Results 1 to 8 of 8

Thread: Casus

Default Casus

Mas lene Casus! Yparxoume apo fetos to Marti xontrika. Vgalame prosfata to demo mas kai (elpizoume oti) sunexizoume. Den kserw an paizoume kati sugkekrimeno, mas aresoun polla kai diaforetika pragmata etsi ki alliws. Gia rikste mia matia edw...

www.myspace.com/casusextreme

Exei kai dwraki download link gia to demo.

Loipon, gia opoion endiaferetai kai goustarei, ta demo einai pleon etoima kai se xeiropiasti morfi... An kapoios thelei mia kopia mporei afova na epikoinwnisei mazi mas eite edw eite apo to myspace.
    Thanx!

Bump! me to prwto mas review. Einai gia to Minacious Webzine apo Souidia.

Link: http://www.minacious.org/rev-casus_-...ervertion.html

Erxontai ki alla reviews, ta opoia tha postarontai kuriws se blog sto myspace.

Kati akoma pou prepei na postaristei... Mideniko sto Metal Temple:

http://www.metal-temple.com/site/cat...redemption.htm

Junior Member

αδιάφορα πράματα,πεστε μου ΠΕΡΑΝ τις προσωπικής σας ψυχαγωγίας ΕΝΑΝ που να έχει ανάγκη ενα οτιναναι μεταλ δίχως αποψη

Xaxaxa! Eisai akrivws mesa sto klima, giati opws les to kanoume gia proswpiki psuxagwgia. Twra an kapoios allos ti vrei me auto kalws. Alla profanws den pisteuoume oti kapoios exei ANAGKI ti mousiki mas

Edit: Kala esu ekanes sign up sto ER apla gia na mas krakseis? Gamw, simainei oti sou ksupnisame entona sunaisthimata

Junior Member

eixa kanei ksana logariasmo alla eixa prob me login k ekana allo,synithos tsekerno t a ellinika gkroup

Sorry gia to priksimo... Mia dieukrinisi: Telika ap'oti fainetai sto Metal Temple den pirame mideniko, apla eimaste unrated