Τι ή ποιος? Το τραπεζι μαλλον αν καταλαβα την ερωτηση σου.
Τι ή ποιος? Το τραπεζι μαλλον αν καταλαβα την ερωτηση σου.
"τι" ή "ποιό" ον (όπως τα ονόμασες, αυτά με τις ράτσες) θεωρείς κατώτερο από σένα.
και κάτι έκτακτο, κάθεσαι όντως πάνω στο τραπέζι κυριολεκτικά;
@carheart
Νομίζω έχουμε να κάνουμε με κλασσική περίπτωση PEBKAC
![]()
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Κατωτερος οποιος προσφερει τα λιγοτερα.Και απλως τονισα οτι καθε ον εχει πολλες ρατσες.Και μην απευθυνεις τον λογο σε μενα προσωπικα. Αν εχεις αντιρρηση σε κατι πες το και αποδειξε μου οτι κανω λαθος.
LordSloth ΑΠΕΥΘΥΝΩ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ :
Τι ορίζουμε ως προσφορά ώστε να βάλουμε κάποια κλίμακα αυτής; Τι προσφέρει κάποιος που προσφέρει λιγότερα από εσένα; Η τελευταία απορία -μοιραία πια- μας οδηγεί στο ζητούμενο : τι προσφέρεις εσύ; παραπάνω; και σε ποιόν;
Ρωτα το περιβαλλον σου και θα παρεις την απαντηση.
LordSloth ήταν το πιο εύκολο internet battle που είχα ποτέ. Σε ευχαριστώ, εγώ και το περιβάλλον μου!
Το γέλιο συνεχίζεται!!! Το live θα γίνει κανονικά!!! Καληνύχτα!!!
Δεν ξερω αμα ειναι στο εξωτερικο και γυρισει να πολεμησει να εισαι σιγουρος ομως οτι πολλοι απο Ελλαδα θα την κανουν για εξωτερικο.
Να αλλαξουμε και λιγο θεμα, εγω ρε μαγκες ξερετε τι παρατηρησα; Οτι οι αριστεροπεριεργοι σε αυτο το θρεντ, πολυ μαυρη αντιδραση ρε παιδακι μου, κατι σαν αριστερα = αιξεδ, ενα πραγμα. Αυτο ισως να ειναι ΟΚ οταν απεναντι σου εχεις μια σοβαρη Δεξια, οταν ομως εχεις δεξια της πλακας, οπως η Ελληνικη; Δεν γινεσαι αναποφευκτα και εσυ της πλακας; Just food for thought!
Οσο για Δημοκρατια, οσο το ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ο Τρεμοπουλος και το ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ο Βαλλιανατος κυκλοφορουνε σωοι και αβλαβεις, τοτε εχουμε περισσευμα αυτης!
Το οτι, οταν επι αναγγενησης και διαφωτισμου αρχισε να εξυψωνετε τοσο ο ελληνικος πολιτισμος σε σχεση με αλλους εξισου τεραστιους[πχ κινεζικο ,αιγυπτιακο κλπ] λογω εφαμιλλης οψης των ευρωπαιων με εμας[εννοω καθαρα χρωμα] το εχουμε σκεφτει καθολου?
...και μη ξεχνάμε και τον ήλιο και τη θάλασσα. Και το καλύτερο κοινό του κόσμου.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Καταλαβαίνεις την διαφορά μεταξύ του "η αρχαία Ελλάδα ήταν ένας σπουδαίος πολιτισμός" και του "η αρχαία Ελλάδα είναι ο ανώτερος πολιτισμός που αναπτύχθηκε ποτέ";
Υ.Γ. Για το θέμα των επιστημών σου έχω ήδη απαντήσει. Η σύγχρονη έννοια της επιστήμης ως συστηματική μεθοδολογία με συγκεκριμένου κανόνες για την μελέτη του φυσικού κόσμου ξεκινά στον Ευρωπαϊκό Διαφωτισμό. Στην αρχαία Ελλάδα, η επιστήμη της εποχής σπανίως ξεφεύγει από την μεθοδολογία της απλής παρατήρησης. Μπορείς να το θεωρήσεις ως πρώιμη επιστημολογία ή ως πρόγονο της σύγχρονης επιστήμης, αλλά αντίστοιχα πρόγονος της αρχαίας ελληνικής επιστήμης είναι π.χ. η γεωμετρία και αστρονομία των Αιγυπτίων.
Πάρε και το γουικιπέδια που σ' αρέσει:
"Science (from the Latin scientia, meaning "knowledge") is an enterprise that builds and organizes knowledge in the form of testable explanations and predictions about the natural world. An older meaning still in use today is that of Aristotle, for whom scientific knowledge is a body of reliable knowledge that can be logically and convincingly explained (see "History and etymology" section below)."
No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.
ti apodykυουν αυτα που λες ρε επιστημονα?
Γιατι υπεκφεύγεις ?
στην ιδια την προταση που παρεθεσες αναφερεται το ονομα του Αριστοτελη.
Σε προκαλω να μου πεις ΕΝΑΝ αιγυπτιο επιστημονα που γνωριζεις.
οχι 5000 Ελληνες που ξερουν κ οι πετρες..
"Καταλαβαίνεις την διαφορά μεταξύ του "η αρχαία Ελλάδα ήταν ένας σπουδαίος πολιτισμός" και του "η αρχαία Ελλάδα είναι ο ανώτερος πολιτισμός που αναπτύχθηκε ποτέ"
γιατι μου αφαιρεις το δικαιωμα να θεωρω ΕΓΩ τον ανωτερο πολιτισμο, χωρις να ειμαι ακροδεξιος ?
TXC says : Ποιος κακός ιός δηλητηρίασε το πνεύμα σας ?
"I am Ubik. Before the universe was, I am. I made the suns. I made the worlds. I created the lives and the places they inhabit; I move them here, I put them there. They go as I say, then do as I tell them. I am the word and my name is never spoken, the name which no one knows. I am called Ubik, but that is not my name. I am. I shall always be."
www.monolith.gr