Page 38 of 44 FirstFirst ... 283637383940 ... LastLast
Results 556 to 570 of 650

Thread: Περί Δημοκρατίας

Senior Member

Ρωχάμη και σαιμπερνοτ, 30 σελίδες πριν, δεν τα 'γραψα εγώ αλλά με καλύπτουν απόλυτα:

Θα χρειαστεί μάλλον για πάντα να εξηγείς στους ηλίθιους ότι δεν υπήρξε, δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει ποτέ αυτόνομος πολιτισμός, εξωϊστορικά, αποκομμένος απο οποιονδήποτε άλλο. Θα χρειαστεί να τους εξηγήσεις ξανά και ξανά ότι ο διαφωτισμός και ο πολιτισμός που βασίστηκε στο οτιδήποτε συνέβη στην ευρύτερη ανατολική μεσόγειο, τον ξεπέρασε, με τον ίδιο τρόπο που ο αρχαιοελληνικός ξεπέρασε τους πολιτισμούς στους οποίους βασίστηκε. Θα χρειαστεί να εξηγήσεις για νιοστή φορά στους ηλίθιους ότι από τον αριστοτέλη στον καντ, στον χεγκελ, στον μαρξ, στον πλεύρη, η ανθρώπινη σκέψη εξελίσσεται, οι συγκρίσεις είναι χαζές αν είναι out of context και το context για να το συλλάβεις πρέπει πρώτα από όλα να ξέρεις σε βάθος για τι πράγμα μιλάς, πράγμα που δε συμβαίνει.
    Κάπου εκεί έπρεπε να τελειώσει και η κουβέντα περί "ανωτερότητας" και λοιπών χαζών. Κατά τα άλλα, σάιμπερνοτ, στο προηγούμενο ποστ έκανα μια υπόθεση λέγοντας "έστω ότι όντως ήταν ανώτερος" και συνέχισα από 'κει, κατί που εμφανώς προσπέρασες. Το επαναλμβάνω εδώ, ήταν δεν ήταν "ανώτερος", δεν θα 'πρεπε να σε νοιάζει. Αυτά.
    See that cockroach? Tomorrow morning we'll be dead and it'll be alive. It will have more contact with my wife and child than I will. I'll be nothing and it'll be alive.

Senior Member

@Ρωχ
    Δηλαδή εγκρίνεις πλέον τον χαρακτηρισμό "εθνικόφρον κλαπάρχιδο"; Ή μήπως καλύτερα να το έκανα tag για να αποφύγω τις μούτζες και τη κριτική, όπως πχ έγινε με τον γαμάτο χαρακτηρισμό "μόγγολε";

Senior Member atom_smasher's Avatar

Quote Originally Posted by Rwxamhs View Post
    Quote Originally Posted by Phoebus View Post
    Με το ίδιο σκεπτικό, το να λες '"είναι" τραγικό το να λες "είναι" αντί για "πιστεύω ότι είναι" σε ένα φόρουμ' είναι τραγικό.

Και στην ερώτησή σου, αν κάποιος απαντήσει πως δεν υπήρξε κανείς ανώτερος, εσύ, επειδή είσαι ο μαλάκας ο Έλληνας θα νιώσεις καλύτερα;

Προβληματίσου.
    Τσακαλε σου φυγανε τα quotes, μου εβγαλε syntax error

Δηλαδη, οπως το λες, ο αρχαιος ελληνικος πολιτισμος ειναι ισαξιος (αρα και το ιδιο σημαντικος) με μια φυλη ουγκα-μπουγκα καπου στα παγωμενα δαση του βορρα η στην Αφρικη;
    ΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΗ.
    1) e4, c5
    2) Νf3

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Δεν έχω παρακολουθήσει το τόπικ, οπότε μπορεί να έχει απαντηθεί, αλλά το είχα πάντα απορία και είπα να ρωτήσω, το ότι οι αρχαίοι Έλληνες ΓΑΜΟΥΣΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ (και κάπνιζαν και μέσα στη μούρη τους) πώς αντιμετωπίζεται από τους Πλεύρηδες και τους πλευρόφιλους (πλευροφιλία, η), στα πλαίσια της όλης αρχαιολατρείας; Σαν ψέμα, κατασκεύασμα των εβραίων; των Αιγυπτίων; σαν προσωπικά δεδομένα για τα οποία δε μας πέφτει λόγος (...); Εκεί ισχύει το "άλλες εποχές τότε"; Γενικά αυτό το λεπτό ζήτημα πώς αντιμετωπίζεται;

Σόρρυ για το οφφτόπικ.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

σεξιστής cybernaut's Avatar

Τις απόψεις μου τις έχω γράψει σε προηγούμενα post
    ας τις δουμε λοιπόν:
    Οι αρχαίοι Έλληνες, με πρωτεργάτη τον Ευκλείδη, κατέστρεψαν όλες τις επιστήμες
    Ποια πατρίδα μας ρε μαλάκα... χαχαχαχα
    Η φιλοσοφία δεν είναι επιστήμη.
    δεν έχουν αντιληφθεί πως τα τελευταία 20 χρόνια οι υπολογιστές έχουν γίνει οι πιο πολύπλοκες οντότητες στον πλανήτη
    Το πούτσο κλαίγανε
    ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!

Το thread έγινε bump από κάποιον μαλάκα
    εδω θελει εναν ικονοκλαστ να μου την πει για το bump, ασχετα με το ποιος το εκανε

Quote Originally Posted by Phoebus;
    το να λέει κάποιος πως ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός είναι ο ανώτερος είναι απίστευτα τραγικό και γνησίως ηλίθιο. Τι να κάνουμε;
    Εχω παραθεσει ΣΕΝΤΟΝΙΑ πανω σε αυτο.
    Πας για μενα, χανεις τον στόχο επειδη είσαι τυφλός, και βγαζεις ηλίθιους χιλιάδες τεράστιους ανθρώπους,
    Victor Hugo, Albert Einstein, Carl Sagan, Tolstoy, Pascal, Goethe included..
    "I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."

www.monolith.gr

Spider Jerusalem Deggial's Avatar

Quote Originally Posted by Deggial View Post
    Και για να εχουμε καλο ρωτημα, πειτε και σε μενα τον μαλακα τον Ελληνα, ποιος συγχρονος πολιτισμος του Αρχαιου ελληνικου ηταν ανωτερος του, τουλαχιστον για την περιοδο της ακμης του; Cheers!
    EDIT: Οκ, τώρα είδα ότι έγραφες σύγχρονος της εποχής του. That's besides the point. Ο cybernaut ισχυρίζεται ότι ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός ήταν η ακμή του ανθρώπινου πολιτισμού κι έκτοτε παρακμάζουμε (οπότε και πρέπει να επιστρέψουμε στο αρχαίο ελληνικό πνεύμα, lol). Αυτό είναι το σημείο διαφωνίας.
    Εισαι σιγουρος οτι λεει αυτο (το οποιο ναι, αν λεει αυτο, τοτε ειναι ατοπο).
    Ναι.

περαν αυτον της τεχνολογιας (κ αυτο με επιφυλαξη,διοτι εχουμε γαμησει τον μητρικο μας πλανητη στο ονομα της 'εξελιξης') θα μπορουσες να ονομασεις καποιον αλλον τομεα που εχουμε εξελιχθει ως ειδος? γιατι εγω μονο κατρακυλα βλεπω απο την στιγμη που το εβραιοπουλο εγινε θεος.
    με την καταλληλη παιδεια, ολοι το ιδιο ειμαστε . ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ . ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΜΜΗΜΕΝΗ ΑΡΧΑΙΑ ΕΝΝΟΙΑ.τωρα να πω πως ειναι ΧΡΕΟΣ των ελληνων να βγαλουν τον κοσμο απο το σκοταδισμο (ΟΠΟΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, με την αρχαια ελληνικη εννοια!!!) παλι μουτζες θα φαω, οκ ολες δικιες μο
    οι αρχαιοι δωσανε τα φωτα εμας μας εμειναν οι λαμπες..
    Για το θέμα του εθνικισμού, αν αρχίσεις από την δεύτερη σελίδα του thread, θα δεις και πολλά σημεία που θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι ατάκες οποιουδήποτε τυχαίου χρυσαυγίτη.
    No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.

Senior Member MaX Payne's Avatar

Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
    Δεν έχω παρακολουθήσει το τόπικ, οπότε μπορεί να έχει απαντηθεί, αλλά το είχα πάντα απορία και είπα να ρωτήσω, το ότι οι αρχαίοι Έλληνες ΓΑΜΟΥΣΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ (και κάπνιζαν και μέσα στη μούρη τους) πώς αντιμετωπίζεται από τους Πλεύρηδες και τους πλευρόφιλους (πλευροφιλία, η), στα πλαίσια της όλης αρχαιολατρείας; Σαν ψέμα, κατασκεύασμα των εβραίων; των Αιγυπτίων; σαν προσωπικά δεδομένα για τα οποία δε μας πέφτει λόγος (...); Εκεί ισχύει το "άλλες εποχές τότε"; Γενικά αυτό το λεπτό ζήτημα πώς αντιμετωπίζεται;

Σόρρυ για το οφφτόπικ.
    ως ψεμα
    παραδεχονται οτι υπηρχε ομοφυλοφιλια στην αρχαια κοινωνια(οπως και σε καθε κοινωνια) αλλα οχι τοσο εντονα οσο λενε οι πουστηδες.

Quote Originally Posted by cybernaut View Post
    Πας για μενα, χανεις τον στόχο επειδη είσαι τυφλός, και βγαζεις ηλίθιους χιλιάδες τεράστιους ανθρώπους,
    Ναι, ε; Για βρες μου κείμενα όπου οι παραπάνω γράφουν ότι ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός είναι ανώτερος. Όχι σπουδαίος, εμπνευστής ή οτιδήποτε άλλο που δεν ταυτίζεται με το επιχείρημα περί ανωτερότητας.
    No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.

Senior Member

Τις απόψεις μου τις έχω γράψει σε προηγούμενα post
    ας τις δουμε λοιπόν:
    Οι αρχαίοι Έλληνες, με πρωτεργάτη τον Ευκλείδη, κατέστρεψαν όλες τις επιστήμες

ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!

Το thread έγινε bump από κάποιον μαλάκα
    εδω θελει εναν ικονοκλαστ να μου την πει για το bump, ασχετα με το ποιος το εκανε

Quote Originally Posted by Phoebus;
    το να λέει κάποιος πως ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός είναι ο ανώτερος είναι απίστευτα τραγικό και γνησίως ηλίθιο. Τι να κάνουμε;
    Καταλαβαίνεις ότι με ΚΑΒΛΩΝΕΙΣ επειδή ασχολήθηκες μαζί μου; Μπήκες στη διαδικασία να ψάξεις και να παραθέσεις αυτά τα ολίγα... ξέρεις πόσο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ νιώθω αυτή τη στιγμή;

Δηλαδή, για να καταλάβω, γιατί εμένα όλα αυτά μου φαίνονται πολύ παράξενα, καταλάβατε;... αυτή τη στιγμή ισχυρίζεσαι πως Hugo, Einstein, Sagan (δες το sig μου), Tolstoy, Pascal, Goethe και άλλοι πιστεύανε πως ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός είναι ο ανωτεροτεροτερότερος στην ιστορία της ανθρωπότητας; Πείτε μου αλήθεια.

Quote Originally Posted by MaX Payne View Post

Σόρρυ για το οφφτόπικ.
    ως ψεμα
    παραδεχονται οτι υπηρχε ομοφυλοφιλια στην αρχαια κοινωνια(οπως και σε καθε κοινωνια) αλλα οχι τοσο εντονα οσο λενε οι πουστηδες.
    Pederasty in ancient Greece.

Η αλήθεια είναι ότι δεν πολυταιριάζει στην σύγχρονη έννοια της παιδεραστίας, όπου αναφερόμαστε σε προεφηβικές ηλικίες. Στην αρχαία Ελλάδα, αυτό που ήταν συχνό ήταν οι σχέσεις με εφήβους.

περαν αυτον της τεχνολογιας, θα μπορουσες να ονομασεις καποιον αλλον τομεα που εχουμε εξελιχθει ως ειδος? γιατι εγω μονο κατρακυλα βλεπω απο την στιγμη που το εβραιοπουλο εγινε θεος.
    Λοιπόν ?
    "I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."

www.monolith.gr

Senior Member

Quote Originally Posted by atom_smasher View Post
    Με το ίδιο σκεπτικό, το να λες '"είναι" τραγικό το να λες "είναι" αντί για "πιστεύω ότι είναι" σε ένα φόρουμ' είναι τραγικό.

Και στην ερώτησή σου, αν κάποιος απαντήσει πως δεν υπήρξε κανείς ανώτερος, εσύ, επειδή είσαι ο μαλάκας ο Έλληνας θα νιώσεις καλύτερα;

Προβληματίσου.
    Τσακαλε σου φυγανε τα quotes, μου εβγαλε syntax error

Δηλαδη, οπως το λες, ο αρχαιος ελληνικος πολιτισμος ειναι ισαξιος (αρα και το ιδιο σημαντικος) με μια φυλη ουγκα-μπουγκα καπου στα παγωμενα δαση του βορρα η στην Αφρικη;
    ΝΑΙ ΡΕ ΓΑΜΙΟΛΗ.
    Γιατι; Για εξηγησε το και σε μενα.

@Ρωχ
    Δηλαδή εγκρίνεις πλέον τον χαρακτηρισμό "εθνικόφρον κλαπάρχιδο"; Ή μήπως καλύτερα να το έκανα tag για να αποφύγω τις μούτζες και τη κριτική, όπως πχ έγινε με τον γαμάτο χαρακτηρισμό "μόγγολε";
    Φτηνο κολπακι να εκτροχιασεις την συζητηση, στην πουτανα πουτανιες; Σε ρωταω ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ πραγματα, στα οποια δεν απαντας.

Quote Originally Posted by ubu View Post
    Ρωχάμη και σαιμπερνοτ, 30 σελίδες πριν, δεν τα 'γραψα εγώ αλλά με καλύπτουν απόλυτα:

Θα χρειαστεί μάλλον για πάντα να εξηγείς στους ηλίθιους ότι δεν υπήρξε, δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει ποτέ αυτόνομος πολιτισμός, εξωϊστορικά, αποκομμένος απο οποιονδήποτε άλλο. Θα χρειαστεί να τους εξηγήσεις ξανά και ξανά ότι ο διαφωτισμός και ο πολιτισμός που βασίστηκε στο οτιδήποτε συνέβη στην ευρύτερη ανατολική μεσόγειο, τον ξεπέρασε, με τον ίδιο τρόπο που ο αρχαιοελληνικός ξεπέρασε τους πολιτισμούς στους οποίους βασίστηκε. Θα χρειαστεί να εξηγήσεις για νιοστή φορά στους ηλίθιους ότι από τον αριστοτέλη στον καντ, στον χεγκελ, στον μαρξ, στον πλεύρη, η ανθρώπινη σκέψη εξελίσσεται, οι συγκρίσεις είναι χαζές αν είναι out of context και το context για να το συλλάβεις πρέπει πρώτα από όλα να ξέρεις σε βάθος για τι πράγμα μιλάς, πράγμα που δε συμβαίνει.
    Κάπου εκεί έπρεπε να τελειώσει και η κουβέντα περί "ανωτερότητας" και λοιπών χαζών. Κατά τα άλλα, σάιμπερνοτ, στο προηγούμενο ποστ έκανα μια υπόθεση λέγοντας "έστω ότι όντως ήταν ανώτερος" και συνέχισα από 'κει, κατί που εμφανώς προσπέρασες. Το επαναλμβάνω εδώ, ήταν δεν ήταν "ανώτερος", δεν θα 'πρεπε να σε νοιάζει. Αυτά.
    Εισαι σιγουρος οτι σε καλυπτει αυτη η ατακα;

Εγω προσωπικα βλεπω εναν τυπο να λεει τα αυτονοητα (η ανθρωπινη σκεψη εξελισσεται,οι πολιτισμοι αλληλεπιδρουν μεταξυ τους, σε μερικα πραγματα οι Αρχαιοι Ελληνες ειναι πλεον irrelevant, κατσε γυναικα δεν αντεχω, θα παρω τα καναλια μια), προκαταβολικη απαξιωση "πες στους ηλιθιους/δεν ξερεις σε βαθος γιατι μιλας", χωρις να μιλαει επι του θεματος. Καλο για εντυπωσιασμο, χωρις θρεπτικη ουσια ομως. Ξερολιστικο Burgerακι ενα πραγμα.

Οσο για αναπτυξη πολιτισμων, τους ιδιους γειτονες ειχαν οι Μακεδονες π.χ., τους ιδιους και οι Θρακες, 2 πορτες παραδιπλα. Οι μεν ειχαν πολιτισμο που εμεινε (και φτιαξανε και αυτοκρατορια), οι δε ηταν πελταστες στην καλυτερη, τσομπαναραιοι στη χειροτερη. Αυτο πως το εξηγει το quote;

Σόρρυ για το οφφτόπικ.
    Straight ειναι οποιος τον εφαγε και δεν του αρεσε, κατι το οποιο γνωριζεις καλυτερα απο ολους!

EDIT: Οκ, τώρα είδα ότι έγραφες σύγχρονος της εποχής του. That's besides the point. Ο cybernaut ισχυρίζεται ότι ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός ήταν η ακμή του ανθρώπινου πολιτισμού κι έκτοτε παρακμάζουμε (οπότε και πρέπει να επιστρέψουμε στο αρχαίο ελληνικό πνεύμα, lol). Αυτό είναι το σημείο διαφωνίας.
    Εισαι σιγουρος οτι λεει αυτο (το οποιο ναι, αν λεει αυτο, τοτε ειναι ατοπο).
    Ναι.

με την καταλληλη παιδεια, ολοι το ιδιο ειμαστε . ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ . ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΜΜΗΜΕΝΗ ΑΡΧΑΙΑ ΕΝΝΟΙΑ.τωρα να πω πως ειναι ΧΡΕΟΣ των ελληνων να βγαλουν τον κοσμο απο το σκοταδισμο (ΟΠΟΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, με την αρχαια ελληνικη εννοια!!!) παλι μουτζες θα φαω, οκ ολες δικιες μο
    οι αρχαιοι δωσανε τα φωτα εμας μας εμειναν οι λαμπες..
    Για το θέμα του εθνικισμού, αν αρχίσεις από την δεύτερη σελίδα του thread, θα δεις και πολλά σημεία που θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι ατάκες οποιουδήποτε τυχαίου χρυσαυγίτη.
    Ξερω γω, παμε σε καμμια Χρυση Αυγη, καναν "πυρηνα" να τους πουμε "παιδια, Ελληνας ειναι ο εχων την Αρχαια Ελληνικη παιδεια" και "παιδια, εχουμε χασει λιγο τη μπαλα οι συγχρονοι Ελληνες", ειμαι σιγουρος οτι θα χαρουν για τις αποψεις μας και θα εχουμε μια δημιουργικη συζητηση.

(αν και οκ, ο cyber σε μερικα σημεια και υπερβολικος ειναι και αναπαραγει εθνικους Μυθους)
    It happens sometimes. People just explode. Natural causes.
    Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    Ρωχάμη, το debian είναι για ΓΥΝΑΙΚΕΣ;

Sagan (δες το sig μου)
    Το σιγκ σου το χω δει. Δυστυχώς μενεις εκεί.Αν ειχες ΑΝΟΙΧΤΟ μυαλό θα καταλαβαινες.
    Δες το βιντεο για την βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας του Σαγκαν.
    Δες ποσοι Ελληνες αναφέρονται, δες με ποσο δέος μιλάει για αυτους,
    δες ποσες φορές λέει πως ειναι το μεγαλυτερο πανεπηστημιο ολων των εποχων,
    πως τα πρωτα βηματα για την κατακτηση του διαστηματος εγιναν εκει,
    πως η μεγαλύτερη κληρονομιά της ανθρωποτητας ειναι Ελληνικη κ όλα αυτα τα όμορφα.
    Φοβασαι μην κατηγορηθεις απο το πολυαγαπημενο σου ΕΡ μηπως κατηγορηθεις κ εσυ ως φασιστας.
    Αυτο ειναι ολο.
    τα ιδια ισχυουν για Deggial

www.monolith.gr

περαν αυτον της τεχνολογιας, θα μπορουσες να ονομασεις καποιον αλλον τομεα που εχουμε εξελιχθει ως ειδος? γιατι εγω μονο κατρακυλα βλεπω απο την στιγμη που το εβραιοπουλο εγινε θεος.
    Λοιπόν ?
    Μ' αρέσει που κάνουμε τις ίδιες συζητήσεις με 10 σελίδες πίσω.

Στις δυτικές κοινωνίες, λοιπόν, αναγνωρίσαμε ότι η δουλεία έχει αρνητικές κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις. Αναγνωρίσαμε την σημασία της ελευθερίας και της θεσμοθέτησης αναφαίρετων ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Θεσμοθετήσαμε το δικαίωμα στην εκπαίδευση (ξέρεις, αυτό που μόνο οι πλούσιοι είχαν στην αρχαία Αθήνα; ). Σταματήσαμε να εξορίζουμε όποιον τολμά να έχει διαφορετική άποψη ή να επιτίθεται στην άρχουσα τάξη (εξοστρακισμός anyone?). Σταματήσαμε να πηγαίνουμε σε μαντεία για να αποφασίσουμε ποια θα έπρεπε να είναι η πολιτική μας ή με ποιον θα έπρεπε να κάνουμε πόλεμο. Αντιληφθήκαμε ότι ο μόνος σοβαρός τρόπος να λειτουργεί δίκαια ένα δικαστικό σύστημα είναι η ύπαρξη ουδέτερου, ανεξάρτητου κριτή που κρίνει με βάσει κοινώς αποδεκτών και θεσμοθετημένων κανόνων. Αντιληφθήκαμε την σημασία του περιορισμού της εξουσίας του κράτους (Σύνταγμα). Και πολλά άλλα ωραία και καλά.

Μπορεί πολλές φορές να μην τηρούμε όλους αυτούς τους κανόνες που υποτίθεται ότι συνθέτουν την σύγχρονη δημοκρατία, αλλά τουλάχιστον δεν είμαστε στην πρωτόγονη κατάσταση της αρχαίας Αθήνας.

Δες το βιντεο για την βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας του Σαγκαν.
    Δες ποσοι Ελληνες αναφέρονται, δες με ποσο δέος μιλάει για αυτους,
    δες ποσες φορές λέει πως ειναι το μεγαλυτερο πανεπηστημιο ολων των εποχων,
    πως τα πρωτα βηματα για την κατακτηση του διαστηματος εγιναν εκει,
    πως η μεγαλύτερη κληρονομιά της ανθρωποτητας ειναι Ελληνικη κ όλα αυτα τα όμορφα.
    Πάμε πάλι. Πού αναφέρει ότι αυτός ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός είναι ΑΝΩΤΕΡΟΣ από τον σύγχρονο;

Το ότι μιλάει με δέος δε λέει τίποτε επ' αυτού. Ούτε εμείς αρνούμαστε την σπουδαιότητα του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού.