Ω ΘΕΟΙ!
Ω ΘΕΟΙ!
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Δε φτάνει που δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν πια, τώρα προσπαθούν να γαμήσουν και ότι καλό έχουν δώσει; Το περι "καλύτερης τεχνολογικής υποδομής για να ακουστεί το album ακόμη πιο δυνατό" είναι από τα πλεόν γελοιοδέστατα επιχειρήματα που μπορεί να πει κανείς για να δικαιολογήσει την απροκάλυπτη αρπαχτή. Θα μπορούσαν να κάνουν ένα ξεγυρισμένο remaster που λέει ο λόγος, αν και δεν είδα να παραπονιέται κανείς για τον ήχο του original δίσκου. Επίσης ο Ross θα συμμετάσχει; Τέσπα τι να πεις...
Other Bands Play, Moneywar Killed. RIP
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
είμαστε σοβαροί;An announcement
Battles and Tyondai would like to let their fans know they have chosen to follow their own musical paths.
Due to Battles' ambitions of finishing their second studio album followed by commitments to a full touring schedule in 2011, and Tyondai's own commitments as a solo artist and his desire not to tour, both Battles and Tyondai have decided to move on without each other.
It is a sad but amicable split.
Battles wishes Tyondai all the best
Δεν αποτελεί έκπληξη για μένα.
Άσε που αλλειώνεται κ όλο το feeling...δεν είναι ο ίδιος δίσκος, κ δεν καταλαβαίνω το λόγο της κυκλοφορίας αυτής, αντί να κάτσουν να γράψουν κάτι καλό (ναι πιστεύω ότι μπορούν)...ρε γμτ, τους λατρέυω, αλλά αυτή την επαναηχογράφηση δε θέλω να την ακούσω...μένω με την ανάμνηση της εμπειρίας πριν από 2 χρόνια όταν άκουσα αυτό το τραγούδι ζωντανά κ όταν μπήκε η φωνή του Όρσον με πήραν τα ζουμιά...
My Mission will save the World.
But I'm still chasing time.
Vanity...definitely my favourite sin.
Μου κάνει εντύπωση που κανένας από τους φίλους μεταλλάδες δεν έχει αναφέρει ακόμα την κυκλοφορία του καινούριο Mirror of Deception. Ανάμικτες εντυπώσεις μέχρι στιγμής αλλά είναι νωρίς ακόμα. Το ίδιο και με το III των Sahg
Can't get it down without crying
Πήγαινε στο "καυτές νέες κυκλοφορίες ατσαλιού" thread και θα δεις εκεί post του Guardian για το Mirror. Εμένα μου φάνηκε λιγάκι κουραστικό. Για το Slough Feg μόνο και μόνο το guest appearance του τραγουδιστή των Brocas, Bob Wright, να λάβεις υπόψιν είναι για πολλά "άντε γεια".
Ούτε για Atheist, για το second to sun δεν αναφέρθηκε κάτι. Αίσχος.
Αίσχος που ασχολείστε ακόμα με Atheist.![]()
http://www.electricrequiem.com/forum...thread/page499
εδώ κάτι άλλοι ασχολούνται ακόμα με Μάνοβαρ ρε τσιμπητέ.
I'll bury you in your god's fucked garden
dp
αλλά είναι κρίμα γαμώ τα πάντα να μην γνωρίζει κανείς αυτή την μπάντα.
ακούστε λίγο και πείτε ειλικρινά, μόνο σε εμένα θυμίζουν tool σε σημεία ?
τους λατρεύω ρε .. .
I'll bury you in your god's fucked garden