pink για την απάντηση! μου'δωσες καλή αρχή για ψάξιμο![]()
φίλος δεν ξέρω αν σε προλαβαίνω αλλά δες και ΑΥΤΟ σε περίπτωση που θες κατι λίγο μεγαλύτερο γιατί πραγματικά αξίζει τα λεφτά του κ με το παραπάνω.
έχω το mini κ το παραπανω.
το 2ο στην αναλογια ποιότητας/τιμής πιστευω αξίζει περισσότερο.
Last edited by korrupt3r; 02-10-2010 at 04:30.
In somewhat greater perspective of time
You are practically non-existent
ΠΡΟΣ ΤΙΜΙΟΥΣ ΣΥΜΦΟΡΟΥΜΗΤΕΣ ΜΠΑΣΙΣΤΕΣ:
Δείτε το όλο και βρείτε γιατί ψήφισαν παιδιά έως 16 ετών το πολύ...
www.musicradar.com/the-25-greatest-bassists-of-all-time
Deafening, painstaking, BB King
Εντάξει μην κάνετε έτσι. Η συντριπτική πλειοψηφία είναι φοβεροί μουσικοί, απλά η σειρά είναι κάπως.
Αυτό το θέμα με τις λίστες με τους καλύτερους μουσικούς είναι κάτι σαν τους τσακωμούς σε δημοτικό σχολείο τύπου "ο μπαμπάς μου είναι ο καλύτερος οδήγος-όχι ο δικός μου είναι κτλ." (οκ, θα μπορούσα να βρώ και καλύτερο παράδειγμα αλλά αυτό μου ρθε ΄τωρα)!. Οι περισσότεροι ψηφίζουν αυτόν που γουστάρουν περισσότερο είτε επειδή ανήκει σε αγαπημένο συγκρότημα είτε επειδή έχει λιώσει στο να ακούει έναν μονο solo μουσικό. Υπάρχουν κάποια κριτήρια αλλά καθιστούν το θέμα πολυ συγκεκριμένο. Να πεις δλδ ποιος κάνει τα πιο καθαρά arpeggios ή στο μπάσο ποιος έχει το πιο γρήγορο slap τέτοιου τύπου, αλλά κι αυτά σχεδόν ανούσια είναι. Βλέπω καθημερίνα τύπους στο youtube να κάνουν παπάδες αλλά δύσκολα ακούς να χουν γράψει κατι καλό, κάτι δικό τους. Ούτε καν μπορείς να συγκρίνεις παλιούς μουσικούς με νεότερους τύπου ο BB King δν κάνει tapping αλλά διανοείσαι να πεις πως δν ανήκει στο πάνθεον των καλύτερων κιθαροδων (?). Ή κι ο malmsteen (που αν ζουσε στην ελλάδα θα ταν σίγουρα καγκουρας με hundai accent και αυτοκολλητο φερραρι) επειδή είναι "μπουρμπουληθρας" δεν μπορείς να πεις πως είναι πρωτοπόρος αφού άνοιξε το εύρος της ηλεκτρικής ξεκλειδώνοντας την κλασσική της φύση κι έχει επιρεάσσει ακόμη και σένα που δν θες ούτε λεπτό να τον ακούς.
Για κάτι τέτοιους λόγους δεν κοιτάω καν αυτές τις λίστες και δν συμμετέχω! (στα αρχιδια σας τι κανω, βεβαια, θα μου πείτε!)
Αυτά.
http://www.dailymotion.com/video/x79gto_fuzz-01_music
Η ιστορια του φαζζ (1ο μερος).
Συνεντευξεις απο διαφορους γνωστους δημιουργους (αρχικα)/ιδιοκτητες εταιριων (αργοτερα) πεταλιων.
nai. (ean htan setarismeni gia 11ares e)
Πρέπει, όπως σου είπε και ο Πάρης. Βασικά, όπως και να ήταν σεταρισμένη, αν είχε καιρό πάνω τις 11άρες και να κάνεις το όργανο να παίζεται κομπλέ θες ένα καλό σεταπ.
...when worms are granted wings, angels have to crawl...