Τυχερε....
Στηθηκε και βουηξε η πιατσα. Το πηραν χαμπαρι και οι μπουκ και ριχναν τα ποσοστα ωσπου το κλεισαν. Εγω οταν το ειδα ειχε 1,66 η ηλιουπολη και 8,5 ο Διαγορας. Συντομα ειχε πεσει στο 3 ο Διαγορας. Αντιθετα ανεβηκε η Ηλιουπολη. Το παιξα ανατροπη ειτε την μια ειτε την αλλη αλλα τελικα ηρθε χ/2 οποτε κουβαδιασε αρκετο κοσμο θα λεγα. Αν και τελικως δεν βγηκα χαμενος γιατι προλαβα στο 4 και εριξα κατι ψηλα στο 2πλο.
1) e4, c5
2) Νf3
μετά από αρκετή ζοχάδα με την Σκατο Αθλέτικο και το Χ περιχαρής ανακάλυψα ότι είχα παίξει την Αθλετικ Μπιλμπάο![]()
Σημερα τζογαρουμε στην γειτονιας σας. Παο 2, Σαλκε 2, Τοτεναμ 1DNB, Μπουρσασπορ 1DNB. Αγωνα μεχρι εσχατου κουβα.
1) e4, c5
2) Νf3
εγώ σήμερα πολύ κοκοκο
Βαλένθια, Μπενφίκα , Σάλκε
&
Σαουθάμπτον, Χέρεφορντ, Τσέστερφιλντ
btw Χέρεφορντ είναι σε άνοδο και η απόδοση είναι αρκετά δελεαστική
Να πω στον Μιτς ---> συγγνώμη <--- γιατί είχα παίξει την ατλετικο και άρα ήταν δεδομένο ότι θα πάει στραβά και θα μείνει στα 2/3.![]()
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
καλυτερα να καθομουν στην κουζινα μου αποψε...
1) e4, c5
2) Νf3
POUTANA milan. 100 ευρω μας στερησε το γκοαλ που φαγε στο 94...
1) e4, c5
2) Νf3
Τετραδα (ντροπη) με Μαρσειγ απο χτες (λολ) και αποψινα, ασο Σαμπντορια, διπλο τους Μαντσινιδες και οβερ το Χαιντουκ Ζενιτ.
αμα ερθει ηρθε.
μπα!
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
πιανεις την λεχ ποζναν, πιανεις τον παοκ και χανεις τον αρη στο 90 γαμωτο.
1) e4, c5
2) Νf3