γιε, δε θά'θελα το ίδιο 6 χρόνια μετά, σκεφτείτε τίποτα. Το "ΜΟΝΟ ΘΡΑΣ." μας το έφαγε ο Βάιρους.
γιε, δε θά'θελα το ίδιο 6 χρόνια μετά, σκεφτείτε τίποτα. Το "ΜΟΝΟ ΘΡΑΣ." μας το έφαγε ο Βάιρους.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Last edited by tsimpouklano; 01-11-2010 at 22:45.
All alone, or in twos,
The ones who really love you
Walk up and down outside the wall.
Some hand in hand
And some gathered together in bands.
The bleeding hearts and artists
Make their stand.
And when they've given you their all
Some stagger and fall, after all it's not easy
Banging your heart against some mad bugger's wall.
Γαματο το τελευταιο, εννοειται, αν και δεν υπαρχουν αλλοι συνδυασμοι ζευγαριων στο ΕΡ αλλα δε βαριεσαι. Αν μπορουσε να υπαρχει τροπος να μη γινει "μαζικη" παραγγελια και να εχει το πινκ/μουτζα μπροστα και την αγαπημενη σου ατακα πισω (π.χ. να γινει μπανερ, και το πιο σημαντικο, ωπα ρε ντουζιερα, το μουνι του ικονοκλαστ, το αγαπημενο μου "ε ψιτ αρχιδι" κτλ κτλ) - εστω μερικα templates ισως - τοτε θα ηταν ακομα πιο τελειο.
στην πισω μερια τα ονοματα οσων εχουν φαει μπαν σε στυλ λαιβ ντειτς με την ημερομηνια που το φαγαν
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
α, εσύ μιλάς για ολόκληρη κολεξιόν από μπλουζάκια ξερωγώ...
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Πεθαίνω με ποστ freak bro. Κάτι που να περιέχει τις λέξεις "ER Fest - To λάιβ θα γίνει κανονικά".
Μιλάτε για τους εαυτούς σας γέροι, εμείς περάσαμε και δεν αγγίξαμε.Originally Posted by FIXXXER
Δηλαδη θα το φοραμε και εξω απο το μπανιο?
Ε, καλά, δε θα με έψηνε ιδιαίτερα να φορέσω μπλουζάκι που να λέει "ΠΑΝΚΗ ΒΡΩΜΟΜΟΥΝΟ" και "ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΟΥ ΙΚΟΝΟΚΛΑΣΤ" πουθενά εδώ που τα λέμε.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;