γεια σας γειά σας
ενα τσεκούρι θέλω και ενα infrared γυαλί για να περάσω απο την πικρ.. ουπς.. πιν.. πυκνή ειρωνία που ξεπήδησε μπροστά μου άπλωσε τα κλαριά του εκεί που πρόσεχα τα σκυλιά..
) ιχ..
σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και τα καθησυχαστικά σχόλιαείστε ότι πρέπει για μια συντροφιά όταν έχει κανείς τόσο σοβαρούς στοχασμούς σαν τους δικούς μου. μακάρι όλοι οι άνθρωποι στην κοινωνία που ζούμε να ήταν ενα μεγάλο ελέκτρικ ρέκβιεμ, και δεν θα είχαμε προβλήματα.. ιδίως με τα σκυλιά
παιδιά, καθώς οι προβληματισμοί μου είναι πολλοί και διάφοροι, και είστε τόσο εμπαθείς (και είμαι χαρούμενος ιδιαίτερα τώρα, καθώς είναι κάτι που περίμενα - αυτός εξάλλου ήταν και ο λόγος που μπήκα - για να αναζητήσω εμπάθεια και κατανόηση) - κατα καιρούς θα τους μοιράζομαι μαζί σας με ιδιαίτερη ευχαρίστηση (όσο μπορώ δηλαδή γιατί συνήθως δεν έχουν να κάνουν με ευχάριστα πολύ πράγματα) και...
νομίζω....
δεν μπορώ άλλα σκυλιά...
Tags for this thread
dogs σκυλος σκυλια με μεγάλωσαν σκυλιά χάθηκαν σκυλιά σκυλιά

ενα τσεκούρι θέλω και ενα infrared γυαλί για να περάσω απο την πικρ.. ουπς.. πιν.. πυκνή ειρωνία που ξεπήδησε μπροστά μου άπλωσε τα κλαριά του εκεί που πρόσεχα τα σκυλιά..