Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 79

Thread: ti eforeftiki epitropi gamw tin mana sas.

The Patient H.'s Avatar

Ήμουν γραμματέας στις τελευταίες (τουλάχιστον εκεί βγάζεις κι ένα κατοστάρικο) σε ένα σχολείο στη Μπότσαρη. Από όσους κλήθηκαν ήρθε μόνο ένα παλικάρι. Ο δικαστικός ζήτησε από τους μπάτσους το χαρτί που λέει όλα τα μέλη, μέχρι να το φέρουν είχε έρθει και μία που ψήφιζε στο ίδιο τμήμα ψήφισε κιόλα και δεν την πήραμε χαμπάρι. Τους έπαιρνε τηλέφωνο, δεν το σηκώναν. Τελικό αποτέλεσμα: τους κλάσανε τα αρχίδια.

Αν όντως δεν ισχύει ότι σε καλούνε στο τμήμα που πρόκειται να ψηφίσεις κιόλα μην πας με τίποτα.
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

κοίτα, οι δημοτικές εκλογές είναι οι χειρότερες εκλογές γιατί είναι διπλές! Ναι σε ταϊζουν - ευγενική προσφορά του απρχόμενου δημάρχου...θα ζοριστείς αν είναι μόνο ο δικηγόρος και οι γραμματείς. κατά τη γνώμη μου μη πας δεν αξίζει τον κόπο και φυσικά μη κάνεις το ποντιακό να πας να ψηφίσεις!

"Society, have mercy one me
    i hope you're not angry, if i disagree..."

Will Teasle kontan's Avatar

μου ήρθε πριν απο λίγο. αναπληρωματικός λεει. για πείτε λαμογιές εσεις που εισαστε τσακάλοι μ αυτα. πλζ κ θνξ

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι στις προηγούμενες σελίδες. το ζουμί είναι ότι δεν πρέπει να πας
    Rock or Nothing

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by kontan View Post
    μου ήρθε πριν απο λίγο. αναπληρωματικός λεει. για πείτε λαμογιές εσεις που εισαστε τσακάλοι μ αυτα. πλζ κ θνξ
    πάγκο πες δεν κάθομαι

ακριβως αυτο σκευτόμανε σαμπρέλ μ

ravenlord παρατήρησα το πάθος σου στις προηγούμενες σελίδες κ μου φαίνεται λογικό (χωρις να εχεις αναλύσει κατι παραπάνω φυσικά. δε νομιζω πως χρειαζεται όμως). ευχαριστω για τη συμβουλή. θα συνεχίσω τη ζωή μου σα να μη μου χαλασαν το πρωινό

με είχαν καλέσει την επόμενη της συναυλίας των metallica. επίσης, έχουν καλέσει πολλούς φίλους μου. κανένας μας δεν έχει πάει και μας έκλασαν τα @@.
    τέλος έχω πολλούς γνωστούς δικηγόρους που τσιμπάνε αρκετά φράγκα γι'αυτή τη δουλειά. οπότε καταλαβαίνεις
    Rock or Nothing

φίλος βρήκε αυτό. έχει πλακα

εντιτ: κ επίσημα απο τον δικό μου δικηγόρο "δεν αναζητάει ποτέ κανείς τους αναπληρωματικούς. γραφτους κανονικα" (ήθελε να πει να "ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΟΥ" αλλα κρατήθηκε λόγω αξιώματος υποθέτω)
    Last edited by kontan; 04-11-2010 at 10:42.

Μετέφερα τα περί διοδίων στο αντίστοιχο θρεντ που υπήρχε ήδη
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

The Patient H.'s Avatar

Οι δικαστικοί (ελάχιστοι είναι δικηγόροι, οι περισσότεροι είναι διοικητικοί υπάλληλοι των δικαστηρίων, γραμματείς και τέτοια) παίρνουν 500 per Κυριακή βεβαίως. Γραμματέας που ήμουν στις τελευταίες βουλευτικές είναι ένα κατοστάρικο (το οποίο δεν αξίζει αν λάβεις υπόψην σου ότι τρως ΟΛΟ το χαμαλίκι και κυρίως στο τέλος, που όλοι είναι κουρασμένοι).

Στις ίδιες βουλευτικές λοιπόν ήρθε ένα παλικάρι να ψηφίσει πρωί πρωί, είπε και ο μαλάκας είμαι και αναπληρωματικός, από τους τακτικούς δεν ήρθε κανένας, "ευχαριστούμε πολύ, καθίστε" του είπε ο δικαστικός. Γενικά πας σφυρίζοντας αδιάφορα να ψηφίσεις κατά το μεσημέρι - απόγευμα και όλα καλά.

εδώ σχεδόν όλοι δικηγόροι είναι και (μου είπαν ότι) παίρνουν 1200 (800+400 η 2η κυριακή είναι της πλάκας δουλειά) για τις δύο κυριακές (μέχρι τις προηγούμενες έπαιρναν 1500 (1000+500), αλλά έγιναν περικοπές κ εκεί).
    Rock or Nothing

τώρα παίρνουν δικηγόρους περισσότερο παρά δικαστικούς υπαλλήλους και σίγουρα παίρνουν 1000 και ίσως κάτι παραπάνω και αυτοί που καταμετρούν στα δικαστήρια παίρνουν διπλό εκλογικό!

"Society, have mercy one me
    i hope you're not angry, if i disagree..."

Senior Member wurst's Avatar

ισχυει, παιρνουν δικηγορους κυριως (εγω δεν ηξερα καν για δικαστικους υπαλληλους)
    και παιρνουν χοντρα λεφτα επισης με το δεδομενο οτι εκλογες ειναι 2 μερες.. πανω απο χιλιαρικο
    υπαρχουν 2 γραμματεις και ο καθενας παιρνει ενα κατοσταρικο για καθε κυριακη ξεχωριστα, το οποιο δεν τον χαλαει κιολας νομιζω.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Γινατε ολοι με τη μια μαγκακια πειραιωτικα αλανια τρελα και μιλατε πολυ μορτικα και αλητικα ή απλα δινουν ψωρολεφτα γενικως εκει περα?

Spoiler

The Patient H.'s Avatar

Quote Originally Posted by wurst View Post
    ισχυει, παιρνουν δικηγορους κυριως (εγω δεν ηξερα καν για δικαστικους υπαλληλους)
    και παιρνουν χοντρα λεφτα επισης με το δεδομενο οτι εκλογες ειναι 2 μερες.. πανω απο χιλιαρικο
    υπαρχουν 2 γραμματεις και ο καθενας παιρνει ενα κατοσταρικο για καθε κυριακη ξεχωριστα, το οποιο δεν τον χαλαει κιολας νομιζω.
    Παντελώς καμιά σχέση με την πραγματικότητα. Ο γραμματέας είναι συνήθως ένας, ενίοτε κανένας για κάποιες πρωινές ώρες σε κάποια τμήματα. Και το ένα κατοστάρικο για αυτά που κάνει ο γραμματέας είναι απλά δίκαιο. Όλο το σκατό τρώει στο τέλος, όλα τα βιβλία αυτός τα γράφει (και αυτό αν δεν το έχει κάνει κάποιος δε μπορεί να καταλάβει πόσο ΠΗΞΙΜΟ είναι).

Καταλαβαίνω ότι η ΚΟΙΝΗ ΑΙΣΘΗΣΗ είναι ότι είναι δικηγόροι οι πρόεδροι των τμημάτων, αλλά δεν είναι έτσι. Και παίρνει (ή έστω έπαιρνε) 500 - per Κυριακή βέβαια. Ψάξτε τα λίγο καλύτερα.