Στο Σλάτζσουαμπ.
Πέθανε ο Solomon Burke σήμερα ε.
Can't get it down without crying
Πού μπορούμε να βρούμε τον φίλτατο Χελμ για μερικές διευκρινίσεις;
Ωραίο είναι, λίγο με προβληματίζει αυτό το Romanticism/Modernism Humanism γενικά (ειδικά σε ηπείρους) και θέλω σίγουρα κάποιες διευκρινίσεις για τα Judas Priest σχόλια. Για τους newcomers που λέει πάντως, προβοκάρει τα γούστα του!
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
λοιπόν που λέτε τη παρασκευή είχα πάει στον Αγ. Δημήτριο να δούμε μεθυσμένα ξωτικά (λολ) και Σπείρα. Τους δεύτερους δε τους είχα ακούσει ποτέ αλλά ένα τυπάκι που είναι χωμένο στη φάση μου έλεγε ότι είναι πολύ καλοί όταν φτάσαμε είχαν ήδη αρχίσει,
γενικά πάρα πολύ καλή μπάντα (η φάση είναι χίπ-χόπ) και όταν γύρισα σπίτι μπήκα myspace κοίταξα τα μπλόγκ τους άκουσα κανα δυο κομματάκια γούσταρα, κατέβασα πορώθηκα
ακούστε κατανάλωση παραμυθιών, στη πόλη και κάνε το δικό σου από το myspace
p.s. αγαπάμε τον Πύργο
I knew the pass was the safest play that's why i chose to go with a run
Black-and-white TV with the sound turned low.
—μόλις τελείωσα πήρα βαθειές ανάσες κρατούσα ακόμα τό τσιγάρο μου τό πέταξα στήν μπανιέρα τήν ξέβγαλα απ’ τά ξερατά έριξα νερό στή μούρη μου ξέπλυνα τό στόμα μου άρπαξα μιά πετσέτα που μύριζε Βιθέντε σκουπίστηκα νά δείς τώρα που θά βγώ έξω θά τήν έχει αράξει στήν πολυθρόνα καί θά γελάει ή κουφαλίτσα…
τι ωραία φωνητικά, τι ωραίο τραγούδι, μπράβο
Δεν είναι Velvet Underground τελικά
ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!
Τι συμβαίνει εκεί στην Indie recordings ?
-2010-
1349 - Demonoir
Audrey Horne - s/t
Borknagar - Universal
Enslaved - Axioma Ethica Odini
Kvelertak - s/t
Sahg - III
Shining - Blackjazz
Solefald - Norron Livskunst (15 Νιόβρη)
I'll bury you in your god's fucked garden
Σχολιο των oresund space collective στο myspace της alterground:
"Wow.. you are booking so many amazing acts and our friends Siena Root as well. Taste, Outskirts (I know Bari!), Faust, etc... Do you also put on space rock like our band? We would love to play in Greece..... The folks that come out for Ozrics and Hawkwind would show up for us. Our name is growing in this scene. Write to us, please..."
Ετσι, για να υπαρχει.
καν' το c/p στο myspace της Catch the Soap
(εναλλακτικα στειλε τους μηνυμα να τους ενημερωσεις με τι φυντανι πανε να μπλεξουν :-Ρ)
ΑΕΛ τρακτερ και Love is in the air /
Το περιμέναμε και να που έφτασε..
CIRCLE OF ANIMALS is Sanford Parker (MINSK, HIGH CONFESSIONS, NACHTMYSTIUM) and Bruce Lamont (YAKUZA) backed by a rotating cast of established drummers. On ‘Destroy the Light, their first proper full length, CIRCLE OF ANIMALS deliver a modern form of the legendary Chicago industrial sound with such drum legends as Steve Shelley (SONIC YOUTH), Dave Witte (MUNICIPAL WASTE/BURNT BY THE SUN), John Herndon (TORTOISE), John Merryman (CEPHALIC CARNAGE) and more driving the rhythms behind the dark, hypnotic soundscapes crafted by Parker and Lamont.
Ορμάτε.