Quote Originally Posted by kontan View Post
Αυτό.
Κυρίως όταν τρέχω πραματα με φορτωμένα γραφικά όπως games.
Για να ακριβολογούμε, εκει που τρέχουν τα παντα ωραια κ καλά γίνεται ένα μικρο κολλημα 2-3 δεύτερα κ σβήνει η οθόνη όπως οταν μπαινει σε power save mode μετα το screen saver (χωρίς να έχω τέτοια λειτουργία ενεργοποιημένη), κ μετα ακούγονται όλοι οι ήχοι κ οι λειτουργίες γίνονται κανονικά. Αλλά με σβηστή οθόνη. Αυτό μπορεί να συμβεί ανα πάσα στιγμή, ασχετως εάν τρέχει για 3 λεπτά ή εάν ειμαι τυχερός για 30.

Όταν μιλαω για games μιλάω οχι για τπτ καινούρια, αλλά για τπτ του τύπου GTA San Andreas κ WoW που παλιότερα (πριν 4+ χρόνια) στο ίδιο μηχάνημα έτρεχαν μια χαρά.

Επίσης HD Videos παίζουν ΤΙΓΚΑ σπαστά

Έχω:
1) καθαρίσει ολα τα ανεμιστηρακια σχολαστικα απο Σκόνη (έτσι με κεφαλαίο)
2) δοκιμάσει να βάλω την οθόνη σε ξεχωριστη παροχή κ όχι στο πολύπριζο με όλα τα υπόλοιπα
-α) δοκιμάσει να βαλω κ το υπόλοιπο tower στην ίδια παροχή
3) ελέγξει θερμοκρασίες κ ειναι οκ
-α) τις έχω ελέγξει κ σε διαφορα stress tests κ ειναι πάλι οκ
4) καθαρίσει απο διάφορα spywares κ λοιπες μαλακίες που πιθανόν να μου δημιουργούσαν πρόβληματα κ εχω κανει κ defrag (μιας κ πήρα φόρα)
5) ρίξει τα γραφικά/αναλύσεις/refresh rates/κλπ στα games
6) κατεβάσει τους τελευταίους drivers της καρτας γραφικών

για το ρεφερενς το σύστημα μου ειναι το παρακάτω:
AMD Athlon 64 3000+ 2GHz
1GB RAM
Windows XP Pro 32bit (service pack 3)
Philips 19" CRT (6ετίας τουλάχιστον)
HD Western Digital 100GB
GC ATI radeon 9800 LE family

τι να κάνω γιατρέ μου;
Loipon, an ontws apo thermokrasies eisai kala, kai den exeis provlhma me artifacts klp (grammes/perierga sxhmata se 3d, perierga pixels se 2d) paizei na ta xei fthsei to trofodotiko kai na mhn exei na dwsei arketo reuma sth karta otan xreiazetai.

Gia to HD epishs, logika ta 720p tha prepe na pane psilonormal, alla auto exei na kanei para polu kai me codecs/settings.
Twra den kserw sigoura an to trofodotiko tha mporouse na ephreazei th cpu performance toso, alla den to thewrw kai apithano.

Opws kai na xei, vres kana trofodotiko apo kana filo na tsekareis.