Page 74 of 78 FirstFirst ... 24647273747576 ... LastLast
Results 1,096 to 1,110 of 1157

Thread: Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος (Νέος Καλτεζάς)

High on Life VirusXI's Avatar

Quote Originally Posted by Harbinger of Death View Post
    Quote Originally Posted by VirusXI View Post
    Quote Originally Posted by Deggial View Post
    ... εάν έχει τεκμηριωθεί ότι είναι ικανός να συμμετέχει στην κοινωνική ζωή ...
    ... συνεχίζουμε να μιλάμε για ένα νταή (σαν κ εκατοντάδες τέτοιους ψευτόμαγκες που αναθρέφει αυτή η χώρα) και λες το παραπάνω.

έχεις δίκιο βέβαια, γιατί να τον ταίζουμε τον μπάσταρδο. ιδανική τιμωρία θα ήταν να τον άφηναν απλά ελεύθερο χωρίς συνοδεία, θα έλεγα εγώ.
    Γιέη, να τον λιντσάρουμε! Έτσι θα μάθουν ΑΥΤΟΙ ότι εδώ δεν ανεχόμαστε τη φάρα του. Ε;
    eh κοίτα, όχι ακριβώς. αν και θα του άξιζε.

στο μυαλό μου μια ιδανική ουτοπική κοινωνία δε θα χε προστάτες κ αν έκανες κάτι εις βάρος της κοινωνίας θα το πλήρωνες ανάλογα με τις αξίες αυτής της κοινωνίας που είσαι μέρος. δε χρειάζεται να συζητήσουμε καν ότι είναι ανέφικτο γιατί η πλειονότητα των ανθρώπων είναι λίγο ή πολύ καθυστερημένοι, είναι όντως ουτοπικό, ανέφικτο, ιμπόσσιμπολ.
    eh σε τέτοια φάση κιαυτό που έγραπσα και κουόταρες: σε έναν ιδανικό κόσμο δε θα υπήρχε ο νταής που νομίζει ότι γαμάει και δέρνει και δε πληρώνει γιατί έγινε μπάτσος, άρα κ δε θα σκότωνε κάποιος ένα παιδί γιατί κ να θελε να το παίξει μάγκας θα χε να κάνει μετά με τον υπόλοιπο κόσμο.
    ας μη ξεφύγουμε όμως απ'το σάμπζεκτ.

■■

Senior Member Harbinger of Death's Avatar

Ένιγουέη. Σε κάθε περίπτωση να δούμε που θα καταλήξει αυτός εδώ.
    http://frontierpsycho.tumblr.com/

Quote Originally Posted by saloth sar View Post
    Το αποκουμπι του κρετινου, του φασιστα και του καθε μαλακα ειναι η προστασια της γυναικας, οταν και αμα σταματουν να τις θεωρουν ολες πουτανες και δυο-τρεις τρυπες για γαμησι μοναχα.

nihil pop metamelia3's Avatar

εγω ειμαι περιεργος για το πως ενα λευκο ποινικο μητρωο του παρελθοντος καθοριζει την επικινδυνοτητα καποιου.
    this is radio freedom.

Spider Jerusalem Deggial's Avatar

Quote Originally Posted by Khalkji View Post
    εγω ειμαι περιεργος για το πως ενα λευκο ποινικο μητρωο του παρελθοντος καθοριζει την επικινδυνοτητα καποιου.
    Ο πρώτερος έντιμος βίος είναι το βασικό κριτήριο που θα έπρεπε να δίνει δικαίωμα ένας φυλακισμένος να ζητήσει εξαγορά του υπολοίπου της ποινής, στο οποίο σημείο αξιολογείται από επιτροπή εάν αυτό είναι θεμιτό ή αν η συμπεριφορά του είναι τέτοια που τον καθιστά επικίνδυνο εάν απελευθερωθεί. Εάν έχει καταδικασθεί και στο παρελθόν για αδίκημα της ίδιας βαρύτητας, γεγονός το οποίο δείχνει την ανικανότητα προσαρμογής του, τότε δεν θα έπρεπε να είναι δυνατή η εξαγορά του υπολοίπου της ποινής.
    No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.

η επιτροπη με τι κριτηρια επιλεγεται και με τι κριτηρια αποφασιζει;

και οσο για τον "εντιμο βιο", αρνεισαι οτι η πραξη του κορκονεα εχει βασεις στον προτερο βιο του; δεν εννοω οτι ειναι καποιο αναποφευκτο παιχνιδι της μοιρας να πυροβολησει τον γρηγοροπουλο. εννοω οτι η ιδεολογια την οποια καλλιεργει οντας στην υπηρεσια της εννομης ταξης θετει πολυ γερα θεμελια για αυτην την πραξη. να ξεκαθαρισω εδω πως παρα το γεγονος οτι αρνουμαι οποιοδηποτε δικαιο διαμορφωνεται σε νομο προσπαθω να μπω στην λογικη σου. η νοοτροπια που αποκτα στην υπηρεσια του νομου δεν αμαυρωνει το ποινικο του μητρωο ενω παραλληλα οδηγει με μαθηματικη ακριβεια σε παραβασεις του νομου. αυτη η νοοτροπια δε, ειναι και αδυνατο να ποινικοποιηθει με την εννοια της προληψης της απο τον θεσπισμενο νομικο κωδικα. Κοινως: πες υπαρχει ενας ταδε 17νοεμβριτης που καταδικαζεται για την συμμετοχη του σε ΜΙΑ δολοφονια με πολιτικα κινητρα. Υπαρχει κι ενας μπατσος που δολοφονει ενα παιδι επειδη τον εβρισε ας πουμε. Ο 17νοεμβριτης εχει ξανασυλληφθει στο παρελθον για επιθεση με παλουκι σε ματατζη. Ο μπατσος εχει λευκο ποινικο μητρωο. Διαισθητικα μιλαμε μεν, αλλα η διαισθηση σου σου επιτρεπει να θεωρησεις πιο αξιο για εξαγορα ποινης τον μπατσο;
    this is radio freedom.

Spider Jerusalem Deggial's Avatar

Έτσι όπως είναι οι φυλακές αυτή τη στιγμή, με κανένα. Θα έπρεπε κατ' αρχάς να υπάρχει λειτουργικό κοινωνιολογικό τμήμα που να βοηθά στον σοφρωνισμό και να αναλαμβάνει ψυχολογικές αξιολογήσεις. Επίσης θα έπρεπε οι φυλακές να έχουν πιο οργανωμένη κοινωνία που να μιμείται τις δραστηριότητες της ευρύτερης κοινωνίας, ώστε να εκπαιδεύεται κανείς στις αρχές των κοινωνικών δομών και την αναγκαιότητα τους (π.χ. να αναλαμβάνει εθελοντικές εργασίες που καταναλώνοται εσωτερικά στην φυλακή, κλπ.). Ιδανικά, ο σκοπός στο σύνολο του συστήματος θα έπρεπε να είναι ο περίφημος σοφρωνισμός.

και οσο για τον "εντιμο βιο", αρνεισαι οτι η πραξη του κορκονεα εχει βασεις στον προτερο βιο του; δεν εννοω οτι ειναι καποιο αναποφευκτο παιχνιδι της μοιρας να πυροβολησει τον γρηγοροπουλο. εννοω οτι η ιδεολογια την οποια καλλιεργει οντας στην υπηρεσια της εννομης ταξης θετει πολυ γερα θεμελια για αυτην την πραξη. να ξεκαθαρισω εδω πως παρα το γεγονος οτι αρνουμαι οποιοδηποτε δικαιο διαμορφωνεται σε νομο προσπαθω να μπω στην λογικη σου. η νοοτροπια που αποκτα στην υπηρεσια του νομου δεν αμαυρωνει το ποινικο του μητρωο ενω παραλληλα οδηγει με μαθηματικη ακριβεια σε παραβασεις του νομου. αυτη η νοοτροπια δε, ειναι και αδυνατο να ποινικοποιηθει με την εννοια της προληψης της απο τον θεσπισμενο νομικο κωδικα. Κοινως: πες υπαρχει ενας ταδε 17νοεμβριτης που καταδικαζεται για την συμμετοχη του σε ΜΙΑ δολοφονια με πολιτικα κινητρα. Υπαρχει κι ενας μπατσος που δολοφονει ενα παιδι επειδη τον εβρισε ας πουμε. Ο 17νοεμβριτης εχει ξανασυλληφθει στο παρελθον για επιθεση με παλουκι σε ματατζη. Ο μπατσος εχει λευκο ποινικο μητρωο. Διαισθητικα μιλαμε μεν, αλλα η διαισθηση σου σου επιτρεπει να θεωρησεις πιο αξιο για εξαγορα ποινης τον μπατσο;
    Ο όλος σχολιασμός μου δεν αφορά την καταδική του Κορκονέα καθ' αυτή. Μπορεί πράγματι να είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος που ενδεχομένως να πραγματοποιήσει αργότερα και κάποιο άλλο έγκλημα κατά της ζωής.

Ο σχολιασμός μου ξεκίνησε από την υπόνοια στα λεγόμενα του Ρωχάμη ότι κακήν κακώς δίνεται η δυνατότητα εξαγοράς του υπολοίπου της ποινής γενικότερα.
    No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.

αν ξαναδιαβασεις το ποστ μου θα δεις οτι το νοημα δεν ειναι στα συγκεκριμενα παραδειγματα κορκονεα και 17νοεμβριτη
    this is radio freedom.

Ο νόμος, δε θα συμφωνήσεις ότι αγνοεί παντελώς τις προθέσεις και δίνει σημασία μόνο σε συντελεσμένες πράξεις; Έτσι, εφόσον ο μπάτσος έχει λευκό ποινικό μητρώο, για το νόμο έχει έντιμο πρότερο βίο, όλα τα άλλα δεν είναι μετρήσιμα, σύμφωνα με το νόμο.

Εφόσον φαίνεσαι να το θεωρείς παράλογο, πες μας και τι πιστεύεις για το παράδειγμά σου. Ο 17Νοεμβρίτης έχει πρότερο έντιμο βίο σε αυτή την περίπτωση;

Το αποκουμπι του κρετινου, του φασιστα και του καθε μαλακα ειναι η προστασια της γυναικας, οταν και αμα σταματουν να τις θεωρουν ολες πουτανες και δυο-τρεις τρυπες για γαμησι μοναχα.

έννομο πρότερο βίο.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

ε όχι και ξύλο στις φυλακές ρε παιδιά!! ήρεμα!

νάθινμαν says:
    μα ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ;

“ως αναρχικός επαναστάτης, είχε καθήκον να σαπίσει στο ξύλο τον δολοφόνο ενός συντρόφου”
    Χμ. Είμαι σίγουρος ότι έκανε το κοπάδι του περήφανο.

Defunct Economist

Quote Originally Posted by Harbinger of Death View Post
    “ως αναρχικός επαναστάτης, είχε καθήκον να σαπίσει στο ξύλο τον δολοφόνο ενός συντρόφου”
    Χμ. Είμαι σίγουρος ότι έκανε το κοπάδι του περήφανο.
    Νομίζω οτι η αυτοθυσια του συγκεκριμένου τύπου καθώς και το οτι παρά την ποινή του δέρνει κόσμο για κάποιο λόγο που δεν σχετίζεται με την εξασφάλιση της ημερίσιας πρέζας του, δεν δικαιολογούν το παραπάνω.
    Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influences, are usually the slaves of some defunct economist.
    J. M. Keynes.

ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ SLUDGE GG*'s Avatar

με ολη την καλοσυνατη καρδια μου ευχες στον σκατομπατσο και στον τσεγκεβαρα απο το τεπελενι
    πολλαπλους βιασμους απο προικισμενους συγκρατουμενους τους στις ντουζιερες
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=NxsVERUpM6I