ρε σεις πραγματικα merikoi εισαστε entelws ακροδεξιοι ε, απλα δεν το ξερετε ακομα!
αυτο που προσπαθω να αποδείξω κ μαλλον δεν θα καταφερω ποτε, ειναι το εξης:
ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΤ ΕΥΘΕΙΑΝ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ εκφρασει την αποψη πως συμφωνει ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ σημεια με εναν Πλευρη. Ο ubu (κ πολλοι άλλοι πριν σε αλλα θεματα) χωρις να τα εχουμε συζητησει,
έφτασαν στο συμπερασμα πως μισω ομοφυλοφιλους κ μεταναστες. . Αν αυτο δεν εινα ορισμος της εννοιας 'δεν βλεπω περα απο τα δαχτυλο μου', πραγματικα δεν ξερω τι ειναι..
Ο γκουντ σαν λεει "πού όλοι αυτοί οι σημαντικοί επιστήμονες λένε ότι οι Έλληνες είναι ο ανώτερος λαός" ενω 666 χιλιαδες φορες μιλησα για ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ, οχι για καμια ανωτερη ρατσα..
πραγματικα εχω βαρεθει να προσπαθω να αποδειξω τα αυτονόητα..
Ικονοκλαστ γιατι σε ΚΑΘΕ προταση σου στο παραπανω ποστ διαστρεβλωνεις τα λεγομενα μου. Γιατι?
Βαρεθηκα τα quote κ να απανταω προταση με προταση κ ολη την μικροπρεπεια που διακατεχει τα ποστς σου, εσενα κ των περισοτέρων..
Σε πληροφορω πχ πως 'ο αναρχικος τραπεζιτης' του Πεσοα ηταν απο τα πρωτα που διαβασα στην ζωη μου, δεν ειναι πεντε ή δεκα οι σελιδες απο τα βιβλια που λες, μπορει κ να τα εχω διαβασει πριν ακουσεις μεταλικα για πρωτη φορα στην ζωη σου..
(δεν γνωριζω την ηλικια σου)
Δεν εχω ψηφισει ΚΑΙ Συνασπισμο, αλλα δεν εχω ψηφισει ΤΙΠΟΤΑ αλλο στον βίο μου, δεν ειναι καθαυτο το γεγονος που με κανει αριστερο (αλλωστε ειπα ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ αριστερος, γιατι μονο τις βασεις χρειαζεται να κρατησεις, μετα προχωρας..) οχι επειδη με εκφραζει πληρως αλλα επειδη δεν βλαπω κατι που να με εκφραζει πιοτερο..
Δεν παιρνω διαταγες απο κανεναν, κανεις δεν οριζει τον τροπο σκεψης μου..
το θεμα ειναι πως πρεπει να καταλαβετε οτι εχω γαλουγηθει σε 'αριστερο' περιβαλλον κ η πρωτη αξια που εχω ειναι η υπερασπιση του δικαιου, η ισοτητα των 'φυλων' κλπ κλπ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΚΕΙ.
ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΩ ΟΤΑΝ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΜΙΑΣ ΓΑΜΜΗΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. Και θα σκεφτομαι κριμα για τον Φρικ που νομιζει πως ειναι ΚΟΥΛ να βγαινει να δηλωνει 'ντρεπομαι που ειμαι Ελληνας' .
ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
Το ARGONATH tou tolkien θα πω πως ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ γιατι η ηχητικη ομοιοτητα ειναι τετοια που δεν μου επιτρεπει να κανω κατι αλλο, κ δεν θα σκεφτω πως μερικοι θα με παρουν ως τον τυπο απο το my big fat greek wedding.
Ελληνικες λεξεις υπαρχουν χιλιαδες σε ολες τις γλωσσες σε ολον τον πλανητη αλλα ετσι οπως παμε θα το ξεχασουμε κ μεις οι ιδιοι, στην υπερασπιση της ισοτητας κ των ισων δικαιωματων για τον καθενα.
Ειναι αλλο να προσπαθεις με νυχια κ με δοντα να εισαι πολιτκλυ κορρεκτ κ αλλο να εχεις πραγματικα ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΝΩΜΗ.

είσαι ο πιο καλοσυνάτος συνάδελφος στο γραφείο, ο πιο αστείος τύπος για να βγαίνεις για μπύρες, το πιο μεγάλο μπακ στο 5χ5, η πιο μεγάλη μουσική εγκυκλοπαίδεια, το πιο γλυκό τσουτσούνι και ο πιο ΓΑ-ΜΑ-ΤΟΣ τύπος.
Ε ΝΑΙ ! ειδικα τα 3 τελευταια ε