Ok.
Δεχομαι οτι υπαρχουν και αυτες οι παραμετροι του 'secret gig'. Του οποιος προλαβει και το μαθει..
Κατανοω το οτι ειναι μικρος χωρος που δεν μπορει να φιλοξενησει πολλα ατομα.
Αλλωστε σε παρομοια venues εχω συμμετασχει (ηταν προβολες/παρουσιασεις ομως και οχι συναυλιες).
Αλλα και παλι το 'εμεις και εμεις', δεν μου καθεται καλα...και ειμαι απο αυτους που γνωριζα μερος και ωρα ετσι?
οσο για το μικρο σετ, οταν ημουν μικροτερος μου κακοφαινοταν αρκετα και στην τελικη δεν ξερω γιατι ακολουθειται η ιδια πρακτικη απο ενα μεγαλο μερος της σκηνης.
Ενταση του λαιβ? Μικρη δισκογραφια ? Κοντρα με μεταλλαδες (που εχουν σετ 1 ωρας και βαλε) ?
Ιστορικοι λογοι (βλεπε GG Allin και λοιπους μπαχαλους)?
Ας μιλησουν οι παλιουρες γιατι δεν το χω ξεκαθαρισει.
Οταν μετα απο ενα live The Chariot ειχα ρωτησει ενα παλικαρι με απορια γιατι ηταν τοσο μικρο το σετ η απαντηση (με σαρδονιο υφος) ηταν:
"Hardcore live ειναι, τι περιμενες?"
Last edited by Kaserinos; 16-11-2010 at 13:37.
Εγώ πάντως hardcore live πάνω από 30 λεπτά η μπάντα το βαριέμαι αφάνταστα εδώ και καιρό...
Τώρα γιατί ήταν 'κλειστό' κτλ. το ξέρουν αυτοί που το ξέρουν, στην τελική δεν έχει κανείς υποχρέωση
να δίνει και εξηγήσεις.
Deathbed την Παρασκευή είναι ανοικτό (πιο ανοικτό δεν πάει), να δούμε πόσοι θα έρθουν.
"Dream about a purpose and a reason to exist, dream about the love that everyone's missed. Throw your dreams away and join the frightened world, you should be ashamed." (Ian MacKaye/Embrace)
Δίκιο έχεις εν μέρει...
Απλά εγώ προτιμώ να παίξει η μπάντα ένα μισάωρο να τα δώσει όλα (μαζί με τον κόσμο) παρά να κουράζεται η φάση και να το τραβάμε χωρίς λόγο. Ιδίως στην περίπτωση που παίζουν 3-4-5 μπάντες στην σειρά.
Ίσως να γερνάω και να κουράζομαι ευκολότερα, ποιος ξέρει...!
"Dream about a purpose and a reason to exist, dream about the love that everyone's missed. Throw your dreams away and join the frightened world, you should be ashamed." (Ian MacKaye/Embrace)