η ιστορια εχει αποδειξει πως αυτα τα ματς δεν ειναι καθολου δυσκολο να τα παρει ο κακομοιρης της υποθεσης.
η ιστορια εχει αποδειξει πως αυτα τα ματς δεν ειναι καθολου δυσκολο να τα παρει ο κακομοιρης της υποθεσης.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ θα πάμε γήπεδο. Είμαστε δίπλα στην ομάδα σε λύπες και χαρές.
Πούστη Νιόπλια φύγε.
Σαφως και ειναι ντερμπι. Σαφως και οι δυο ομαδες, προσωπικη γνωμη, μαλλον χαλια ειναι. Εχει ενα πλεονεκτημα ο ολυμπιακος που μαλλον ειναι λιγοτερο χαλια. Αν πετσωσει τον Παο οκ. Ε καλα δεν πιστευω οτι φταιει ο Νιοπλιας αποκλειστικα.
1) e4, c5
2) Νf3
We work in the dark. We do what we can to battle the evil that would otherwise destroy us. But if a man's character is his fate, this fight is not a choice but a calling. Yet sometimes the weight of this burden causes us to falter, breaching the fragile fortress of our mind, allowing the monsters without to turn within. We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.
Πολύ ησυχία.
1-3.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
7-0
yeah right
Warriors rise from the grave
Longships sailing The Wave
Bloodshed on every shore
Friction massing from war
We work in the dark. We do what we can to battle the evil that would otherwise destroy us. But if a man's character is his fate, this fight is not a choice but a calling. Yet sometimes the weight of this burden causes us to falter, breaching the fragile fortress of our mind, allowing the monsters without to turn within. We are left alone staring into the abyss, into the laughing face of madness.
Καλέ θιχτήκανε.
Πούτσα ρε μουνιά, στον πάτο σας. Αυτό! Τι σκατά το έχουμε το θρεντ, για να βγαίνουμε σαν τις αδερφές κατόπιν εορτής; Μιλάτε ρε κοτάρες. Προφανώς είναι ντέρμπυ, προφανώς είναι πιο λογικό το Χ από το 1-3 μου, παρόλα αυτά, ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΡΕΑΣ.
Σκόρερς:
Ριέρα
Φετφα
Μιραλάς.
Αυτογκόλ Τοροσίδη τρακάροντας στον Πάρντο.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Μου χάλασαν και το ratio στο πρεντίξιον(1 στους 4 ERιτες μπλα μπλα)
Τα δικά μας sites/εφημερίδες πολύ σίγουρο το έχουν το 2πλο και δε μ' αρέσει. Αλλά γενικά ναι, ΚΡΕΑΣ.
Τα δικά μας σάιτ και εφημερίδες και μια μερίδα του κόσμου είναι ο μοναδικός λόγος που δεν έχω σίγουρο το διπλό. Γιατί δεν τους αξίζει. Αλλά είδομεν.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
ίδωμεν
1) e4, c5
2) Νf3
και δεηθώμεν μη σου πω
Neon Dreamers Nevermore Fan Club