Page 887 of 1000 FirstFirst ... 387787837877885886887888889897937987 ... LastLast
Results 13,291 to 13,305 of 14994

Thread: THE OMG-ENTELWS-OFFICIAL OFF TOPIC THREAD.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by stam and the witches View Post
    Λοιπόν κορίτσια, πού θα πάω να ψωνίσω ένα καγκούρικο σκινάδικο καρό παντελόνι; Ευχαριστώ.
    για το θεό ΜΗ!!!!

Senior Member Sotos_The_Tequiler's Avatar

για το θεό το θέλει;
    κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!

bi-curious The Good Son's Avatar

για την θεό "μη" συγκεκριμένα.

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

Quote Originally Posted by Drumsick View Post
    Θέλω ένα βιογραφικό που το χω σε word, να το σώσω σε άλλη μορφή, που δε θα μπορεί να αλλάξει κάτι κάποιος, για να το στείλω. Σε τι σώζω?
    το open office εχει επιλογη export pdf file
    Vielen Dank für alles was mal war

Spider Jerusalem Deggial's Avatar

Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    Quote Originally Posted by Drumsick View Post
    Θέλω ένα βιογραφικό που το χω σε word, να το σώσω σε άλλη μορφή, που δε θα μπορεί να αλλάξει κάτι κάποιος, για να το στείλω. Σε τι σώζω?
    το open office εχει επιλογη export pdf file
    Τα μόνα χρήσιμα features του είναι αυτό και ο equation editor.

Υ.Γ. Για να είμαι δίκαιος, τουλ. είχε καλύτερη υποστήριξη για MS Office documents απ' ό,τι το Microsoft Office for Mac 2008, lol.
    No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.

Διονύσης Ρόδμανν Comte de Saint-Germain's Avatar

Δεν παύει πάντως να είναι μάλλον το μοναδικό πράγμα που δημιουργεί σε κάποιον νοσταλγία για κάτι της microsoft.

lcsgp FIXXXER's Avatar

oxi

Milf & Cookies sabbattack's Avatar

molis mou hr8e auto apo mail filou kai WTF MAN WTF?

Γεια σου!

Γράφω αυτό με δάκρυα στα μάτια μου, ήρθα εδώ κάτω Ηνωμένου Βασιλείου για ολιγοήμερες διακοπές, δυστυχώς, εγώ πήρα θύμα ληστείας στο πάρκο του ξενοδοχείου όπου έμεινα, όλα σε μετρητά, πιστωτική κάρτα και κυττάρων κλάπηκαν μακριά, αλλά ευτυχώς για μένα είναι ότι έχω ακόμα διαβατήρια μαζί μου. Έχω την πρεσβεία και την Αστυνομία εδώ αλλά δεν είναι βοηθούν σε όλα τα ζητήματα και η πτήση μου φεύγει σε λιγότερο από 3 ώρες από τώρα, αλλά είμαι έχοντας προβλήματα διευθέτηση των λογαριασμών του ξενοδοχείου και ο διευθυντής του ξενοδοχείου δεν θα με άφηνε να φύγω μέχρι να διευθετήσουν τους λογαριασμούς, χρειάζομαι ένα γρήγορο δάνειο για να διευθετήσει τις αποδείξεις ξενοδοχείων, παρακαλώ απαντήστε πίσω έτσι ώστε να μπορώ να σας πω πώς να σύρμα με τα μετρητά. Είμαι φρίκαρε αυτή τη στιγμή.
    WTF MAN? Δεν έχει ούτε Link ούτε κρυμμένο λογαριασμό ούτε ξερωγώ κάτι το... ψαρίσιο (KAKO λογοπαίγνιο για το phishing)

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by sabbattack View Post
    molis mou hr8e auto apo mail filou kai WTF MAN WTF?

Spoiler
    Γεια σου!

Γράφω αυτό με δάκρυα στα μάτια μου, ήρθα εδώ κάτω Ηνωμένου Βασιλείου για ολιγοήμερες διακοπές, δυστυχώς, εγώ πήρα θύμα ληστείας στο πάρκο του ξενοδοχείου όπου έμεινα, όλα σε μετρητά, πιστωτική κάρτα και κυττάρων κλάπηκαν μακριά, αλλά ευτυχώς για μένα είναι ότι έχω ακόμα διαβατήρια μαζί μου. Έχω την πρεσβεία και την Αστυνομία εδώ αλλά δεν είναι βοηθούν σε όλα τα ζητήματα και η πτήση μου φεύγει σε λιγότερο από 3 ώρες από τώρα, αλλά είμαι έχοντας προβλήματα διευθέτηση των λογαριασμών του ξενοδοχείου και ο διευθυντής του ξενοδοχείου δεν θα με άφηνε να φύγω μέχρι να διευθετήσουν τους λογαριασμούς, χρειάζομαι ένα γρήγορο δάνειο για να διευθετήσει τις αποδείξεις ξενοδοχείων, παρακαλώ απαντήστε πίσω έτσι ώστε να μπορώ να σας πω πώς να σύρμα με τα μετρητά. Είμαι φρίκαρε αυτή τη στιγμή.

WTF MAN? Δεν έχει ούτε Link ούτε κρυμμένο λογαριασμό ούτε ξερωγώ κάτι το... ψαρίσιο (KAKO λογοπαίγνιο για το phishing)
    νομίζεις, είναι κριμένο μήνυμα , τώρα τον υπολογιστή σου τον χειρίζεται ένας τουρκις χάκερ , ή ακόμα καλύτερα μια κινέζα

Senior Member ~ladykiller~'s Avatar

για πείτε αν ξέρει κανείς.
    έχουμε ένα θέμα με τα υδραυλικά στο μπάνιο οπότε -με τα πολλά- θα το ξηλώσουμε όλο για να το διορθώσουμε. Ως εδώ καλά.
    η σις που είχε παρόμοιο θέμα πριν 6 μήνες δεν έβαλε πλακάκι παρά μόνο στην ντουζιέρα και το υπόλοιπο το έβαψε με μια ειδική μπογιά που δεν θυμάμαι πως την λένε τώρα.

ξέρετε τι παίζει με αυτό;
    αν δεν έχει πλακάκι όλο το μπάνιο υπάρχει θέμα με την υγρασία εν καιρό, δλδ ή κάτι τέτοιο!?
    μια ξερώλα φίλη της άλλης σις λέει πως αυτά τα μοντέρνα δεν κρατάνε πολλά. αλλά αυτή λέει επίσης και πως όπου έχουν μεταναστεύσει οι έλληνες διέπρεψαν οπότε δεν δίνω και πολύ βάση.

satan was a lez

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

είναι "μονωτική" μπογιά. κρατάει αν γίνει σωστά, αλλά να αερίζετε και το μπάνιο που και που. δεν πιάνει μούχλα όπως το ενδιάμεσο των πλακακίων και είναι πχιο όμορφη, γι'αυτο την προτιμάνε. είναι ακριβές όμως
    Vielen Dank für alles was mal war

Senior Member ~ladykiller~'s Avatar

εντάξει μωρέ τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα... ;p

γενικά η δουλειά θα γίνει ψιλοdiy και με φίλους/γνωστούς τεχνίτες οπότε θα πέσει η τιμή από την προβλεπόμενη

satan was a lez

Senior Member 00i00's Avatar

δε με λετε ρε παλικαρια...

αμα η πιπιτσα ειναι 17 στα 18 μας πιανει ο νομος? θα μας βγαλουν στα καναλια?

Senior Member freak brother's Avatar

κομπλε εισαι.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Senior Member 00i00's Avatar

εξοχα...μενει να σαμποταρω το παπακι του νεαρου τωρα και να αποπλανησω με εντεχνο τροπο την ινδιανα