να πιστεύεις στα αλήθεια στα θαύματα (θρησκευόμενος).

Κάθε πατριώτης, εθνικιστής, οπαδός και θρησκευόμενος μπορεί να ζει μια "κανονική ζωή" φυσικά...

Εκτός φυσικά και αν θεωρείς απολύτως λογικό να αγαπάς μία χώρα στην οποία το επίπεδο ζωής είναι τραγικά χαμηλό, οι ανισότητες είναι τεράστιες, που ο κόσμος ζει μες το άγχος και την ανασφάλεια και δε βλέπει διέξοδο. Λέμε τώρα...

royally fucked animae's Avatar

Quote Originally Posted by carheart View Post
    Αν αγαπάς στα αλήθεια την χώρα σου, καλό θα είναι παλέψεις και για δέκα πράγματα για αυτήν, παρά η μόνη φορά που θα βγεις στον δρόμο να είναι μια ποδοσφαιρική νίκη. Εκεί είναι το κομβικό σημείο που παίρνεις μια ποδοσφαιρική επιτυχία στα πιο σοβαρά από όσο πρέπει. Δηλαδή εσύ νιώθεις πως αυτοί εκείνο το βράδυ αγαπούσαν στα αλήθεια την πατρίδα τους, ενώ έχεις εκφράσει παλιότερα αμφιβολίες για τη χρησιμότητα του συνδικαλισμού στην εργασία. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι θέλω να πω, και μη με αρχίσεις με τα διάφορα "δηλαδή πιστεύεις πως ΟΛΟΙ κάνουν τα ένα ή ΚΑΝΕΙΣ δεν κάνει τα δύο".
    E καλά, αυτονόητο είναι τούτο, δεν χρειάζεται μου φαίνεται να τα λέμε.
    Επίσης δεν χρειάζεται να κάνουμε και ανάλυση για το τι φταίει και ο Ελληνας θα κατέβει στο δρόμο επειδή πήρε το γιούρο και όχι γιατί του γαμάνε τα πρέκια σε όλα τα υπόλοιπα. Αν δεν ήταν αυτονόητο το παραπάνω, πιθανότατα δεν θα ήμασταν και σαν χώρα σε αυτή την κατάσταση που είμαστε τώρα.
    Όπως επίσης ας σκεφτούμε γιατί σε ένα ντέρμπυ στο ΟΑΚΑ θα πάει 60 χιλιάδες κόσμος, ενώ σε πορεία για το ασφαλιστικό, θα κατέβει ο μισός(και ούτε).
    Παροαλαυτά, δεν δέχεται ανάλυση το αν είναι ηλίθιος που πάει στο γήπεδο με τόσο πάθος, ενώ για τα υπόλοιπα που του γαμάνε την ζωή δεν κατεβαίνει.

Quote Originally Posted by Phoebus View Post
    Εκτός φυσικά και αν θεωρείς απολύτως λογικό να αγαπάς μία χώρα στην οποία το επίπεδο ζωής είναι τραγικά χαμηλό, οι ανισότητες είναι τεράστιες, που ο κόσμος ζει μες το άγχος και την ανασφάλεια και δε βλέπει διέξοδο. Λέμε τώρα...
    Φαντάζομαι ανεφέρεσαι στην Αθήνα και απλά γενικεύεις?
    Kill the wise one!

Καταρχάς δεν έχω εκφράσει καμία αμφιβολία για τη χρησιμότητα του συνδικαλισμού στην εργασία, κάθε άλλο, για το συνδικαλισμό στην πράξη είχα εκφράσει, απαυτά που έχω δει εγώ.

Επίσης δε νιώθω απολύτως τίποτα για τους πανηγυρτζήδες του Γιούρο, αυτό είναι που δεν καταλαβαίνω, ποιοι είναι αυτοί μωρέ; Γιατί πρέπει να τους χώσουμε σε ένα τσουβάλι όλους; Μέσα σε τόσο κόσμο θα είχες από φασίστες δολοφόνους Βελζεβούλ έως τους κλασικούς τύπους (παλιότερων γενιών συνήθως) οι οποίοι αγαπάνε την Ελλάδα με την αφηρημένη έννοια που την αγαπά η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των ανθρώπων και εκδηλώνεται μόνο σε περιπτώσεις Γιούρο ή Γιουροβύζιον ή "ήμουν στο Λονδίνο και πετύχαμε κάτι πατριωτάκια" , από άσχετους που πήγαν για το χαβαλέ μέχρι τύπους που περνούσαν από εκεί (όπως εγώ με τον Κβελντ π.χ.) και έκατσαν να δουν τι παίζει.

Δεν προσπαθώ να υπερασπιστώ κανέναν ούτε να εξηγήσω τι και πώς, λέει απλά ότι αυτό συμβαίνει. Και ότι συμβαίνει στους περισσότερους ανθρώπους της κοινωνίας που ζούμε και το προηγούμενο ποστ μου ήταν για να εκφράσω την απορία μου για το σοκ και δέος που αισθάνονται κάποιοι, λες και ζουν αλλού.

Τώρα τα "καλό θα ήταν να", χαίρω πολύ, καλό θα ήταν να πολλά πράγματα, αλλά το "καλό θα ήταν να" δεν έχει καμία σχέση με το "όμως είναι να"

Amnesiac δηλαδή τώρα ας πούμε επιχειρηματολογείς υπέρ του πατριωτισμού; Το να αγαπάς στα αλήθεια τη χώρα σου δεν είναι λιγότερο παράλογο από το να αγαπάς στα αλήθεια μια ποδοσφαιρική ομάδα (οπαδιλίκι), να μισείς στα αλήθεια τους ξένους (εθνικισμός) και να πιστεύεις στα αλήθεια στα θαύματα (θρησκευόμενος).

Κάθε πατριώτης, εθνικιστής, οπαδός και θρησκευόμενος μπορεί να ζει μια "κανονική ζωή" φυσικά...

Σόρρυ για τη γλώσσα, αλλά δε γαμιέστε κιόλας;

Ποιον πατριωτισμό μωρέ, πού είδες να υπερασπίζομαι κάτι.

Το πρόβλημα με το ηαρ είναι πως όταν κάποιος γράφει κάτι οι άλλοι συμπεραίνουν άλλα 70 πράγματα που δεν ισχύουν, οπότε ας καταλάβατε ό,τι θέλετε, δεν έχω το κουράγιο να απαντήσω.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
    Το πρόβλημα με το ηαρ είναι πως όταν κάποιος γράφει κάτι οι άλλοι συμπεραίνουν άλλα 70 πράγματα που δεν ισχύουν, οπότε ας καταλάβατε ό,τι θέλετε, δεν έχω το κουράγιο να απαντήσω.
    quoted for emphasis
    Rock or Nothing

Senior Member

Amnesiac συγχωρεμένος, αλλά καταλαβαίνεις πως έγραψα κάτι και εσύ και διάφοροι άλλοι συμπέραναν άλλα 70 πράγματα για μένα που δεν ισχύουν, έτσι; Κάνω και γω το ίδιο!

Τέσπα, το ηαρ έχει πολλά προβλήματα αλλά δε συζητάμε αυτό. Διαφωνείς πως δεν υπάρχει ίχνος ορθολογισμού στο φαινόμενο να αγαπάει κάποιος την ομάδα/τη πατρίδα/τον Τζίζας Κράιστ;

ΠΑΣΟΚΑΡΑ!

fleshdiver regularpaul's Avatar

Φοιβε, ανεφερε 2-3 πραγματα που αγαπας και εξηγησε τον ορθολογισμο
    πισω απο αυτη την αγαπη

Senior Member

Quote Originally Posted by animae View Post
    Φαντάζομαι ανεφέρεσαι στην Αθήνα και απλά γενικεύεις?
    Αναφέρομαι σε όλη την Ελλάδα. Άλλο η Αθήνα, άλλο η Θεσσαλονίκη, άλλο η Καβάλα, άλλο το κωλοχώρι του καθενός. Λίγο αν γυρίσει κάποιος την Ελλάδα θα δει πόσο μεγάλες αντιθέσεις υπάρχουν σε θέματα ανάπτυξης, ευκαιριών κτλ. Και φυσικά σε μικρότερη κλίμακα τα ίδια φαινόμενα εμφανίζονται και στο λεκανοπέδιο. Άλλο το κέντρο, άλλο το Μαρούσι, άλλο η Γλυφάδα, άλλο τα Εξάρχεια, άλλο το Καματερό κτλ.