lol.sa nto mpriz-paok ena prama.asteirefto pathos
lol.sa nto mpriz-paok ena prama.asteirefto pathos
Bρηκες και γαμω τα παραδειγματα.. Ε βλεπω περισσοτερη καβλα, δεν ξερω.
Ναι, ειναι ακομα νωρις..αλλα προς το παρον με Τσαμπιο Λιγκ..απλα βαριεμαι.
Δεν ξέρω κατα πόσο θα θέλει να μείνει στην ομάδα ο Σισέ με αυτά που βλέπει.
εχει χτυπησει τατουαζ τριφυλλι, μην το φοβασαι
Τόχουμ πει πολλές φορές οτι για να πας μπροστά στην Ευρώπη πρέπει να έχεις και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Αφού τα κάνατε σκατά τόσα χρόνια εσείς και οι άλλοι, μην παραξενεύεστε από τις καρπαζιές που τρώτε στα ευρωπαικά παιχνίδια.
Υ.Γ. Να μην ξεχάσω αύριο να διαβάσω το τοπικ "αστεία πρωτοσέλιδα"
Στον αγώνα με τη Μπαρτσελόνα δεν κορόιδεψα γιατί έλεγα "οκ, με τη Μπάρτσα έπαιζαν, πιθανότατα και εμείς τόσα θα τρώγαμε". Σήμερα δεν κοροϊδεύω γιατί ο Panathinaikos ήταν πραγματικά για λύπηση. Τι να πρωτοπείς, ειλικρινά δε νομίζω να έχω ξαναδεί ομάδα να παίζει τόσο άνευρα, τόσο άτσαλα και κυρίως τόσο αργά. Δεν πρέπει να έτρεξε ούτε ένας παίχτης του Panathinaikos σε όλο τον αγώνα.
Ήθελα να ήξερα, έχει μείνει έστω και ένας οπαδός του Panathinaikos που να στηρίζει Νιόπλια;
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Δε θυμάμαι από πότε έχω να δω τόσο ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ εικόνα και σε κοουτσάρισμα, και σε ανάπτυξη, και σε φυσική κατάσταση, και σε καθαρό μυαλό, και σε αλλαγές παιχτών, και σε ψυχολογία και παντού, μαζεμένα σε ένα ματς. Με διαφορά το χειρότερο πράμα που έχω δει από το ΣΥΝΟΛΟ της ομάδας τα τελευταία 2 χρόνια. Μεγάλο respect στη 13 που είχε τα άντερα και φώναζε μέχρι το τέλος σε ένα ματς που έβλεπα κόσμο να αποχωρεί από το 70' (και όχι άδικα). Με τέτοια εικόνα δεν υπάρχει ουτε καν ΥΠΟΨΙΑ για την θέση που οδηγεί στο uefa. Θα αρχίσουμε να φτύνουμε κομμάτια καρκίνου ρε μαλάκες! Ξεκολλήστε γαμώ την πουτάνα μου!
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
Εδώ που τα λέμε, όσο και αν θέλω να πω πως η διοίκηση ουδέποτε στήριξε έμπρακτα τον Νιόπλια στην μεταγραφική περίοδο αλλά και προτού, ο άνθρωπος τελευταία το παίζει αρκετά άσκημα, και έχει που έχει λίγες επιλογές στο "ανανεωμένο και ισχυρό" ροστερ, το πράγμα γίνεται χειρότερο. Επίσης αν όντως δήλωσε "είμαστε το φαβορί" και το παίζει με ζιλμπέρτο κεντρικό αμυντικό και πάλικατσουράνη και "δεν έχει επιθετικογενή παίκτη ο παναθηναικός αλλά ο Κλέιτον έπρεπε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να φύγει αφού το ρόστερ είναι τόσο γεμάτο και γαμάτο ρε αδερφέ", μάλλον ήρθε η ώρα που ο Νιόπλιας πρέπει να τηγκάνει ψιλοάμεσα.
Ampalos
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Σε άλλα νέα,το συμπαθές(; ) σωματείο του Λονδίνου νίκησε,μετά από 3 πέναλτιζ.Γελάει το συμπαν.