Χμου :/
Δικό σου ή νοικιάζεις;
Η μαλακία είναι ότι -όπως τα λες- χρειάζεται επισκευή η στέγη και το μαλλί πάει ακριβά....
Προς το παρόν εφόσον σταμάτησε να βρέχει -> σταμάτησε να μπάζει και για σήμερα θα κοιμηθώ μια χαρά. =)
It is known.
κάν'το σαν τον Καραγκιόζη, όταν βρέχει δε θα μπορείς να ανέβεις να την φτιάξεις, και όταν δε βρέχει δε θα σε νοιάζει, αφού δε θα στάζει.![]()
Sto ksendoxeio pou eimai exei wifi me xrewsi, alla otan psaxneis to diktyo sou vgazei ki allo ena to opoio einai to idio akrivws wifi ksekleidwto. Kai me kalytero sima periergws. Agapame larisaious.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
η ενι εκπαιδεύεται
Vielen Dank für alles was mal war
ρε παιδια καπου ειχατε ενα βιντεο με μια πιτσιρικα που έκλαιγε στη webcam επηδης την καναν πιπα στο νετ E.D κλπ και ο πατερας της φώναζε και απειλούσε και έλεγε κατι για ''sequences will never be the same''κατι τετοιο
Πάρε
Για πείτε μου, έχει κανείς ιδέα από Pug(τα σκυλιά) ; Έχω ψάξει γενικές πληροφορίες κτλ στο νετ, αλλά θέλω και καμιά πιο κοντινή άποψη (μη-αμερικάνικη)
έχει ένας φίλος μου
edit: αυτό
![]()
Last edited by Raven Lord; 19-10-2010 at 12:07.
Rock or Nothing
από τα πιο άσχημα πράματα που 'χω δει σε τετράποδο.
A loaded gun won't set you free.
So you say.
όντως, τι pug ρε? θα το πληρώσεις κανα 300άρι, είναι κ άσχημο. είμαι της άποψης ότι θα πρέπει να σώσεις ένα αδέσποτο.
Rock or Nothing
χίλιες φορές αδέσποτο.
είναι και πιο έξυπνα τα μπάσταρδα από τα καθαρόαιμα.
satan was a lez