Είμαι Έλλην Σλάβος Τούρκος Μικρασιάτης Βλάχος αλλά σίγουρα όχι Εβραίος.
Ε ναι.
Ε όχι.
Ναι και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό.
Ναι αλλά σε τόσο μικρό βαθμό που σχεδόν δεν τον αντιλαμβάνεσαι.
ΔΓ/ΔΑ
Είμαι Έλλην Σλάβος Τούρκος Μικρασιάτης Βλάχος αλλά σίγουρα όχι Εβραίος.
Μπα, παίζει και να είσαι. Οι περισσότερες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας και τα νησιά πάντα είχαν γερές εβραϊκές μειονότητες. Η μεγαλύτερη στην Οθωμανική Αυτοκρατορία ήταν η Θεσσαλονίκη. Αρχές 19ου αιώνα ήταν πάνω από τον μισό πληθυσμό και το 1913 αποτελούσαν σχεδόν το 25% του πληθυσμού.
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
Εσύ το σιγούρεψες καλού κακού;
ρωταω γιατι τον βλεπω πορωμενο, απο αβαταρ, location, απο το οτι θελει να παει εκει κλπ, tipota perissotero.
και απο απλη περιεργεια.
σε περιπτωση που ηταν, τι νομιζεις πως θα αλλαζε ως προς την αντιμετώπισή μου ?
εχεις παρεξηγησει πολλα, οχι μονο εσυ ..
ΓΑΜΩ τα σαπούνια κανουν οι Αμερικανοι, δεν εχεις δει fight club ?
(paizei na einai obraioi bebaia, afou sxedon to 50% apo to synolo twn 14 ekatomyriwn zei ekei..)
Last edited by cybernaut; 15-10-2010 at 01:42.
"I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."
www.monolith.gr
Δε ρωτάω για τον άλλο τον τουρκόσπορο, για σένα λέω αν το σιγούρεψες. Κάνας παππούς, καμιά θειά, για ψάχτο, δε θέλει και πολύ.
"I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."
www.monolith.gr
Ρε μαγκες, τωρα κλανουμε;
Το περι σαπουνιων στα στρατοπεδα εκτελεσης ειναι μυθος! Και απο πηγες σοβαρες, οχι καναν David Irving
On topic. μετα απο μια μικρη ερευνα, στην Ελλαδα δεν υφισταται αντισημιτισμος σε θεσμικο πλαισιο.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Αυτό με τη Θεσσαλονίκη και τους Εβραίους είναι αλήθεια, μάλιστα κατά τη διάρκεια του Μεσοπολέμου είχαν ιδρύσει τη "Φεντερασιόν", τώρα δε ξέρω έαν οι Μικρασιάτες ήταν τουρκόσποροι, πιο "πολιτισμένοι" πάντως από τους Έλληνες το '22 ήταν!
"Society, have mercy one me
i hope you're not angry, if i disagree..."
Εχω μεινει μαλακας