Τον τελευταίο καιρό βλέπω ότι η μούτζα πέφτει σύννεφο και σε ποστς που πραγματικά δεν έχει νόημα.
Με αφορμή και το διάγραμμα των τοπ μουτζαδόρων (όπου υπερπρωταθλητής βγήκε ο τσόνος) προτείνω ξανά να γίνει κάτι σε φάση απαγόρευση μούτζας/πίνκ αν έχει κάποιος λιγότερα από 300 ποστ πχ.
ερχομουν να πω το ιδιο πραγμα, υπηρχε μια αγρια ομορφια στις μουτζες! τωρα φαινεται ενας ανοητος αχταρμας
πχ αντιναλιτςχαϊπ ειμαστε αλλα δεν κολλανε τοσες μουτζες στο ριπορτ του
Προτείνω, για να συνεχιστεί η συζήτηση, να ανοιχτεί τόπικ "Οι μούτζες που θέλουμε.".
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
eo
εμ σορρυ εγω γιατι δεν εχω μουτζες και αγαπουλες πανω απο το κεφαλιμ
θελω να ζησω και γω σαν κοινος θνητος γιουζερ
Δεν ψήνεστε να βάλετε κανά όριο στα sigs? Η να κόψετε την html (ή ότι χρησιμοποιεί το vbulletin για pics κλπ)?
Τρολλάρει που τρολλάρει ο tsonos μην παθαίνουμε και επιληψία σε κάθε ποστ του.
We revel in our time.
Επειδή μερικοί είναι μαλάκες δεν θα μπορούμε να δείχνουμε στον κόσμο τί ακούμε στο last.fm; Είναι από τα λίγα πράματα που τον ενδιαφέρουν στο er. Να γίνεται edit στα sigs.
Γενικά οι αντμινς φαίνεται ότι δεν έχουν λάβει το μήνυμα του λαού. Μπαν και ξύλο ζητάμε και αυτοί μας λένε "συνεχίζουμε έτσι".
Ειδικά στο θέμα γιουλάι, σπάει τα αρχίδια όλου του κόσμου, ακόμα και με ιγκνόρ καταφέρνει να είναι ενοχλητική, θα περιμένουμε να τελειώσουν οι φωτογραφίες στο ίντερνετ για να σκάσει;
ΟΚ, θα ξαναφτιάξει ακκάουντ μετά από 3 λεπτά, αλλά τουλάχιστον θα φάει κανα τέταρτο προσπαθώντας να ξαναβάλει όλα τα ιγκνόρ, κάτι είναι κι αυτό. Και θα μπορούμε να τη βρίζουμε στο ενδιάμεσο.
Αν δε γίνει κάτι άμεσα θα μαζέψω όλους τους αγανακτισμένους συμφορουμίτες και θα φτιάξουμε δικό μας φόρουμ. Το φάντασμα του Βαρούχα κτλ.
Σταυρούλα αν διαβάζεις αυτό το ποστ, σε αγαπώ πολύ μωράκι μου, μην ακούς τους μαλάκες λασπολόγους![]()
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
'στω.....(και για τις παλαμες τις πρωτες
Αντι-ban είμαστε. Απλά σε όσους δεν έχουν common sense, we'll beat it into them!
We revel in our time.