Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
Στο ναυτικό είχαμε κανονικές αλλά οκ δεν ξέρω πως το θεωρεί κάποιος καλύτερο. Θα κάτσεις; Εγώ μια φορά σιχαινόμουν, και αν δεν κάθεσαι είναι πιο δύσκολο. Είναι και πιο δύσκολες στο καθαρισμα ε.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
me ptyxio mix/kou h/y kai dilwmeno master mantepse pou me steilan ... (kala isws epirease oti ekopsa anavoli)
mavro to mpere
mavro to stratopedo
mavro kai to strapedo tou pezikou pou piga gia sxoleio olmisti (eides mou dwsan toul kali eidikotita)
mavri ein i nyxta sta vouna
otan epestrepsa milwntas me enan ksexasmeno diplwmatikario pou xrwstouse kai ma8imata me rwtouse pou na pei to vysma tou na ton steilei pou 8a ekove tin anavoli, aeroporia i swma ereynas .....
When did I realize I was God? Well, I was praying and I suddenly realized I was talking to myself.
Hi, I 'm a signature Virus. Plz add me to your sig and help me conquer the world.
ALERT! Signature Infected by Unknown Virus.
Click Me
Καλα μαλακα αρη-μ δεν εχεις δει τιποτα.
Καταρχην για Σ.Ε.Π., βυσμα απο καθηγηταρα αλλιως τον μπεο.
Η πλακα δεν ειναι που εσυ και 1002 αλλοι μορφωμενοι εγιναν "κομμαντα". Η πλακα ειναι οτι τα βυσματα που βρεθηκαν σε εντελως "καταλληλες" ειδικοτητες.
Best ever: μεταφραστης στο Γουδι, με χαρτι ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
Σε ένα δε από τα 4 στρατόπεδα που είπα πιο πριν είχαμε κανονικές τουαλέτες κι επειδή όλοι γουστάραμε να καθόμαστε σαν άρχοντες τις περιποιούμασταν περισσότερο κι από τα κρεβάτια μας ένα πράμα. Είναι καθαρά θέμα στρατοπέδου, τι άτομα παίζουν μέσα, τι δίκας κτλ. Επίσης οι πληροφορίες μου για τώρα είναι ότι ΔΒ δεν θεωρείται πλέον βυσματικό, πράγμα και λογικό δηλαδή αν λάβουμε υπόψη τον ρόλο του όπλου αυτού στα σύγχρονα δεδομένα.
Μυτιληνη επαιζε εμπλοκη παντως , το μηχανικο νομιζω ειναι πιο κυριλα απο τα οπλα.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Π.Α.ντε γειά
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
μη φλωρέψετε όσο λείπω
τα φιλιά μου
I must have some booze. I demand to have some booze
καλά κουράγια και καλή υπομονή dude
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
Geçmiş Olsun
I'll bury you in your god's fucked garden