Page 219 of 301 FirstFirst ... 119169209217218219220221229269 ... LastLast
Results 3,271 to 3,285 of 4511

Thread: Me pairnoun fantaro

The Patient H.'s Avatar

Quote Originally Posted by Xtikio View Post
    katse re pousth. lefta na suntirisoun to strato den exoun kai kanoun epaneksetaseis gia na valoun mesa fantarous?

oi guru politics ktl as eksigisoun ti paizei.
    Ναι γιατί οι φαντάροι δεν κοστίζουν τί-πο-τα και προσφέρουν τα περισσότερα σε καιρό ειρήνης (aka χαμαλίκια). Που το παράλογο?
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

Senior Member freak brother's Avatar

Quote Originally Posted by Xtikio View Post
    katse re pousth. lefta na suntirisoun to strato den exoun kai kanoun epaneksetaseis gia na valoun mesa fantarous?

oi guru politics ktl as eksigisoun ti paizei.
    αυτο που ειπε ο Η . Το σκοπετο του εποπ κοστιζει , του φανταρου οχι.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

cabrón Xtikio's Avatar

apla kati eixa akousei oti den exoun na tous taisoun kai stelnoun averta eksodouxous gia na mh plerw.

mallon radio arvila.

The Patient H.'s Avatar

Δεν έχουν να τους ταΐσουν? Αχαχαχαχαχ, γελάει όλος ο αντρικός πληθυσμός που έχει πάει στρατό, χωρίς πλάκα.. ΤΟΣΟ πεταμένο φαί δεν θα έχεις δει μέχρι να πας φαντάρος..

Senior Member atom_smasher's Avatar

Μην σου πω θα επανεκτιμησεις κιολας το φαι της μανας σου...σε περιπτωση που δεν το χεις σε υποληψη.
    1) e4, c5
    2) Νf3

Senior Member rage for order's Avatar

Με πτυχίο πληροφορικής και προϋπηρεσία υπάρχει μία πολύ μικρή πιθανότητα να με πάρουν έρευνας πληροφορικής έστω για αρχή ή μία λίγο μεγαλύτερη διαβιβάσεις. Δεν έχω κάνει αίτηση ορκωμοσίας. Αν πάω και πω ότι έχω πτυχίο το χαρτί θα μου το ζητήσουν τότε ή όταν μπω που θα το έχω;

πρέπει να πάω στην στρατολογία που είμαι γραμμένος ή και μπορώ σε όποια θέλω;

The Patient H.'s Avatar

Urban legend. 4 στρατόπεδα άλλαξα στη θητεία μου, το φαγητό παντού (ακόμα και στο κέντρο) ήταν από αξιοπρεπές και πάνω.

Edit: και στον αποπάνω, πρέπει να πας στη στρατολογία σου και το χαρτί θα στο ζητήσουν τη μέρα της κατάταξης οπότε no worries. Με πτυχίο πληροφορικής χωρίς μεταπτυχιακό ή/και διδακτορικό (και πάντα χωρίς ΤΡΑΝΟ βύσμα) έρευνας πληροφορικής δύκολα είσαι.

Τα υλικά για το φαί είναι συνήθως οκ. Το θέμα είναι αν ο συφάνταρος μάγειρας είναι οκ ή όχι. Το αν πάει η παραγγελία σύννεφο δεν σχετίζεται αποκλειστικά με την ποιότητα του φαγητού, αλλά κυρίως με το τί φαί έχει το μενού...
    κατα τ'άλλα, ίσως τα μόνα παράπονα φαντάρων στα οποία δίνουν βάση είναι για το φαί, τρέμει η καρδούλα τους. και ναι άφθονο φαί σε μονάδες και πέταμα συνήθως, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και σε φυλάκια. Αν αυτά έχουν μάγειρα, ψιλοκομπλέ, αν όμως έρχεται το φαι σε μερίδες από την μονάδα, σχεδόν πάντα παίζουν ελλείψεις.

@ rage, νομίζω πρέπει να πας αποκλειστικά στη στρατολογία που είσαι γραμμένος. τώρα για το πτυχίο όπως τα λέει ο H. Δεν είμαι και πολύ σίγουρος ότι θα καταφέρεις κάτι, πάντως. Και οι διαβιβάσεις και πόσο μάλλον η έρευνας πληροφορικής είναι αρκετά βυσματικά. ωστόσο αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, good luck!
    Last edited by alaiah; 27-10-2010 at 02:18.
    η αβάσταχτη πλαδαρότητα του αδυνατισμένου θράσερ

Quote Originally Posted by H. View Post
    Edit: και στον αποπάνω, πρέπει να πας στη στρατολογία σου και το χαρτί θα στο ζητήσουν τη μέρα της κατάταξης οπότε no worries. Με πτυχίο πληροφορικής χωρίς μεταπτυχιακό ή/και διδακτορικό (και πάντα χωρίς ΤΡΑΝΟ βύσμα) έρευνας πληροφορικής δύκολα είσαι.
    Quote Originally Posted by alaiah View Post
    @ rage, νομίζω πρέπει να πας αποκλειστικά στη στρατολογία που είσαι γραμμένος. τώρα για το πτυχίο όπως τα λέει ο H. Δεν είμαι και πολύ σίγουρος ότι θα καταφέρεις κάτι, πάντως. Και οι διαβιβάσεις και πόσο μάλλον η έρευνας πληροφορικής είναι αρκετά βυσματικά. ωστόσο αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, good luck!
    θα πάρω ένα τηλέφωνο αύριο μπας και το σιγουρέψω αυτό με την στρατολογία. για να μην τρέχω μέχρι τα Τρίκαλα, μπορεί να τις κάνει ο πατέρας μου τις δουλειές; φαντάζομαι θέλει εξουσιοδότηση ε;

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

Ελπίζω να χαρίσουμε όλο το Αιγαίο και να τελειώσει η ιστορία ή να φτιαχτούν κανονικές τουαλέτες μέχρι το 1014 που μπαίνω, αλλιώς δεν πάω πουθενά.

Senior Member freak brother's Avatar

στο ναυτικο απο τι μου χουν πει , κανονικες εχει , αεροπορια δεν ξερω. παντως ενα συνηθειο ειναι , το μικροτερο προβλημα ειναι οτι οι τουλετες ειναι τουρκικες.. ειδικα οταν μπορει απο τις 15 του λοχου οι 8 να ειναι βουλωμενες.. και οι αλλες να ειναι ημιμπουκωμενες απο το μεσημεριανο και βραδυνο....σε συνδυασμό με μαγικες ευωδιές και σμηνη απο κουνουπια.. πω ξενερωσα και που το θυμηθηκα.
    Last edited by freak brother; 27-10-2010 at 03:26.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Milf & Cookies sabbattack's Avatar

Quote Originally Posted by alaiah View Post
    Τα υλικά για το φαί είναι συνήθως οκ. Το θέμα είναι αν ο συφάνταρος μάγειρας είναι οκ ή όχι. Το αν πάει η παραγγελία σύννεφο δεν σχετίζεται αποκλειστικά με την ποιότητα του φαγητού, αλλά κυρίως με το τί φαί έχει το μενού...
    κατα τ'άλλα, ίσως τα μόνα παράπονα φαντάρων στα οποία δίνουν βάση είναι για το φαί, τρέμει η καρδούλα τους. και ναι άφθονο φαί σε μονάδες και πέταμα συνήθως, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και σε φυλάκια. Αν αυτά έχουν μάγειρα, ψιλοκομπλέ, αν όμως έρχεται το φαι σε μερίδες από την μονάδα, σχεδόν πάντα παίζουν ελλείψεις.
    Eνώ εσύ με τον Ελευθερίου μάγειρα πέρασες ζωή και κότα....Βυσμααααααααααααααά....Ο Σαλαγιάννης ακόμα σε ψάχνει για μαγειρία!

τελικά μπορείς να πας σε όποια στρατολογία θες.

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

Quote Originally Posted by stam and the witches View Post
    Ελπίζω να χαρίσουμε όλο το Αιγαίο και να τελειώσει η ιστορία ή να φτιαχτούν κανονικές τουαλέτες μέχρι το 1014 που μπαίνω, αλλιώς δεν πάω πουθενά.
    σε ποια σταυροφορία ?
    Rock or Nothing

ShamRock n' Roll Tyler_Durden's Avatar

Πήγα σήμερα στη μονάδα να ξεχρεώσω φοριαμούς, μαξιλάρια κλπ και να ανανεώσω το εξοδόχαρτο μέχρι τις 4 που απολύομαι. Από τα 29 φαντάρια που είμαστε στη μονάδα, οι 12, + 1 ΟΒΑ απολυόμαστε την ίδια μέρα και νέος κόσμος δεν προβλέπεται να έρθει σύντομα. Μου έλεγαν στην Μοίρα ότι τον Νοέμβρη θα πέσει τρελή εμπλοκή με 16 υπηρεσίες και νούμερα διπλά 4ωρα. Την καλύτερη εποχή απολύομαι δηλαδη.

Υ/Γ: Για την ιστορία, να αναφέρουμε οτι και στην αεροπορία οι τουαλέτες είναι "τούρκικ".
    Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !