Page 9 of 11 FirstFirst ... 7891011 LastLast
Results 121 to 135 of 152

Thread: ΚΡΕΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥΣ the return: ΚΡΕΑΣ στο ΟΑΚΑ

Senior Member warlord mkII's Avatar

5 στους 5 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Το ματς πήγε να το δώσει ο Νιόπλιας κατεβάζοντας 11δα που δεν μπορεί ν αλλάξει 2η πάσα με αντίπαλο κορίνες...
    Και το πήρε πίσω με τις γαμάτες αλλαγές στο ημίχρονο, την ώρα που ο Εεεεερνέεεεεεεστο Βαλβέεεεεεεεδε έριχνε τον απογευματινό του ύπνο.

Επίσης, ο Τζιμπρίλ πρέπει να έχει 32 εκατοστά μαύρο καυλί.

εντιντ: Κατσουράνη άντε γαμήσου και αν έχεις το παραμικρό ίχνος φιλότιμου, σταμάτα το ποδόσφαιρο σήμερα. Ρόμπα.
    Warriors rise from the grave
    Longships sailing The Wave
    Bloodshed on every shore
    Friction massing from war

17 στους 19 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

....went away with my fathers, to gather the fallen.
    To return with the wisdom of the kings....
    Let me dream. (Let the jewels gleam.)
    Let the fallen hear:
    "It never rains around here."
    The sand smothered on my chest....
    Was music choir...

Senior Member ion_storm's Avatar

Επιτέλους η ομάδα γύρισε αγώνα και πήρε αποτέλεσμα.
    Αρχική ενδεκάδα χωρίς κέντρο. Ευτύχως έκανε σωστές αλλάγές η μαλον βγήκαν οι αλλαγές.
    Επειδή μάλλον είναι να γύγει τουλάχιστον μην φύγει σαν κυνηγημένος ο Νιομπλας.
    Ο Σισσε εβγαλε αρχίδια και ψυχή. άλλος στη θέση του θα χε χενερώσει τόσο καιρό.
    I don't do drugs. I am drugs.

Καλύτερο ματς Σπυρόπουλου έβερ; τι άλλο να περιμένω σε αυτή τη ζωή;

και Λάζαρου!!!
    Bloodshed on every shore

Senior Member freak brother's Avatar

δεν βλεπομαστε το ματς το πηραν μονοι τους 1 παιχτης και μια ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ!!
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Senior Member freak brother's Avatar

1 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by warlord mkII View Post
    και Λάζαρου!!!
    ο οικοδομος επαιξε μπαλαρα και με τον μπαοκ.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Quote Originally Posted by freak brother View Post
    δεν βλεπομαστε το ματς το πηραν μονοι τους 1 παιχτης και μια ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ!!
    καλά, όποιος είχε απαιτήσεις και για καλή μπάλα, ήταν απλά εκτός πραγματικότητας

Κρι Κρι jack the ripper's Avatar

το πρωτο ημιχρονο ηταν ακριβως οτι με εχει συνηθισει μεχρι τωρα ο παναθηναικος..στο δευτερο αλλαγες νιοπλια και το τρομπαρισμα βαλδδερβε βοηθησαν...λουις γκαρσια, λαζαρος και κυριως ο τριποδος το πηραν μονοι τους...οντως και σπυροπουλος πολυ καλος σημερα....κατσουρανης κλασσικα πατος..επισης ο ζιλμπερτο σε ρηχα νερα σημερα

5 στους 6 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Για το πέος ο μαρινακης. Ευτυχώς το πήρε κιόλας.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

Ροβινσώνας Φρούσος bbq's Avatar

7 στους 7 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

ΠΑΣΟΚ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ΗΛΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΩ
    Spoiler

3 στους 3 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

τον αγαπαμε με καθε πιθανο τροπο. Ο εκφραστης της ολυμπιακοφροσυνης φορεσε τη φανελα με το τριφυλλι για μια χουφτα ταλαρα, δινοντας μας τη μοναδικη ηδονη να τον βριζουμε 50000 κοσμος και να γυρναμε πλατη στο γηπεδο. Τον αγαπησε κι αυτον χτες ο Σισε
    Bloodshed on every shore

Senior Member atom_smasher's Avatar

0 στους 3 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Ποιος ειναι αυτος με την ξεχασμενη απο τα 80'ς χαιτη;
    1) e4, c5
    2) Νf3

γκεστάλ nothingman's Avatar

1 στους 8 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

ναι αλλά στο βόλο καλά σας αγάπησε και εκείνος σδφαδφσ.

δε μου κακοφάνηκε ο ολυμπιακός, με 10 δε γύριζε βέβαια το παιχνίδι, δεν κατάλαβα που έκανε εγκλήματα ο Βαλβέρδε και κοιμήθηκε και με τι θράσος οι οπαδοί που στο ημίχρονο γιούχαραν στο γήπεδο και αποχαιρετούσαν στα φόρουμ τον Κοζανίτη γκάφφερ φώναζαν και καλά το όνομά του, φαντάζομαι είναι ένα κάποιο ινσάιντ τζόουκ.
    Μήτρογλου ψηλέ κάνε μας τη χάρη και σάλτα και γαμήσου ναπούμε.
    ~
    "Why didn't it kill him?" she said.
    "Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
    ~

Vic Ford Prefect's Avatar

2 στους 4 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Σε καφενείο βαζελοφωλιά το έβλεπα, γέροι (απέθαντοι) και κάτι φοιτητές βάζελοι και αυτοί.

Στο πρώτο ημίχρονο, όλα περίπου λογικά. Εμείς είμαστε σαφώς ανώτεροι, κυκλοφορούμε ωραία την μπάλα και ο βάζελος είναι τραγικός. Με ανησυχεί ο Ριέρα και 2 λάθος πάσες του Ιμπαγάσα, που δεν τα συνηθίζει αυτά. Ο Φετφατζίδης είναι πιασμένος, το σχέδιο νικ νιόμπλιας είναι εξαφανίστε τον. Έπιασε αλλά έχουμε και δεύτερο shredder, το πουλέν μου ο Mιραλάς, που το γκολ του είναι highlight και όσο τρίπλαρε είχε βουλώσει το καφενείο και μόλις μπήκε άρχισαν όλοι να βρίζουν και από κάποιον. Ο φίλος μου έβριζε τον Τζόρβα, ένας γέρος τον Πλέσιτς (σικ), ένας άλλος τον Μπουμσόνγκ.

Στο διάλειμμα, ο ένας φοιτητής μας λέει ότι είναι για τριάρα η ομάδα του, ο άλλος τι χάλια είναι αυτά με τον Νιόμπλια και ευτυχώς σήμερα θα φύγει και γενικά όλο το μέρος ετοιμάζεται για κρέας. Εγώ τους λέω ότι στα τελευταία τρία ματς ο Ολυμπιακός κάνει σκατά β' ημίχρονο και με τον Ριέρα έτσι και τον Βαλβέρδε που γενικά δεν το έχει το κοουτσάρισμα στην ροή, όλα δυνατά είναι, είναι ντέρμπι κλπ. Ο φίλος μου νομίζει ότι τα λέω από καλοσύνη και τέτοια.

Στην επανάληψη δεν έχει πολύ ανάλυση, ο Βαλβέρδε έχει αφήσει τα στόπερ να ανεβαίνουν κοντά στη σέντρα και αφήνει χώρους πίσω, προφανώς θεωρεί πολύ ακίνδυνο τον Παναθηναϊκό των 2 ευκαιριών του α', αλλά ο Σισέ είναι Σισέ και αυτό το ξέρει ο καθένας, ο Ερνέστο should know better. Μετά φυσικά γαμιέται και ο Δίας, κόντρα καραμπόλα της πλάκας και 1 γκολ και ένα πέναλτι αποβολή (ελέγχεται ο Γκαρσία σε θέση οφσάιντ και δεν λέω τίποτα άλλο γιατί με εκνεύρισε και ο Μαρινάκης το μοσχάρι και οι σκατοφυλλάδες μας) και το ματς λήγει, ειδικά όταν βγάζει Μιραλάς(!), αφήνει Φουστέρ που ευθύνεται και για το χάσιμο του Φέτφα (αλλά αυτό καλό κάνει στον πιτσιρικά μακροπρόθεσμα) και τα έχει φτύσει και μου βάζει και Μήτρογλου που έχει να παίξει κοντά μήνα να παίζει με γιόμες.

Προφανώς με 10 εναντίον 11 από το 61' και με αυτές τις αλλαγές δεν παιζόταν πια θέμα ισοφάρισης, εννοείται πως και στο υπόλοιπο ματς εσείς να κλέψετε ένα τρίτο θέλατε αλλά κυρίως να φυλάξετε τον κώλο σας μην γίνει η ισοφάριση (εξίσου πιθανά και τα δύο, με επικρατέστερο το τίποτα που έγινε τελικά).

Τα άσχημα: Ριέρα. Ακόμα; Σε ντέρμπι δεν έχεις δικαιολογίες για έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Κρίμα. Άλλοι βγήκανε και δεν βγήκε ο πιο σίγουρος. Τον πιστεύω ακόμα πάντως αλλά με ανησυχεί η διάθεσή του.
    Βαλβέρδε: Ποιος φταίει που υπάρχει τόσος χώρος στην άμυνα; Ποιος έχει πει του Μέλμπεργκ και του Μπράβο να είναι κοντά στη σέντρα; Σε 0-1 με γεμάτο ΟΑΚΑ και Σισέ. Νούμερο 1 τραγικό λάθος. Αλλαγές για τον πούτσο: Νούμερο 2. Πολύ απογοήτευση ο Μέρμυγκας.
    Ιμπαγάσα: Πολλά λάθη. Ανεπίτρεπτο για Ιμπαγάσα.

Τα καλά:
    Μένει ο Νιόμπλιας (εγώ δεν θεωρώ ότι είναι τόσο αισχρός (τα έχω ξαναπεί) όσο λέτε εσείς αλλά αυτό μου έλεγαν όλοι στο τέλος του ματς, ότι γαμώ ρε, ναι αλλά γμτ τώρα πότε θα φύγει ο άλλος; Το κυριώτερο είναι η παναθηναϊκή παραμύθα που θα ξεκινήσει. Κάποιοι νομίζουν ότι είναι πολύ καλύτεροι από ότι είναι και με επιστροφή Λέτο-Νίνη να γίνουν γκαλάκτικος. Καλό αυτό.

Πούτσα στην αλαζονεία. Το κυριώτερο κέρδος. Μακροπρόθεσμα, νομίζω ότι θα το πάρουμε αέρα το πρωτάθλημα (δεν συνηθίζω προβλέψεις και μάλιστα τόσο νωρίς). Σοβαρότητα χρειάζεται μόνο και να κοπούν οι μαλακίες γαμάω και έχω όλες τις γραμμές επίθεση πάντοτε και να μάθει ο Βαλβέρδες τι υλικό έχει. Ακόμα να δω το Πάντελιτς με Μιραλάς μαζί από πίσω ΚΑΙ Φέτφα δεξιά. Ελπίζω να το δω σύντομα. Ο βάζελος δεν παίζει μπαλίτσα. Συγχαρητήρια για μια δικαιότατη νίκη και ανατροπή και καβλέ αλλά παπάρια ομάδα και σύστημα έχετε και η ψυχή του Σισέ δεν θα κερδίζει πάντα. Να δούμε και την ΑΕΚ.

Μοντεστό: Άψογος, αυτός έπαιζε καλά και πριν, χαίρομαι που έχουμε ακόμα μια πολύ καλή λύση πίσω και φαίνεται να μπορεί να παίξει και ως χαφ.

Φετφα: Παροπλισμένος λόγω Νιόμπλια και λόγω κακής συνεργασίας με Τοροσίδη και Φουστέρ (που ρίχνω πιο πολύ ευθύνη σε αυτούς), έκανε πάλι 2-3 ωραίες ενέργειες που τις χαίρεσαι (η μία χάθηκε στον κουρνιαχτό), αδικείται κατάφορα από τον κόσμο σήμερα. Και τι δεν διάβασα: Ανύπαρκτος, τρακαρισμένος, λίγος, γατάκι, τον έκανε μια χαψιά λέει ο Λάζαρος(!) και τέτοιες πίπες. Φυσικά όλα αυτά είναι μπούρδες αλλά ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα το βουλώσουν οι σκατοφυλλάδες και θα αφήσουν τον πιτσιρικά να παίξει μπαλίτσα για όσο τον έχουμε.

Συγχαρητήρια και πάλι. Εννοείται πως θα φάτε πολύ ΚΡΕΑΣ στο Καραϊσκάκη. Δεν θέλω να έχω κούπα με χύσια βάζελου πάνω, μαλακία. Νομίζω πως ένα τρίμπαλο στο ναό διορθώνει την κατάσταση.

Δεν λέτε κάτι για τη γκολάρα του Μιραλάς, μόνο ο πορν να πούμε. Πού είναι ο ποδοσφαιρικός σας πολιτισμός ρε.
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος