Page 367 of 562 FirstFirst ... 267317357365366367368369377417467 ... LastLast
Results 5,491 to 5,505 of 8424

Thread: PC & Games Offtopic thread

Senior Member cynic's Avatar

Sigritika me zavvi to vriskw arketa akrivo. 5+ lires panw ta perisotera.Exei kati to idietero? Kai mousiki ligo pou epsaxa den trela8ika.

Me ta preorders edw genika pezei 8ema. 1 fora eixa kanei to ssf4 apo zavvi, ki ekane 2+ vdomades.Sini8ws ta ipolipa ta stelnoun se 4-5 ergasimes max.Kai filos pou eixe preorder 2vdomades ki ekei.Kati diavasa sto neogaf oti genika ta preorder fevgoun apo Jersey i kati tetio kai argoun panta perisotero.Apo dw kai pera mono an exoun kali timi, opos to neo blazblue pou vazei kapies fores 18lires ti limited.Meta paei 33.

Btw abruzzi pires Castlevania? Auto me psinei gia ps3, exei dts kai apo sigritiko tou digitalfoundry 2-3fps (LOL) parapanw apo 360. Vevea se 10 meres vgenei fallout vegas opote prepei na to zigisw ligo to prama

raz smash Abruzzi's Avatar

πολυ θα το θελα αλλα δεν παιζει φραγκο atm.το demακι με εψησε παντως.

In search of... Neuroscar's Avatar

Αυτο το Expected to ship within 7-10 days σημαινει οτι ειναι αουτ οφ στοκ?
    Το ειχανε και τελειωσε δηλαδη η το περιμενουν ναρθει?
    Εχει dopesmoker και witchcult today

iimail(εκπομπης) πριν λιγο :

Thank you for contacting me and sorry for the delay in dispatching this item.

Unfortunately, we have experienced a slight delay in receiving this product from our suppliers and we are currently expecting it to be dispatched on the following date: 11/10/2010.

Once again, sorry for the inconvenience caused to you by this delay, and thank you very much for your patience - it is sincerely appreciated.

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Για ποιο;

Από zavvi pre-order το Demon's Souls: BPEdition έκανε νομίζω 29 μέρες; Κάπου εκεί. Το δέμα πάνω έλεγε πως ήρθε από χμ Ουγγαρία/Τσεχία/κάπου εκεί νομίζω.
    Το δε Bad Company 2 έκανε 1 βδομάδα. Το είχα παραγγήλει Πέμπτη, την επόμενη Παρασκευή ήταν εδώ.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

nba2k11 το γραφω στο πρωτο ποστ.

Senior Member cynic's Avatar

Mias kai leme gia zavvi : TRACKER2 for £2 off if you spend £25
    Doulevei kai se sindiasmo me kati 10% discounts pou xan stilei se mail prin kamia vdomada.

Castlevania vgenei 34e shipped, alla to skeftome na to patisw
    Skeftome mipos er8ei panw sto fallout release.H akoma xeirotera mipos einai parormisi tis stigmis (os sini8ws) kai katalixei sti stiva me ta persina mass effect2, rdr, demon's souls, mario galaxy 2, to halo reach tora klp.

Gia kapio anexigito logo exw kolisei me b games teleftea Kane & lynch 1+2, kai diafora se daniko pc.

Έχω ένα ΗΡ κάτι παραπάνω από 1,5 χρόνο και τελευταία άρχισε να σβήνει όποτε τρέχω κάτι βαρύ ή βλέπω βίντεο σε φουλ σκριν. Παρατήρησα ότι το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή αρνείται να δουλέψει εκτός από κάποιες μέρες που του καυλώνει και δουλεύει για λίγες ώρες. Σκέφτηκα να το ανοίξω αλλά δεν έχω καμία τύχη να φτάσω μέχρι εκεί. Πιεστικό ομολογώ δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά σκοπεύω να το κάνω.
    Σε περίπτωση που δεν έχω τύχη, έχετε να προτείνετε κανένα δοκιμασμένο σερβισάδικο;

μπήκα στη μέση Shrinebuilder's Avatar

Quote Originally Posted by chris_boss View Post
    Έχω ένα ΗΡ κάτι παραπάνω από 1,5 χρόνο και τελευταία άρχισε να σβήνει όποτε τρέχω κάτι βαρύ ή βλέπω βίντεο σε φουλ σκριν. Παρατήρησα ότι το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή αρνείται να δουλέψει εκτός από κάποιες μέρες που του καυλώνει και δουλεύει για λίγες ώρες. Σκέφτηκα να το ανοίξω αλλά δεν έχω καμία τύχη να φτάσω μέχρι εκεί. Πιεστικό ομολογώ δεν έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά σκοπεύω να το κάνω.
    Σε περίπτωση που δεν έχω τύχη, έχετε να προτείνετε κανένα δοκιμασμένο σερβισάδικο;
    μου γινότανε σε Acer λόγω θερμοκρασίας. η θερμοκρασία ανέβαινε γιατί μάζευε τόνους σκόνης μέσα το λαπτοπ. πάρε κάνα φυσητήρι και γάμα του
    But I'm a creep, I'm a squirtle.

τὸν Τᾶφο τὸν Πανάγιο στὸ Ἰσραῆλ γαμάω
    καὶ στῶν Ῥαββίνων τὰ ὄστὰ χούνω καὶ κατουρνάω

ο αδερφος του κρατος deimos που λογικα θα συνεχισει την σειρα god of war.αρχικα θα εμφανιστει σε dlc του gow 3 για οσους αγορασουν το ghost of sparta για psp.
    ακουγεται πως επειτα εχει σειρα ο μπατζανακης του κρατος και ο πεθερος του(ισως και η συνυφαδα της πρωτης ξαδερφης του απο το σοι της γιαγιας του).

Spider Jerusalem Deggial's Avatar

Τελείωσα χθες το Alpha Protocol, επιτέλους ένα παιχνίδι της Obsidian με καλό σενάριο. Έχει πολλά προβλήματα που δυστυχώς το κάνουν μέτριο παιχνίδι, αλλά αν το παίξεις σαν stealth game τότε είναι μια χαρά.

BTW, αν θελήσει κανείς ποτέ να το παίξει, με τίποτε μην βάλετε Hard difficulty, είναι τρελή παπαριά αυτό που έχουν κάνει. Η δυσκολία αφορά τα πάντα, μεταξύ άλλων και τον χρόνο που έχεις στα minigames για hacking, picklocking, κλπ. Από την μέση του παιχνιδιού και έπειτα είναι ανθρωπίνως αδύνατο να κάνεις οτιδήποτε με τόσο λίγο χρόνο που δίνει, κι αναγκάστηκα να ψάχνω στο savegame με hex editor πώς θα αλλάξω την δυσκολία σε normal. Επίσης οι μάχες δεν είναι πιο δύσκολες στην πράξη, αλλά παίρνεις λιγότερα χρήματα και XP, δηλ. η μόνη "δυσκολία" είναι που μένεις πιο πίσω σε levels. Γενικά είναι απ' τα πιο χαζά πράγματα που έχω δει.
    No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.

Giagias me Jazzmaster Marillion's Avatar

καλό ήταν και ωραία τα cause and effect mechanics που είχε αλλά ειλικρινά πως κατάφερες να το παίξεις στελθ; τι χαρακτήρα έφτιαξες; δοκιμασα 3-4 πράγματα εναλλακτικά και με το που έβγαζα το κεφάλι μου από μία γωνία έτρωγα σφαίρες. επίσης το κοτορ 2 της obsidian δεν ήταν; μια χαρά σενάριο είχε, ίσως και καλύτερο απ'το πρώτο.

νέο castlevania, υπερέπος. παίρνει το fighting system του god of war και βάζει τιτάνες αλά shadow of the colossus κ πλατφορμινγκ αλα prince of persia. έχει τα καλύτερα γραφικα που έχω δει σε κονσόλα (αφήνει πίσω το αντσάρτεντ 2 μα το θεό), replaybility (trial challenges και μυστικά σε κάθε πίστα- μπορείς να επιστρέψεις μέσω του χάρτη κάθε φορά), είναι πολυυυυ ζόρικο και απ'ότι λένε μεγαλούτσικό (μέχρι και 25 ώρες εχει γίνει λόγος). επίσης voice acting από άλλο πλανήτη, ειδικά οι αφηγήσεις του patrick stewart δεν υπάρχουν. και robert carlyle πρωταγωνιστής;

INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO

http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty

ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
    ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Spider Jerusalem Deggial's Avatar

Quote Originally Posted by Marillion View Post
    καλό ήταν και ωραία τα cause and effect mechanics που είχε αλλά ειλικρινά πως κατάφερες να το παίξεις στελθ; τι χαρακτήρα έφτιαξες; δοκιμασα 3-4 πράγματα εναλλακτικά και με το που έβγαζα το κεφάλι μου από μία γωνία έτρωγα σφαίρες. επίσης το κοτορ 2 της obsidian δεν ήταν; μια χαρά σενάριο είχε, ίσως και καλύτερο απ'το πρώτο.
    Stealth, pistols, sabotage. Για τις γωνίες: αν κρύβεσαι πίσω από γωνία "επίσημα" (δηλ. έχεις πατήσει το κουμπί για cover), τότε πράγματι σε βλέπουν αν κοιτάς από την γωνία. Αν όμως ΔΕΝ έχεις μπει σε cover αλλά απλώς κρύβεσαι πίσω από την γωνία, τότε δε σε βλέπουν. Από ένα σημείο και πέρα, όμως, διορθώνεται, παραδόξως όχι στο stealth skill αλλά στο pistols. Από τη στιγμή που παίρνεις το ability για critical hits while in cover, τότε επιτέλους δε σε βλέπουν στις γωνίες.

Τέτοιες μαλακίες έχει και πήρε αρνητικές βαθμολογίες. Επίσης, πέρα από τα stealth kills και τη γενική πόρωση μου με stealth games, το combat system είναι πολύ μέτριο. Δε θα τη πάλευα να το τελειώσω διαφορετικά.
    No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.

τοσο καλο το νεο castlevania?
    πρεπει καποια στιγμη οι εταιριες να σκεφτουν σοβαρα τα remakes επικων παιχνιδιων οπως πχ τα ff7 και castlevania symphony of the night...ειδικα το πρωτο ειναι σιγουρο οτι θα κανει ρεκορ πωλησεων. και αποκλειστικοτητα στο ps3 ε, cross-platform και μαλακιες, θανατος στο xbox, ζητω η sony και η nintendo

κατεβασε το demo απο psn