Το αποπανω ποστ ειναι ακυρο, μιας που ως γνωστον θα ειμαστε ολοι τοσο φεσι που ποιος νοιαστηκε για τον ηχο σας. Παιξτε μονο θρας.
Το αποπανω ποστ ειναι ακυρο, μιας που ως γνωστον θα ειμαστε ολοι τοσο φεσι που ποιος νοιαστηκε για τον ηχο σας. Παιξτε μονο θρας.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
λολ, οκ, εγώ για να μη με βρίζετε μετά τα λέω.
για πείτε και πότε θα προτιμούσατε. παρασκευή ή σάββατο λέω, με προτίμηση στο σάββατο. μιλάμε για τουλάχιστον μήνα από τώρα, για να προλάβουμε και να φτιάξουμε αφίσες/μπλουζάκια, αλλά επειδή έχει και γιορτές, πείτε αν θέλετε πχ μετά τις 15/12 ή ό,τι θέτε τέσπα.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Εχω πετύχει και καλό ήχο στο υπόγειο. Κατά τ'άλλα προσωπικά προτιμώ σάββατο, εκτος εορτών (πριν ή μετά).
σάββατο και όχι γιορτές κ εδώ![]()
Rock or Nothing
kalo thatane na uparksei k pagos me uliko mpantwn... eite tou er i genika oti kalo paizei
Poverty, depression, power and despair Conditioned inside and out to the point of no return by a world not crafted by hands of our own yet still we march in step to the cadence of its irregular beatThe damage has been done- irreparable and all-encompassingNature is as archaic word that could never explain this mess Worlds become obsolete like ideas and they won’t have to burn the booksWHEN NOONE READS THEM ANYWAY!
βάλτε Now Exploding In Saigon όπως κ δήποτε όμως λέμε!
παίζει κ το Fox πάντως στο γκάζι. Οι τιμες στα ποτά ειναι γκαζάδικες όπως ειναι επόμενο όμως.
date-wise μετα τις 15/12 εχει το σκ με Throats/Sun Of Nothing κ Gybe οπότε δεν ειναι καλή ιδέα. απο την αλλη θα λείπω πιο πριν κ θα ήταν μαλακίαοφου
καλυτερα οχι το φοξ.
σαν ημερομηνια νομιζω 18/12 σαββατο ειναι κουλ
Μπλε
Θα'μαι κι Αθήνα εκείνες τις μέρες, οπότε όντως είναι κουλ!![]()
Those of you who think you know everything are annoying to those of us who do.
Οι Divine είναι πολύ πιθανό να μπορούν να παίξουν.
ειναι και το Mad Γκάζι που γαμάει σαν χώρος.
I don't do drugs. I am drugs.
Στο υπογείως προσπάθησα 3 φορές να στείλω μέιλ σε αυτό που έχουν στο σάιτ, και τις 3 ήρθε πίσω. Κανένας με πιο άμεση επικοινωνία;
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
ean ginei meta tis 18 dek mexri tis 2 jan borw na eimai kiegw me tous meanwhilez ama tous parete.