Page 7 of 15 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 215

Thread: όσοι υποστηρίζετε ομάδες

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

Quote Originally Posted by Aldrahn View Post
    .....
    πάμε πάλι: η σύγκριση που έκανα είναι μια γαμημένη αναλογία ως προς τις άλλες μορφές ψυχαγωγίας όπου κ εκεί κρύβονται τεράστια οικονομικά συμφέροντα, αλλά παρόλα αυτά ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ έμμεσα τις εταιρίες, οικονομικά ίσως περισσότερο από όσο τις ποδοσφαιρικές ομάδες. μην ψάχνεις να βρεις ακριβή αντιστοιχία σε αυτή την αναλογία. για ποιο ηλίθιο λόγο διαλέξαμε την ομάδα που υποστηρίζουμε δεν μπορώ να το εξηγήσω, όπως δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί μου αρέσει το heavy metal και όχι το -βάλε κάτι που αρέσει σε εσένα-.
    Rock or Nothing

Junior Member

A ok. Γιατι εγώ μπορώ να εξηγήσω γιατί μου αρέσει το χέβυ μέταλ αν χρειαστεί, και επίσης δεν θα ακούσω μόνο αυτό, αλλά θα απολαύσω και οτιδήποτε άλλο πέραν του χέβυ μεταλ μετά, εξίσου!

για εξήγα
    Rock or Nothing

Mazikeen Krux's Avatar

A ok. Γιατι εγώ μπορώ να εξηγήσω γιατί μου αρέσει το χέβυ μέταλ αν χρειαστεί, και επίσης δεν θα ακούσω μόνο αυτό, αλλά θα απολαύσω και οτιδήποτε άλλο πέραν του χέβυ μεταλ μετά, εξίσου!
    Εσύ. Μπράβο και μαγκιά σου και να ζήσεις σαν τα ψηλά βουνά.
    Εγώ γουστάρω κάτι άλλο και ίσως μόνο αυτό. Και είμαι και πολύ παθιασμένος με αυτό.
    Το πρόβλημα που είναι ?
    I'll bury you in your god's fucked garden

Junior Member

τι ακριβώς?

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Απαιτούμε εξήγηση από τον Aldrahn γιατί του αρέσει το χιέβιμεταλ. Με επιχειρήματα ε.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

τι ακριβώς?
    γιατί σου αρέσει το metal. με επιστημονικούς όρους όμως, όχι κάτι του στυλ "μου προκαλεί τάδε συναισθήματα" κτλ.
    Rock or Nothing

Junior Member

Quote Originally Posted by Krux View Post
    Εσύ. Μπράβο και μαγκιά σου και να ζήσεις σαν τα ψηλά βουνά.
    Εγώ γουστάρω κάτι άλλο και ίσως μόνο αυτό. Και είμαι και πολύ παθιασμένος με αυτό.
    Το πρόβλημα που είναι ?
    Στο να ακούς μόνο χέβυ μέταλ? Εμένα δε με νοιάζει. Αν σκάσεις όμως να μου πείς οτι το μέταλ σου γαμάει τους ρέιντιοχεντ τους, δυομηδεν και δε ξέρω κιεγώ τι, εγω θα βγάλω κάποια συμπεράσματα για το άτομο σου, πολυ συγκεκριμένα! Δε σε νοιάζει? Φίνα!

fleshdiver regularpaul's Avatar

η συζητηση μπορει να ενωθει με το manowar 2010

Junior Member

Φίλε ρέιβενλορντ, απο όρους απο τις θετικές η τις κοινωνικές επιστήμες θέλεις?
    Τέλοσπαντων ακόμα κιαν απαντούσα οτι με κάνει να νιώθω ΑΝΤΡΑΣ, καθώς κάνω βίαιο χεντμπάκι στο πίτ, θα είχα απαντήσει επαρκώς, γιατί αυτό θα ήσαν κάτι που θα μπορούσαν να μου προσφέρουν οι μάνογουορ και όχι οι μπίτλς. Ενω δε βλέπω να σου προσφέρει κάτι διαφορετικό ένας ολυμπιακός αποτι έναν παναθηναικό. Εκτός κιαν το αγαπημένο σου χρώμα είναι το κόκκινο. Εμένα είναι το μπλέ.

Mazikeen Krux's Avatar

λολ βγάλε ότι συμπέρασμα θέλεις ρε μπόι, λες και θα στέκει.

θα μας πεις τώρα με αποδείξεις γιατί αγαπάς το χεβιμέταλ ή θα συνεχίσεις να υπεκφεύγεις ?
    I'll bury you in your god's fucked garden

Τέλοσπαντων ακόμα κιαν απαντούσα οτι με κάνει να νιώθω ΑΝΤΡΑΣ, καθώς κάνω βίαιο χεντμπάκι στο πίτ, θα είχα απαντήσει επαρκώς
    ε, τότε γιατί κολλάς και δε δέχεσαι τις δικές μας απαντήσεις ότι απλά μας αρέσει και ξεδίνουμε από το καθημερινό τρέξιμο και άγχος?

ΥΓ. εννοείται ότι το μέταλ γαμάει τους ρεντιοχεντ (κυρίως οι μάνογουορ ε?)
    Last edited by Raven Lord; 16-11-2010 at 14:26.
    Rock or Nothing

Κρι Κρι jack the ripper's Avatar

αν σου ελεγε οτι υποστηριζει παναθηναικο και οχι γαυρο γιατι νιωθει ΑΝΤΡΑΣ θα ειχε απαντησει επαρκως?

Senior Member

Για ομαδες δεν θα απαντησω, γιατι συμμετειχα σε ατομικα αγωνισματα.
    Εγω να ρωτησω κατι ομως ρε μαγκες. Ξερω κατι παλικαρια "No gods, no masters" φαση που ομως εχουν (και στηριζουν) ομαδα, αυτο πως το εξηγειτε;
    It happens sometimes. People just explode. Natural causes.
    Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    Ρωχάμη, το debian είναι για ΓΥΝΑΙΚΕΣ;

read between the lines Shadowking's Avatar

χθες που κατέβαινα στην πορεία με το λεωφορείο, ήταν μια παρέα από 10-12 πιτσιρίκια με κασκόλ και τα σχετικά του Ηρακλή, προφανώς πηγαίνανε στο Ηρακλής - Άρης μες στην καλή χαρά. Όπως κατεβαίνανε και κατέβαινα και γω για να αλλάξω λεωφορείο, ένας τύπος άνετα πάνω από 20 τραβάει μια σφαλιάρα στο ένα και του παίρνει το κασκόλ ουρλιάζοντας κάτι σαν ΜΠΑΟΓΚ, μετά πήγε να γίνει μια μανούρα αλλά είχε έρθει το λεωφορείο μου και έπρεπε να φύγω γιατί βιαζόμουν για την επίτευξη των πολιτικών μου στόχων, λολ.

Και εμένα αυτό πραγματικά με ξεπερνάει, όπως και πολύ περισσότερο με ξεπερνάνε τα οργανωμένα ραντεβού για ξύλο μαχαιρώματα, όχι από την άποψη του "πως είναι δυνατόν να γίνονται αυτά", σε σκληρό και μάταιο κόσμο ζούμε, το ξέρουμε αλλά για να πλακωθείς με έναν άγνωστο επειδή φορούσε κασκόλ άλλης ομάδας, μέχρι να πας να σκοτωθείς για την ομάδα σου πρέπει να είσαι και πολύ μαλάκας ρε αδερφέ.

Για να εξηγούμαι, εγώ προσωπικά μπάλα βαριέμαι πολύ να δω ειδικά στην τηλεόραση, δεν μου κάνει με τίποτα αυτό το κάτι που κάνει στο μεγαλύτερο κομμάτι του κόσμου, καταννοώ απόλυτα αυτούς που βλέπουν και γουστάρουν. Και γήπεδο με έχουν σύρει 3-4 φορές και μπορώ να πω ότι έχω περάσει τουλάχιστον καλά, καύλα είναι αυτή η ισοπεδωτική μονομορφοποίηση της κερκίδας.

Άρα η ερώτηση του thread, πως είναι δυνατόν να υποστηρίζετε εταιρείες και να παθιάζεστε μ'αυτές είναι άτοπη, ubu φαντάζομαι δεν σε συγκινεί το άθλημα καθ'αυτό φαντάζομαι,δεν είναι ότι γουστάρεις λαικό αθλητισμό (λολ) αλλά ξενερώνεις με το χρήμα κτλ, εγώ προσωπικά και ο Πανφρικιακός με τον Πανεπαναθεμελιακό να παίζανε για τον τελικό του αυτοοργανωνομένου πρωτάθληματος Κρονστάνδης να παίζανε πάλι θα βαριόμουν να το δώ.

υγ:
    A loaded gun won't set you free.
    So you say.