sas milaw eilikrina
meta apo sunduasmo breaking bad kai sons of anarchy, i seira wire pou mou exete zalisei ta arxidia, einai mia aplh seira kai tipota parapanw...sxedon teleiwsa prwto kuklo kai variemai....
sas milaw eilikrina
meta apo sunduasmo breaking bad kai sons of anarchy, i seira wire pou mou exete zalisei ta arxidia, einai mia aplh seira kai tipota parapanw...sxedon teleiwsa prwto kuklo kai variemai....
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
Το είχα πάθει μόνο με Prison Break και Freaks and Geeks νομίζω.
Τη Μεγαλύτερη Σειρά Του Κόσμου την είδα με δυο-τρία επεισόδια τη 'βδομάδα, νομίζω είναι ιδανικό.
Last edited by Dythor; 28-10-2010 at 01:10.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
agamhth?
sapiomouna?
exeis dei breaking bad? exeis dei sons of anarchy?
eida prwta ayta kai meta wire. an eixa dei prwta to wire isws na ekana san esena
kai epitelous siga tis malakies pou deixnei towire. eleos me to hype
ποθτανα ολα
<Mitsmann> ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε
iola 11
www.facebook.com/iola11 www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band
δεν είναι θέμα σύγκρισης γούστα είναι αυτά.
αλλά
πες μία σειρά η ταινία που δείχνει για παράδειγμα πως η ενασχόληση κάποιου "ιδεολόγου" με την πολιτική σιγά σιγά τον φθείρει, τον φθείρει κι άλλο μέχρι που στο τέλος ενσωματώνεται πλήρως στο σύστημα, στο μηχανισμό, στα γρανάζια. και να δείχνει πως γίνεται αυτό, κάθε μηχανισμό που οδηγεί στο τελικό αποτέλεσμα είτε είναι το συμφέρον, είτε η ανάγκη που οδηγεί στον αναπόφευκτο συμβιβασμό.
αλλά δεν μου φαίνεται περίεργο άτομα με χαμηλό πως να το πω, χμ, πολιτικό αισθητήριο να μη του βρίσκουν κάτι, κανένα πρόβλημα.
προσωπικά με εντυπωσίασε ότι αποτυπώνει τη διαλεκτική σχέση ατόμου-συστήματος δηλαδή πως το ένα επηρεάζεται και διαμορφώνει το άλλο, ρησπέκτ.
άσε που τo setting είναι αγνή αλήθεια.
Originally Posted by Urban Dictionary
Last edited by asimoulis; 28-10-2010 at 03:41.
HERP DERP
Ναι ρε παπάρα, όλα τα'χω δει. Το Wire δεν είναι περιπέτεια, δεν είναι χιουμοράκι (αν και μερικές σκηνές έχουν απίστευτα σκοτεινό χιούμορ), δεν είναι η_τυπική_hyped_σειρά που βλέπεις το trailer της στο τέλος ενός επεισοδίου κάποιας άλλης που βλέπεις. Σε αντίθεση με τους χαρακτήρες που βλέπεις σε κάθε άλλη σειρά, που οι ηθοποιοί κάνουν τα πάντα να μην εγκλωβιστούν σ'αυτούς μετά από 5 seasons, ο κάθε χαρακτήρας του Wire είναι μοναδικός, από τα πιτσιρίκια μέχρι τους μεγάλους, και έχει εξερευνηθεί σε μεγάλο βάθος. Από τον McNulty μέχρι τον Dookie, και αυτές οι ιστορίες θα σου γαμήσουν τη ψυχή. Επίσης, επειδή δεν έχεις δει τις υπόλοιπες seasons δε καταλαβαίνεις πόσο επικριτική είναι η σειρά στο αμερικάνικο σύστημα (και το όνειρο φυσικά). Βαριέμαι να σου εξηγώ τα αυτονόητα. Δες τη σειρά και μη σχολιάζεις μέχρι να τη δεις.
καλα τι σκατα σας λεω οτι τελειωνω την πρωτη σεζον και μου αραδιαζετε πραγματα που δεν εχουν καν ξεδιπλωθει
ενα απλο γαμημενο "εχει ψωμι ακομα, υπομομη" θα εφτανε
θυλικε φοιβο οκ θα σου απαντησω μολις την τελειωσω
απλα αυτο που με προβληματισε ειναι η αντιδιαστολη της μη καυλας μου να βλεπω τα επεισοδια 10-10 με το ποσο την διαφημιζετε. αυτο
παω να δουλεψω τους νταμπστερς τωρα, τα λεμε
α και αν σας αρεσει το wire, www.astronomicon.com
ποθτανα ολα
iola 11
τα μπακουρια
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry