καλα δεν νομιζω να φυγει ο νιομπλιας για να παρουνε μπαγιεβιτς
αν εμενε ο τζιγκερ τι γλεντι θαχε σημερα![]()
καλα δεν νομιζω να φυγει ο νιομπλιας για να παρουνε μπαγιεβιτς
αν εμενε ο τζιγκερ τι γλεντι θαχε σημερα![]()
ούτε να ακούω για βάτραχο.
Rock or Nothing
Ευχαριστω ΠΑΟ! Οποιον συναντω σημερα και με ξερει εχει και εναν καλο λογο να μου πει σημερα!
1) e4, c5
2) Νf3
http://www.sport-fm.gr/article/296202
κοριο θα ειχε βαλει ο δημοσιογραφος στο τηλ νιομπλια
φοβεροι διαλογοι
Ο διάλογος Πατέρα-Νιόπλια
Πατέρας: «Νίκο, τι έμαθα;»
Νιόπλιας: «Πρόεδρε, δεν αντέχω άλλο να με βρίζουν και να με ξεφτιλίζουν».
Πατέρας: «Ηρέμησε. Το θέμα είναι ότι εγώ και η διοίκηση σε θέλουμε και σε στηρίζουμε. Μην ακούς τι λένε οι απέξω. Θέλω να μείνεις και να συνεχίσουμε μαζί».
Νιόπλιας: «Πρόεδρε, να ξέρεις ότι χάρηκα πολύ το καλοκαίρι όταν έμαθα ότι θα γυρίσεις. Σε ευχαριστώ για τα λόγια σου και τη στήριξη. Πιστεύω ότι εδώ που είμαστε το οφείλουμε πολύ σε εσένα που γύρισες στην ομάδα. Το ξεχνάω αυτό που έγινε και προχωράμε».
Όταν τελείωσε η επικοινωνία Πατέρα και Νιόπλια, πήραν τηλέφωνο τον πρόεδρο ο Σισέ και ο Καραγκούνης.
Σισέ: «Πρόεδρε, έκανες την καλύτερη κίνηση. Ολα τα παιδιά αιφνιδιαστήκαμε όταν μάθαμε την παραίτηση του κόουτς και στενοχωρηθήκαμε, γιατί θεωρούμε ότι είναι καλός προπονητής και είμαστε μια χαρά»
Καραγκούνης: «Μπράβο, πρόεδρε, έκανες την καλύτερη κίνηση. Είμαστε μια χαρά με τον κόουτς, η ομάδα έκανε καλή νίκη και δεν υπήρχε λόγος να δημιουργηθεί αυτό που έγινε».
Εν τω μεταξύ, ο Ανδρέας Βγενόπουλος τηλεφώνησε στον Κοζανίτη τεχνικό, ενώ αργότερα μαζί μιλήσει ο Σισέ.
Βγενόπουλος: «Νίκο, καταλαβαίνω ότι νιώθεις πίεση, αλλά αυτό συμβαίνει. Δεν υπάρχει κανένα θέμα. Ας λένε και ας γράφουν ό,τι θέλουν. Εμείς σε στηρίζουμε 100% και βγάλε ό,τι άλλο έχεις στο μυαλό σου».
Σισέ: «Κόουτς, τι είναι αυτά που κάνεις; Σε θέλουμε στην ομάδα, να τελειώσουμε μαζί και να πάρουμε μαζί ξανά το πρωτάθλημα. Σκέψου το και πάρε πίσω την απόφασή σου. Εμείς θέλουμε να μείνεις».
Σαπουνόπερα...
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
/bump
πονάνε τα αρθριτικά μου
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
Από τις αρχές του μήνα η κύρια ευθύνη έχει μετατεθεί στο Νικόλα Πατέρα. Η φετινή χρονιά κρέμεται από μία κλωστή (να ξεχάσει ανοιχτό το παράθυρο του πούλμαν που θα παρκάρει το σαββατο ο βαλβέρδες) και ίσως είναι καλύτερα να κοπεί από νωρίς για να μην τρέφουμε φρούδες ελπίδες αλλά και να μη χαθεί χρόνος καίγοντας και τον πρώτο γύρο του επόμενου πρωταθλήματος.
τα εχουμε πει,προπονητης γελοιος και χαφ συνταξιουχοι=χειροτερη ομαδα απο την εποχη μπακε.Σοβαρος προπονητης και αρκετες κλωτσιες στα μαλακιστιρια και υστερα βλεπουμε
den einai gia tosi mizeria o pao kai poly katastrofologia xwris logo imo, se ligo o nioblas tha ftaiei kai gia to mnimonio. mena ena apotelesma to sabato tha lete alla meta
before i pine away
Πάντως δύσκολα θα ανατρέψει το κλίμα ο Νιόπλιας.
Αν είχε ένα καινούργιο προπονητή ο ΠΑΟ στο ντέρμπυ με Ολυμπιακό ,θα είχε και πολύ περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει.
Γρήγορα ξεχάστηκε ότι δεν έχει Γκοβού-Νίνη-Λέτο. Δεν το άκουσα καθόλου σαν ελαφρυντικό. Μεγάλη εμπιστοσύνη στο πληρέστερο ρόστερ έβερ.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
όταν έχουν φύγει νύχτα ίβανσιτς, μάτος, κλέιτον, ρουκάβινα, γκάμπριελ κτλ και ρίχνεις το βάρος τέτοιων παιχνιδιών σε 16χρονους δεν υπάρχουν δικαιολογίες.
Rock or Nothing
και ποιος ρουκαβινα δεν εκανε το παλικαρι για Παναθηναικο το ακουω και λεω αλλο παιχτη εβλεπα
να μου πεις δεν πηρε αλλον ναι να το καταλαβω
ουτε και ο γκαμπριελ ηταν τπτ ιδιαιτερο
αντε λιγο ο κλειτον
μη παμε σε ιβανσιτς ματος τελειωμενες ιστοριες θα αναφερθουν και μαντζιος,μορις σε λιγο
για νομπλια γενικα η ομαδα δεν τραβαει, δεν εχει παρει ντερμπι και ειναι στην ομαδα 10-11 μηνες
δεν εχει πολλα θετικα να πεις εχω δει κατι να το στηριξω
αν χασει και απο γαυρο γκουντμπαι θα εχει να λεει οτι εκανε παρελαση
ρε φίλε, σε χαλούσαν για αλλαγή? ή έφυγαν για να μείνει ο δημούτσος?
Rock or Nothing