Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 57

Thread: Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος [ΟΥΚ]

Senior Member atom_smasher's Avatar

Μηπως επειδη δεν ζουμε στο μπρονξ; ή στο κουινς; ή σε καποιο κωλοχωρι της μικροαστικης αμερικης; ή μηπως ταυτιζομαστε περισσοτερο με τα δικα μας χουγια και κρυοκωλα αστεια; ή μηπως απλα ετσι.
    1) e4, c5
    2) Νf3

no brains Diva Plavalaguna's Avatar

μια χαρα γαμησε.
    man has known and now he's blown it upside down and hell's the only sound,
    we did an awful job and now they say it's nobody's fault

Interviewer : How does it feel to be the greatest guitarist in the world ?
    Jimmy Hendrix : I don't know, go ask Rory Gallagher.

Quote Originally Posted by Coroner View Post
    Καλά ρε μαλάκες, πρώτη φορά βγαίνει τέτοιου είδους ελληνική σειρά και περιμένετε τι; Να γαμάει και να δέρνει;

Μένα μου άρεσε, ειδικά το σενάριο σαν ιδέα είναι κορυφαίο. Το είδα με ευχαρίστηση και εν τέλει προτιμώ να δω κάτι τέτοιο παρά τις άπειρες αηδίες που παίζουν φέτος. Δηλ, τώρα που το ξανασκέφτομαι είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση αυτή τη στιγμή.

Το ξέρω, σας αρέσει να γκρινιάζετε και να μιζεριάζετε...
    μια άλλη γνώμη, εντελώς μίζερα θα έλεγα πως είναι αυτά που λες περί δεύτερης σκέψης και ό,τι καλύτερου θα δεις στην ελληνική τηλεόραση, λες και έχει τόσο δύσκολο ποιοτικό ανταγωνισμό! Λες και κάποιος σοβαρός θα ψαρώσει με Πάνο Μουζουράκη σε νεοελληνικό ξαναζέσταμα μερικών πραγμάτων που ακόμα και τα ορίτζιναλ έχουν κουραστεί. Θα κάνουν τώρα και ελληνικό My Name is Earl με Χαραλαμπόπουλο ως Έρλ, είχαν κάνει και το Coupling παλιά, στις συγκλονιστικές επιτυχίες των εκατοντάδων χιλιάδων τηλεορασόπληκτων που αντί να την κλείσουν τη γαμημένη, ψάχνουν το καλύτερο σκατό μέσα στον κουβά.

δεν είμαι εγώ μίζερος που δεν μου αρέσει μια μαλακία και μισή, να ανακαλέσεις

Senior Peligro dopefiend's Avatar

Quote Originally Posted by atom_smasher View Post
    Μηπως επειδη δεν ζουμε στο μπρονξ; ή στο κουινς; ή σε καποιο κωλοχωρι της μικροαστικης αμερικης; ή μηπως ταυτιζομαστε περισσοτερο με τα δικα μας χουγια και κρυοκωλα αστεια; ή μηπως απλα ετσι.
    εμείς που θέλουμε να ζήσουμε στο μαιάμι και στην καλιφόρνια, βλέπουμε τις αμερικανιές μας. εσύ δες παρά πέντε και σφηνάκια.

We work in the dark. We do what we can to battle the evil that would otherwise destroy us. But if a man's character is his fate, this fight is not a choice but a calling. Yet sometimes the weight of this burden causes us to falter, breaching the fragile fortress of our mind, allowing the monsters without to turn within. We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.

Χαχα...ενταξει το ισοπεδωσες... Παρεπιπτοντως να μην κατηγορουμαι ως υποστηρικτης της Ελληνικης τηλεορασης. Δεν εχω δει παρα πεντε ουτε σφηνακια. Η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω καν τι ειναι... Απο κει και περα ομως μια νεα προσπαθεια εστω χαμηλου επιπεδου που ξεπερναει λιγο το μηδεν δεν ειναι κακο να μην την θαψουμε εξ αρχης.
    1) e4, c5
    2) Νf3

Oompa loompa Roswell47's Avatar

Quote Originally Posted by carheart View Post
    Θα κάνουν τώρα και ελληνικό My Name is Earl με Χαραλαμπόπουλο ως Έρλ
    ώπα κάτσε. ισχύει αυτό;

Senior Member ~ladykiller~'s Avatar

χίλια συγνώμη αλλά το βλέπω συνέχεια από διάφορους.. παρεΜΠΙπτόντως είναι [μία από τις δύο λέξεις που ξέρω σωστά]

satan was a lez

Sorry. βιασυνη.σχωρνα με.
    1) e4, c5
    2) Νf3

Senior Member freak brother's Avatar

o Μουζουρακης δεν εχει ασχημη φωνη , αλλα ο ιδιος νομιζει μαλλον οτι ειναι κατι μεταξυ Μορισον και Σινατρα , το ανιμεισιον παντως μια που το ξανατσεκαρα δεν ειναι κακο , ο σκελετος ειναι αντιγραφη απο ενα καρτουν αλλα δεν θυμαμαι ποιο.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

μπε το μαύρο πρόβατο Coroner's Avatar

Quote Originally Posted by Coroner View Post
    Καλά ρε μαλάκες, πρώτη φορά βγαίνει τέτοιου είδους ελληνική σειρά και περιμένετε τι; Να γαμάει και να δέρνει;

Μένα μου άρεσε, ειδικά το σενάριο σαν ιδέα είναι κορυφαίο. Το είδα με ευχαρίστηση και εν τέλει προτιμώ να δω κάτι τέτοιο παρά τις άπειρες αηδίες που παίζουν φέτος. Δηλ, τώρα που το ξανασκέφτομαι είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση αυτή τη στιγμή.

Το ξέρω, σας αρέσει να γκρινιάζετε και να μιζεριάζετε...
    μια άλλη γνώμη, εντελώς μίζερα θα έλεγα πως είναι αυτά που λες περί δεύτερης σκέψης και ό,τι καλύτερου θα δεις στην ελληνική τηλεόραση, λες και έχει τόσο δύσκολο ποιοτικό ανταγωνισμό! Λες και κάποιος σοβαρός θα ψαρώσει με Πάνο Μουζουράκη σε νεοελληνικό ξαναζέσταμα μερικών πραγμάτων που ακόμα και τα ορίτζιναλ έχουν κουραστεί. Θα κάνουν τώρα και ελληνικό My Name is Earl με Χαραλαμπόπουλο ως Έρλ, είχαν κάνει και το Coupling παλιά, στις συγκλονιστικές επιτυχίες των εκατοντάδων χιλιάδων τηλεορασόπληκτων που αντί να την κλείσουν τη γαμημένη, ψάχνουν το καλύτερο σκατό μέσα στον κουβά.

δεν είμαι εγώ μίζερος που δεν μου αρέσει μια μαλακία και μισή, να ανακαλέσεις
    Αν και δεν είπα κάποιον μίζερο, αλλά ότι μιζεριάζει γκρινιάζοντας όλη την ώρα, ανακαλώ γιατί σας γράφω στα παπάρια μου και δεν έχω όρεξη να αρχίσουν να γράφονται κατεβατά και να μου εξηγείτε την έλλειψη ποιότητας της ελληνικής τιβί. Μη βλέπετε τη μαλακία και μισή.

Τώρα, όσον αφορά τη παράγραφο που κάθησες και έγραψες με τέχνη μπόλικη, δε νομίζω ότι έχει καμία απολύτως σχέση με ότι έχει γραφτεί μέχρι τώρα. Παρ' όλα αυτά συγχαρήτήρια που ασχολήθηκες.

Μένα πάντως με αρέσει το ένα επεισόδιο που έχω δει μέχρι στιγμής. Στα αρχίδια σας, αλλά με αρέσει.

Εντιτ: Όποιος είναι σοβαρός λοιπόν ας μη το βλέπει. Εγώ δεν είμαι πάντως.
    Last edited by Coroner; 10-11-2010 at 17:43.
    ...when worms are granted wings, angels have to crawl...

Senior Member

δεν ξεπέρασε καν το μηδέν, γενικά, κλασική ελληνική σαπίλα

με τις υγείες σου, ατομσμάσερ.

Το βλεπεις μισοαδειο...ή μαλλον αδειο..το βλεπω μισογεματο..Οπως νομιζεις.
    1) e4, c5
    2) Νf3

Milf & Cookies sabbattack's Avatar

Quote Originally Posted by _UnHoLy^MaRtYr_ View Post
    σταμάτα να είσαι τόσο μάγκας ρε μουζουράκη.
    ΓΙΟΥ ΕΣ ΓΙΟΥ ΣΙ ΚΕΙ , ΣΑΚ. ΓΙΟΥ ΣΑΑΑΚ (με φωνή wire να πουμε)
    Γουατ χι σεντ

bi-curious The Good Son's Avatar

Το να κρίνεις εκ του ασφαλούς και να βρίσκεις μόνο αρνητικά στοιχεία είναι το πλέον εύκολο. Δεν είδα κάποιον να λέει ότι τρελάθηκε αλλά δεν είναι κακό να αναγνωρίζουμε μερικά θετικά στοιχεία σε μια κίνηση. Στην τελική όπως ειπώθηκε και στην προηγούμενη σελίδα, αφού ο ποιοτικός ανταγωνισμός είναι τόσο χαμηλού επιπέδου, πάρτε μια κάμερα ή ένα πινέλο ή τελωσπάντων ανοίχτε ένα blog και δείχτε μας πόσο εύκολο είναι να κάνεις γαμάτα αστεία.

Προσωπικά δεν πάω μια τον μουζουράκη και όταν τον ακούω στη μεταγλώτιση ξενερώνω, επίσης πολύ πιθανό να μη δω κανένα άλλο επεισόδιο. Όμως επειδή για να μη βγαίνουν πιά ΟΙ γαμάτες σειρές κάποιος λόγος θα υπάρχει και επειδή...

στις συγκλονιστικές επιτυχίες των εκατοντάδων χιλιάδων τηλεορασόπληκτων που αντί να την κλείσουν τη γαμημένη, ψάχνουν το καλύτερο σκατό μέσα στον κουβά.
    ...οι χιλιάδες τηλεορασόπληκτοι δεν πρόκειται να την κλείσουν, μέσα σε αυτά που δείχνει η τιβί είναι καλό να υπάρχει και κάτι τέτοιο.

YOLO Chillin Villain's Avatar

Καλό δεν το λές,αδιάφορο και σε βάθος χρόνου κουραστικό ίσως.

Αφού σε 2-3 μήνες θα είναι η καλτ επιλογή του αλήτη κακούλη 'βλέπω southpark κάνα χρόνο' 16χρονου καθυστέρα και το ξέρετε,αρα πούτσα και σνομπαρία απο τώρα.
    Τα ίδια ακούγονταν για ποιοτικές αλλαγές/στροφές στην αρχιδάτη τηλεόραση και λοιπές γραφικότητες με το Ράδιο Αρβύλα και είδατε που κατέληξε.

Να μου πείς αυτό δεν είναι show,αλλά animated σειρά αλλά δεν ξέρω,κρίνοντας απο τα scrips τα ίδια αντιλουλζ ελληναράδικα σκατά είναι.
    hang all hope from the nearest tree