Close, but no cigar. Λέει για διασκευές που είναι καλύτερες από το πρωτότυπο.
Close, but no cigar. Λέει για διασκευές που είναι καλύτερες από το πρωτότυπο.
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
ΑΖΡ-ΑΕΛ φίλος, έγινε παρεξήγηση. Καλωσήρθες και καλά ποστ!
Ον τόπικ:
Resistance is useless
Επίσης:
Spoiler
Αν και προτιμάω το πρωτότυπο. Γούστα.
Resistance is useless
μια διασκευή που άκουσα πρόσφατα (και το πρωτότυπο το άκουσα πρόσφατα, δηλ. συγχρόνως σχεδόν) είναι το Sick of goodbyes απο τους (τον.. RIP) Sparklehorse, που το πρωτότυπο είναι των Cracker.. η διασκευή είναι πιο περίεργη και γενικά πειραγμένη κλασσικά, ενώ το πρωτότυπο είναι ενα κάπως straightforward πράγμα.. πάντως το κομμάτι έχει και γαμώτα ρεφρέν... γενικά και γαμώτα κομμάτια...
cancer> καλά τέλειο είναι... ας πούμε εμένα μου φέρνει λίγο και κάτι σε καλιφόρνια ντρίμιν - για κάποια λόγο βγάζει μια παρόμοια μελαγχολία - και βασικά είναι μελαγχολικό κομμάτι όπως και να έχει - απλώς ξερωγώ το νόημα κάπου χάνεται όταν το ακούς σε αυθεντική εκτέλεση, και ας πούμε αντί για μελαγχολία σου βγάζει κάτι τουλάχιστον επικό - σε καμία περίπτωση χαρούμενο - αλλά η βαθιά μελαγχολία του φαίνεται (και λάμπει) σε αυτή την διασκευή που ποστάρεις..
Όχι καλύτερη αλλά τίμια προσπάθεια.
Black-and-white TV with the sound turned low.
—μόλις τελείωσα πήρα βαθειές ανάσες κρατούσα ακόμα τό τσιγάρο μου τό πέταξα στήν μπανιέρα τήν ξέβγαλα απ’ τά ξερατά έριξα νερό στή μούρη μου ξέπλυνα τό στόμα μου άρπαξα μιά πετσέτα που μύριζε Βιθέντε σκουπίστηκα νά δείς τώρα που θά βγώ έξω θά τήν έχει αράξει στήν πολυθρόνα καί θά γελάει ή κουφαλίτσα…
Δεν μπορώ να αποφασίσω ανάμεσά τους!
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
ποτέ δε μου άρεσε η συγκεκριμένη διασκευή του λέννον (ούτε πολλές από τις άλλες, εδώ που τα λέμε), αλλά πινκ, επειδή.
a monkey in silk is a monkey no less