σε συνέχεια του προηγούμενου, μπακάπς και snow leopard install. και πόσο θεικό το magic mouse.
Mετά από 9 χρόνια συνεχής παρουσίας, η αυριανή μέρα (!) θα είναι η τελευταία μέρα που ασχολούμαι με το προπτυχιακό. Παράδοση πτυχιακής και φινιτο καριολες.
![]()
Kill the wise one!
Μια βδομάδα Πόλη όλα πληρωμένα για δύο άτομα.
![]()
πινκ κ ίσως το καλύτερο τζιφ που έχει υπάρξει ποτές
I must have some booze. I demand to have some booze
Μιλαμε για επαρχεια και εταιρια νερου (ΔΕΥΑΛ συγκεκριμμενα). Τα λεφτα λενε ολοι οτι ειναι ικανοποιητικα για δεδομενα πρακτικης (400-450 γιουργια) και για αυτο εκανα αιτηση και εκει.
Φυσικα η πολεοδομια δινει 150-170, αλλα μου ειπε οτι μαλλον δεν μπορει να μου εξασφαλισει το εξαμηνο που θελω (καθοτι παιζει να γινει μπερδεμα στην αλλαγη απο νομαρχιες σε περιφερειες και δεν παιζει να ειναι ουτε οι ιδιοι εκει περα).
Τεσπα, ελπιζω να βγειτε ψευτες και κερασω μετα.![]()
Last edited by Kaserinos; 26-09-2010 at 13:00.
Πηγα να παρω εισιτηρια για επερχομενη συναυλια στο Madison Square Garden το Σαββατο (κι ενω η online προπωληση ειχε ξεκινησει απο την Παρασκευη) και μολις εφτασα μου ειπε ο τυπος στο ταμειο οτι ηταν sold out... μεχρι που πηρα τηλεφωνο την ξαδερφη μου να της πω οτι δεν ειχε εισιτηρια και μου απαντησε οτι δεν πειραζει γιατι το χριστουγεννιατικο δωρο μου φετος θα ειναι ενα εισιτηριο καθως η ιδια εκλεισε την Παρασκευη μεσω the internets και θα μου το κανε εκπληξη αλλα με ακουσε απογοητευμενο και μου το ειπε...MLR.
Spoiler
na kaei to stadio 3 meres prin re. :zhleuw:
Πηρα το μεταπτυχιακο μου![]()
στρατος βεβαια τωρα :/
Μόλις διέλυσα ένα κουνούπι "Τίγρη".
Deafening, painstaking, BB King
Συναυλίες amorphis και therapy σε διάστημα 10 ημερών μεταξύ τους, και εισιτήρια λονδίνο-αθήνα 130 λίρες...
Shall I say I was wrong, if I'm right?
Αλλοι ψαχνουν σπιτι κανα 4μηνο..εμεις στο πρωτο που πηγαμε μας το δωσαν. Ενα αγχος λιγοτερο... βεβαια ειναι για 3 μηνες, αλλα ισως μετα ξαναγυρισουμε σ αυτο που ειμαστε τωρα, εαν εχει λυθει η παρεξηγησης...
1) e4, c5
2) Νf3
Ο σύλλογος γεωλόγων αιώνιων φοιτητών, από σήμερα μετρά ένα μέλος λιγότερο...
η αβάσταχτη πλαδαρότητα του αδυνατισμένου θράσερ