View Poll Results: +

Voters
62. You may not vote on this poll
  • Φώτης Κουβέλης - Ανανεωτική Πτέρυγα

14 22.58%
  • Αλέξης Τσίπρας - Αριστερό Ρεύμα

48 77.42%
Results 1 to 15 of 247

Thread: ΣΥΝ ΠΟΛΛ.

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    καμαρωτὸς εὐνοῦχος BibleBlackBird's Avatar

Quote Originally Posted by cybernaut View Post
    Quote Originally Posted by nekrobutcher View Post
    με βάζεις τώρα να δικαιολογώ τον πιο σιχαμένο όλων τον πάγκαλο αλλά πως είναι δυνατό να έρθεις σε διάλογο με κάποιον που αρνείται το ολοκαύτωμα για παράδειγμα
    apo tous πιο σιχαμενους, πρεπει να καταλαβεις ομως οτι στις δικες σου πλατες συνεχιζει να φερεται ετσι..
    Ti exei na fovithei apo ton dialogo με εναν φασιστα λοιπον?
    Επισης ο Πλευρης δεν εχει αρνηθει το ολοκαυτωμα, αλλα το μεγεθος του (απο οσο γνωριζω κ εχω διαβασει στο βιβλιο του)
    Ενα βιβλιο που εσυ δεν θα διαβασεις ποτε -γιατι ειναι απαγορευμενο- κ θα μεινεις σε αυτα που νομιζεις πως ισχυριζεται.
    Υπαρχει τρελλη προπαγανδα απο πισω..
    Quote Originally Posted by atom_smasher View Post
    Προσεχε την αριστερη σου πλευρα παντως γιατι εθνικοσοσιαλιζει!
    αυτο συμβαινει γιατι ειμαι Ελληνας. Οποια ομως εθνικοτητα κ αν τυχαινε να εχω (στην περιπτωση που συνεχιζα να εχω τις ιδιες σκεψεις) τα ιδια θα λεγα.
    Ημουν τωρα στο facebook του Billy Anderson, εντελως τυχαιο παραδειγμα, την στιγμη που ανεφερε πως ειναι στην ελλαδα αμεσως κοσμος εξεφρασε θαυμασμο για την χωρα, για την ιστορία της κ την ομορφια της.
    Gina Bost Stewart: I have an affinity for Greece and want to go there more than any other place in the world. I hope you post lots of pics Billy.
    Τοσα κ τοσα λεγομενα και quotes k στο άλλο θρεντ.
    Γιατι ολος ο κοσμος να μπορει να το κανει ελευθερα κ οχι καποιος Ελληνας χωρις να κατηφορηθει αμεσως για εθνικισμο ?
    Δηλαδη δεν μπορω να αναγνωρισω την Ελληνικη ως την ωραιοτερη, πληρεστερη, ογκοδεστερη γλωσσα, ελευθερα, περα απο ακροδεξιες προκαταληψεις ?

Τωρα μιλαμε για τον ιδιο συνωστισμο σλαβων, τουρκοσπορων και λατινογενων κατοικων της ελλαδιτσας μας;

Δεν ζουμε υποθετω στον χρυσο αιωνα του Περικλη ετσι;

Τωρα για τα σχολια της στιουαρτ και των συναφη προφανως αναφερονται στον τοπο αποκλειστικα. Ναι συμφωνω, μπορω να κανω και εγω τις διακοπες μου στο σουπερ παρανταις στη μυκονο.
    Last edited by BibleBlackBird; 20-10-2010 at 01:49.