Originally Posted by
stam and the witches
Εγώ έχω να πω τα εξής, δεδομένου του ότι οι Kyuss είναι μάλλον η πιο αγαπημένη μπάντα έβερ:
Ας πούμε, πάει στο διάολο ο Homme (που τον θεωρώ τη μισή μπάντα χαλαρά), είναι προσωπικό κόλλημα. Κολλάω σε κάποια πράγματα, ίσως είμαι λίγο ιδεαλιστής και στην τελική μονάχα μουσική είναι κλπ, αλλά να μου εξηγήσει κάποιος.
Όταν ο Homme δηλώνει πως δε θέλει να το συνεχίσει επειδή θεωρεί πως αυτό που κάναν παραήταν γαμάτο, είναι ή δεν είναι έλλειψη σεβασμού αυτό που κάνουν οι υπόλοιποι; Τόσες μπάντες (μερικές γαμάτες μάλιστα) ξεπήδησαν από τους Kyuss, γιατί δεν ασχολούνται με αυτές; Τόση πείνα έπεσε; Δεν είναι Judas Priest οι Kyuss γαμώτο μου, δεν είναι μόνο ένα εφηβικό κόλλημα, είναι κάτι σοβαρότατο, που δημιούργησε και δε δημιουργήθηκε, είναι μία Αισθητική που, τουλάχιστον εμένα, με επηρρεάζει με πολλούς τρόπους στο πως αντιλαμβάνομαι μία σκέτη ντο ξερωγω. Οι άνθρωποι το ξέρουν, δεν είναι μαλάκες, ξέρουν το ρόλο τους στο μουσικό στερέωμα πολύ καλά. Αυτό για μένα δείχνει έλλειψη αξιοπρέπειας, μία προσπάθεια να ποντάρουν σε παιδαριώδεις επιθυμίες (ωω μαλάκα θα τους δούμε ΛΑΪΒ - λες και 2 ώρες συναυλίας μίας μουσικής είναι τόσο σημαντικές μπροστά στα χρόνια που σε επηρρεάζει συνολικά). Εγώ τουλάχιστον, δεν πρόκειται να δώσω 20-25-30 ευρώ για να δω μία μπάντα να διασκευάζει τραγούδια της - και τον Nick Oliveri να παίζει το Gardenia ξέρωγω, γελάει ο κόσμος.
Edit: άκυρο και στον Garcia επίσης, τον Paul Dianno του στόνερ.