den εχετε καταλαβει πως δεν διαφωνω σε τιποτα απο τα παραπανω.
και ναι, deggial, μαλλον σε αυτο το παραπτωμα εχω παραπεσει, επειδη απ την μερια μου εχω τοσο ψηλα τους αρχαιους κ δεν δεχομαι κουβεντα επ αυτου..
Αλλα οχι αδικα..
Όμως κοιτα ρε μουσια, λες πως ειχαν κερδισει οι περσες πχ θα ταν ο κοσμος καλυτερος κ ολοι θα τραγουδαγαμε. μια εξαθλιωτικη αυτοκρατορια που βαζιζοταν σε ο,τι πιο ποταπο.Απο το να αμφισβητεις μεχρι να πεις κατι αναλογο, υπαρχει μεγαλη αποσταση.

πανανθρωπινη αξια δεν ειναι ενα μικρο χωριο ακομα να μπορει ακομα να αντιστεκεται, πανανθρωπινη αξια δεν ειναι η ελευθερια λογου, το δικαιωμα στην καλοπεραση και το μεθυσι, το να κρινεσαι συμφωνα με την αξια σου κ οχι την καταγωγη σου κ τοσα κ τοσα ακομα, που δεν προυπηρχαν.. Δεν ισχυαν παντου αυτα αλλα ειναι ελληνικες ευφευρεσεις κ ιδεες..
πως παω σε ενα τυχαιο βιβλιοπωλειο κ ενα ολοκληρο ραφι εχει γαλλογερμανοιαπωνες να λενε πως αν δεν υπηρχαν οι ελληνες ο σκοταδισμος θα ειχε απλωθει παγκοσμιως, πως ολες οι μεγαλες ιδεες εχουν τις ριζες τους σ αυτον τον θαυμαστο πολιτισμο κ σε ενα φορουμ να βλεπω ελληνες να λενε για σκλαβους, για γεωμετριες που εχουν ξεπεραστει, το δαχτυλο δειχνει το φεγγαρι κ μερικοι κοιτανε το δαχτυλο, αυτο λεω μονο.
(ειμαι στην δουλεια σορρυ που γραφω βιαστικα)