Μόρα; (!)
Μόρα; (!)
Άσε, γιατί όταν τελείωσε όλο το σκηνικό, είχα μείνει με την αίσθηση πως Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΜΟΥ!
..
προφυλάξεις πήρατε;
A loaded gun won't set you free.
So you say.
αχαχαχα![]()
[razor]μηπως ειχε piercing στο πεος του αυτος που ΣΤΟΝ ΕΧΩΝΕ στο στομα οταν εβγαζες την ακτινογραφια?[/razor]
τμημα πανοραμικης δεν ειν αυτο? σκουλαρικια σταυτια προβαλλονται ετσι συνηθως, μην αγχωνεσαι!
Tι μαλάκω.. Και μου πε πως δε χρειάζεται να τα βγάλω. Θενκς!
Εξαγωγή δυο φρονιμιτων αύριο =((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( φμλ
το ειχα κανει μικρος..κοιτα το προσωπο σου θα γινει σαν του σβαρτζενεγκερ για μια εβδομαδα αλλα κατα τα αλλα δεν ειναι τπτ..εξαρταται παντα και απο το ποση ωρα θα παρει για να βγουνε..
Το πρήξιμο εξαρτάται κι απ τον τρόπο της εξαγωγής ρε.
Αν ο φρονιμίτης δεν είναι σε εντελώς μαλακισμένη θέση (πχ εντελώς ξάπλα) και δε χρειαστεί χειρουργική εξαγωγή, το πρήξιμο σε μια δυο μέρες θα έχει υποχωρήσει.
Πχ εγώ πέρσυ έβγαλα αυτό
και όλα κύλισαν πιο χαλαρά απ' ότι περίμενα, ή μου έλεγαν.
Γενικά θέλει κουράγιο και μαλακές τροφές για τις πρώτες μέρες.
Εμένα ο κάτω είναι τελείως έγκλειστος ρε (βλ. προηγούμενη σελίδα). Επέμβαση κανονικά, νυστέρια, τομές και τέτοια..![]()
το καλο ειναι οτι δεν καταλαβαινεις τπτ...εγω ειχα τυχει σε οδοντιατρο που ειχε διπλα του και εναν ασκουμενο και καθοταν και του εξηγουσε οτι γινοταν εκεινη την ωρα και ακουγα λαιβ περιγραφη ..