Τι να πω, με ξαφνιάζουν οι αντιδράσεις σας.
Τι να πω, με ξαφνιάζουν οι αντιδράσεις σας.
Tι σε ξαφνιαζουν μωρε! Λες και ειναι η πρωτη διαφημιστικη αποπειρα για shock effect που ειδες, η λες και το μεγαλο κακο στα κουδουνακια θα κανει η αντιστροφη ψυχολογια.
Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.
κατ'αρχήν βάζω στην άκρη την άποψη μου για μεγάλες εταιρίες, πολυεθνικές.
Η καμπάνιες της diesel από πάντα δεν ήταν τυπικές - πάρε το προιόν γαμάει κτλ - δεν ήταν διαφημίσεις δλδ αλλά κάτι με βαθύτερο υποτίθεται νόημα.
Εδώ δε βλέπω καν να'ναι βαθύτερο το νόημα, αν το BE STUPID ήταν BE "STUPID" τότε θα σας το χε στο πιάτο. Αν και με τόσο σαφείς εικόνες δεν χρειάζονται καν τα εισαγωγικά.
Δηλαδή αν βλέπεις αυτό
(ή όποια άλλη εικόνα αλλά διάλεξα την πιο χαρακτηριστική) και πιστεύεις ότι σου λέει να είσαι χαζός, ε.
Κιεγαμώ τις καμπάνιες.
αν ηλίθιες πλην όμορφες γκόμενες φορώντας παντελόνια diesel αρχίσουν να βγάζουν τα βυζιά τους δημοσίως, εγώ υποκλίνομαι στον καπιταλισμό εν γένει.
Σοβαρά τώρα, σιγά την βλακεία.
A loaded gun won't set you free.
So you say.
όταν το ρομπότ μας εκφράζει τη σεξουαλικότητά του νιώθω πολύ αμήχανα.
Es el sonido de su mundo derrumbándose/Es el del nuestro resurgiendo
El día que fue el día, era noche/Y noche será el día que será el día
Νομίζω ότι η προπαγάνδα και ο μάρκετινγκ στόχος της καμπάνιας δεν είναι το απολύτως προφανές αλλά το να προκληθεί ντόρος και "μυστήριο" γύρω από αυτήν. Ακριβώς δηλαδή επειδή δεν μπορείς να το χωνέψεις, ακριβώς επειδή "παραείναι" θα αρχίσει μια τεράστια παραφιλολογία που θα έχει στόχο ακριβώς αυτό, να ακούγεται η Ντήζελ. Αυτό το Ντισκάς συνοψίζει πόσο καλή δουλειά έχουν κάνει. Πανέξυπνο το βρίσκω.
Άσε που θα προσφέρει τρομερή νομιμοποίηση στην καταναλωτική συνείδηση, φαντάζομαι διάλογο:
-Ρε Σούλα έδωσες 200 ευρώ για ένα παντελόνι τώρα που 'χουμε ΚΡΙΣΗ;
-Ναι ρε, μπι στούπιντ! (μισοαστεία-μισοσοβαρά)
Γουιν.
Last edited by Dythor; 10-10-2010 at 23:37.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
Δε λέω ότι δεν το βρίσκω αμοραλιστικό ε, αποτελεσματικό λέω ότι είναι.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.