Page 46 of 77 FirstFirst ... 36444546474856 ... LastLast
Results 676 to 690 of 1144

Thread: Thread αυτοκριτικής - μόνο για βάζελους :Ρ

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

τον τεν κάτε δεν τον ανέφερα εγώ... ξεκολλήστε. οι "νοσταλγοί" μετά τις πρώτες στραβές άρχισαν να τον αναπολούν.
    προσωπικά, είπα ότι ως τώρα περίμενα περισσότερα από τον νιόπλια, όχι να φύγει. 3 επίσημα ματς είδαμε + 1 με τη μπάρτσα. άλλους τους αντέξαμε 1,5 και 2 χρόνια. αν θυμάμαι καλά πριν λίγες σελίδες είπα κατά λέξη ότι και ο τωρινός προπονητής πρέπει να κριθεί "εν καιρώ" και διευκρινίζω τώρα: σε ορίζοντα χρόνου αντίστοιχο με τον προηγούμενο. οπότε pls μη διαστρεβλώνεις αυτά που γράφω κ μη δημιουργείς εντυπώσεις με μόνο πάτημα την αντιπάθειά μου προς τον άνθρωπο τεν κάτε (όχι το βοηθό προπονητή τεν κάτε ε? ούτε είπα πουθενά για "καμμένη γη", ίσα ίσα κάθε φορά τονίζω το πόσο καλά προπονημένη ήταν η ομάδα για να αποφύγω ακριβώς τέτοιες καταστάσεις).

ο χίντινγκ είναι ένα υποθετικό όνομα που θα με ικανοποιούσε να δω στον ΠΑΟ, μιας και αναφέρθηκε ότι κάποια στιγμή πρέπει να βρεθεί ο αντίστοιχος ομπράντοβιτς και αφού με ρώτησες. γενικά, τα χαρακτηριστικά που θέλω σε ένα προπονητή είναι να μπορεί να ελίσσεται σε σχήματα ανάλογα με την ομάδα που προπονεί και το υλικό που έχει και να μην έχει κολλήματα.

ΥΓ. ώρες ώρες έχω την εντύπωση ότι τσάμπα γράφω...
    Last edited by Raven Lord; 22-09-2010 at 16:10.
    Rock or Nothing

ποιος τον ανέφερε τον τεν κατε; ρίξε μια ματιά 2 σελίδες πριν και δες ότι τον ανέφερες εσύ μόνο και μόνο επειδή έκανα αστειάκι για την κυρία Ενχελααρ.Και έλεος πια με αυτό το βοηθός. Βοηθός ήταν 3 χρόνια στην Μπαρτσελόνα και ένα στην Τσέλσι (ουσιαστικά 1ος προπονητής ήταν εκεί εκτός αν πιστεύεις ότι η αντεπίθεση της Τσέλσι εκείνη τη χρονιά ήταν λόγω Γκραντ). Δούλεψε ως 1ος προπονητής για πάνω από 15 χρόνια.
    Εσύ τον Τεν κάτε τον έκρινες πριν τελειώσουν τα πλέη οφφ της πρώτης χρονιάς. Αν παίρνεις το πότε απολύθηκε, τότε να το κάνουμε αυτό και με το Νίκο. Αλλά δε σου πάει και τίποτα ρε γμτ. Είχες να λες για τον κολλημένο με τον ένα επιθετικό, σου το χάλασε κι αυτό το επιχείρημα ο Νιόπλιας.

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον μεγάλο προπονητή χωρίς κολλήματα. Ειδικά το Ομπράντοβιτς και το "να μην έχει κόλλημα" στην ίδια πρόταση είναι παράδοξο. Και για τον Χίντινγκ θα ακούγαμε "σιγά μωρέ τι έκανε; επειδή έπαιξαν έδρα στο μουντιαλ έφτασε εκεί η Κορέα" κλπ. Σκέψου ένα μικρότερο και πιο προσιτό όνομα που θα ήταν αποδεκτό από όλους. Δεν μπορώ να σκεφτώ κανένα.

ΥΓ. Τσάμπα καίει η λάμπα, την έσβησε ο μεξικανός και φώναξε "καράμπα!"
    Last edited by chris_boss; 22-09-2010 at 17:10.

ShamRock n' Roll Tyler_Durden's Avatar

Μόλις διάβασα την κουβέντα σας. Γενικά νομίζω οτι το στοίχημα Νόπλια ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ να πετύχει την δεδομένη στιγμή. Μιά πιθανή αποπομπή του, θα δώσει πατήματα στους μαλάκες της βαρδινονοσταλγίας να πουν και να κάνουν πολλά σχετικά με την τωρινή διοικήση που θυμίζω οτι ακόμη δεν είναι θεμελιωμένη. Το βαθμό της σημασίας (για πολλούς λόγους) της παρουσίας του Νόπλια στον ΠΑΟ, νομίζω οτι μετά τις χθεσινές φωνές άρχισε να τον συνειδητοποιεί κι εκείνος. Απο κει και πέρα εννοείται οτι όταν κάνεις συνεχείς προσπάθειες αναβάθμισης του έμψυχου δυναμικού της ομάδας (μιλάω προφανώς για την τωρινή διοικηση) πρέπει να έχεις και ανάλογου βεληνεκούς μάστορα στον πάγκο. Δεν γίνεται να ξεκινάς να φτιάξεις ένα pc και να έχεις καρφώσει υπερακριβά υποσυστήματα και να περιμένεις να τα σηκώσει ένας επεξεργαστάκος της σειράς όσο καλά κι αν είναι τα υλικά κατασκευής του ( <---άκυρο παράδειγμα αυτό μου ήρθε όμως ) .Μακροπρόθεσμα λοιπόν ο Νόπλιας δεν κάνει για τον πάγκο αυτής της ομάδας. Τη δεδομένη στιγμή όμως ΠΡΕΠΕΙ να μείνει. Τέλος οι πειρατές της καραιβικής αν θέλουν να κρατήσουν κάτι απο την πάλαι ποτέ "αίγλη" τους, και να διασφαλίσουν την υστεροφημία τους, ας σκεφτούν το πόσο χρονών είναι, και πως θέλουν να τους θυμάται ο κόσμος, και όχι να κάνουν σαν παιδάκια της τρίτης Λυκείου. Ο ΠΑΟ δεν είναι ούτε καλτ ταινία, ούτε πισίνα, ούτε νοσοκομείο.
    Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !

Quote Originally Posted by chris_boss View Post
    ποιος τον ανέφερε τον τεν κατε; ρίξε μια ματιά 2 σελίδες πριν και δες ότι τον ανέφερες εσύ μόνο και μόνο επειδή έκανα αστειάκι για την κυρία Ενχελααρ.Και έλεος πια με αυτό το βοηθός. Βοηθός ήταν 3 χρόνια στην Μπαρτσελόνα και ένα στην Τσέλσι (ουσιαστικά 1ος προπονητής ήταν εκεί εκτός αν πιστεύεις ότι η αντεπίθεση της Τσέλσι εκείνη τη χρονιά ήταν λόγω Γκραντ). Δούλεψε ως 1ος προπονητής για πάνω από 15 χρόνια.
    Εσύ τον Τεν κάτε τον έκρινες πριν τελειώσουν τα πλέη οφφ της πρώτης χρονιάς. Αν παίρνεις το πότε απολύθηκε, τότε να το κάνουμε αυτό και με το Νίκο. Αλλά δε σου πάει και τίποτα ρε γμτ. Είχες να λες για τον κολλημένο με τον ένα επιθετικό, σου το χάλασε κι αυτό το επιχείρημα ο Νιόπλιας.

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον μεγάλο προπονητή χωρίς κολλήματα. Ειδικά το Ομπράντοβιτς και το "να μην έχει κόλλημα" στην ίδια πρόταση είναι παράδοξο. Και για τον Χίντινγκ θα ακούγαμε "σιγά μωρέ τι έκανε; επειδή έπαιξαν έδρα στο μουντιαλ έφτασε εκεί η Κορέα" κλπ. Σκέψου ένα μικρότερο και πιο προσιτό όνομα που θα ήταν αποδεκτό από όλους. Δεν μπορώ να σκεφτώ κανένα.

ΥΓ. Τσάμπα καίει η λάμπα, την έσβησε ο μεξικανός και φώναξε "καράμπα!"
    - ομολογείς δηλαδή ότι εσύ ξανάβαλες τον τεν τεν στη συζήτηση με την αναφορά σε μια επιλογή 100% δική του (επίσης, για να σοβαρευτούμε, τον ανέφερε κάποιος άλλος νωρίτερα, στο τοπικ του πρωταθλήματος).
    - το νιόπλια πίστεψέ με, θα τον κρίνω πολύ πριν τα φετινά πλέι οφ
    - με την πρόσληψη νιόπλια το δεκέμβριο πέρσυ είχα ήδη πει κατά λέξη "μακάρι να γίνει ο νιόπλιας ο αντίστοιχος σούμποτιτς, ώστε να έρθει ένα μεγάλο όνομα να αναλάβει χωρίς την πίεση ότι η ομάδα πρέπει να πάρει τον τίτλο"
    - με τον ένα επιθετικό έχω ακόμη το κόλλημα. αυτό που άλλαξε ο νιόπλιας είναι ότι οι ακραίοι χαφ/εξτρεμ, πατάνε περιοχή, πράγμα που δεν γίνονταν επί τεν τεν. οπότε η ομάδα όταν επιτίθεται έχει τουλάχιστο 2 μες στην περιοχή. ο τεν κάτε τους έπρηζε να μένουν στη γραμμή και ανέβαζε τον κατσουράνη σαν 2ο, αλλά όχι πάντα, με αποτέλεσμα ο σισέ να είναι απελπιστικά μόνος.
    - εννοείται ότι ΚΑΝΕΙΣ, ούτε ο χίντινγκ, είναι υπεράνω κριτικής. αν κάνει μαλακία θα επισημανθεί.
    - μικρότερο όνομα που θα μπορούσε να "απορροφήσει κραδασμούς" σόρι αλλά δε μου'ρχεται. θα'θελα να δω και τον ντούνγκα να αναλαμβάνει ευρωπαϊκό σύλλογο, γιατί σαν παίκτης στρόφαρε.
    - αρχίζω να πιστεύω ότι είστε συγγενείς του τεν κάτε. "βοηθό" τον είπα, γιατί ως βοηθός έκανε πιο σοβαρή καριέρα. ως 1ος έχει πάρει ένα κυπελλάκι με ΜΤΚ και 2ο-3ος με άγιαξ και αποκλεισμούς σε 1ους γύρους ευρωπαϊκών κυπέλλων. αλλά, ξέχασα... με τσέλσι αυτός έκανε κουμάντο. ας πάρουμε τηλέφωνο τον ντρογκμπά μήπως τον θυμάται

τέλος , να πω ότι είμαι με τάιλερ ως προς το "στοίχημα νιόπλια", αλλά αν η ομάδα δεν "ξεκολλήσει" πρέπει αναγκαστικά να γίνει κίνηση.

Quote Originally Posted by Odonian View Post
    Τώρα αν το ότι ο Ίβανσιτς ήταν πρώτο βιολί (για έναν γύρο) σε ομάδα υποβιβασμού του πρωταθλήματος που είχε πρώτο σκόρερ τον Γκέκα κάποτε, σημαίνει ότι έπρεπε να τον κρατήσουμε βασικό (γιατί πάγκο δεν ψηνόταν ο ίδιος), μάλλον χάνουμε το μέγεθος της ομάδας μας ε. Όπως το χάνουμε όταν έχουμε για λύση τον Δημούτσο και τον Ιωαννίδη.
    για το φετινό μάτος τι έχεις να πεις?

αυτά τα λίγα ως τελευταία τοποθέτηση, γιατί ούτως ή άλλως, ο,τι θέλετε θα διαβάσετε.
    Last edited by Raven Lord; 22-09-2010 at 18:53.
    Rock or Nothing

ομολογώ κύριε πρόεδρε!

Rock or Nothing

3 στους 3 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Ρε atom, δηλαδή όποιος βγάλει πανεπιστήμιο είναι κοινωνικά καταξιωμένος; Πλάκα μας κάνεις; Και πού το γράφει οτι όποιος σπουδάζει περισσότερα χρόνια θα πρέπει να έχει και περισσότερες απολαβές; Και γιατί δηλαδή ο κοινωνιολόγος θα πρέπει να βγάζει ίδια ή παραπάνω από τον υδραυλικό;
    Δυστυχώς κάποια επαγγέλματα δεν έχουν παρόν και δυστυχώς να μην έχουν ούτε μέλλον στην Ελλάδα. Αν ήμουν εγώ αεροναυπηγός θα πρέπει να βρίζω δηλαδή την Ελλάδα και το κωλοκράτος που δεν έχω δουλεια; Και ο καντινιέρης και ο κλαριντζής στην Ολλανδία θα είναι άνεργος αλλά εδώ κονομάει της Παναγιάς τα μάτια.
    Σας μιλάει ένας απολυμένος της Ολυμπιακής που περιμένει εδώ και ένα χρόνο μετάταξη. Αμήν και πότε.
    έλα ρέηβεν, μάζεψε τα φέηκ σου, δεν μπορώ να σε κυνηγάω σε όλο το φόρο

Quote Originally Posted by Raven Lord View Post
    - με τον ένα επιθετικό έχω ακόμη το κόλλημα. αυτό που άλλαξε ο νιόπλιας είναι ότι οι ακραίοι χαφ/εξτρεμ, πατάνε περιοχή, πράγμα που δεν γίνονταν επί τεν τεν. οπότε η ομάδα όταν επιτίθεται έχει τουλάχιστο 2 μες στην περιοχή. ο τεν κάτε τους έπρηζε να μένουν στη γραμμή και ανέβαζε τον κατσουράνη σαν 2ο, αλλά όχι πάντα, με αποτέλεσμα ο σισέ να είναι απελπιστικά μόνος.
    Καλά ειδικά όταν μιλάς για τακτική είναι που δε σε παλεύω. Βαριέμαι να σου εξηγήσω, δες τις ευκαιρίες και τα γκολ που έκαναν ως τώρα οι "ακραίοι που πατάνε περιοχή" στην εποχή Νιόπλια και σύγκρινε με την περίοδο Τεν Κάτε. Συνολικά εχουμε πολύ χαμηλότερη αποτελεσματικότητα και σουτ με κακές προυποθέσεις. Μόνο ο Σισέ σκοράρει γιατί είναι τεράστιος. Υπάρχει σαφέστατος λόγος για όλο αυτό και φυσικά η λύση δεν είναι να μαζεύονται πιο κοντά τα εξτρέμ.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

Quote Originally Posted by chris_boss View Post
    Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Ρε atom, δηλαδή όποιος βγάλει πανεπιστήμιο είναι κοινωνικά καταξιωμένος; Πλάκα μας κάνεις; Και πού το γράφει οτι όποιος σπουδάζει περισσότερα χρόνια θα πρέπει να έχει και περισσότερες απολαβές; Και γιατί δηλαδή ο κοινωνιολόγος θα πρέπει να βγάζει ίδια ή παραπάνω από τον υδραυλικό;
    Δυστυχώς κάποια επαγγέλματα δεν έχουν παρόν και δυστυχώς να μην έχουν ούτε μέλλον στην Ελλάδα. Αν ήμουν εγώ αεροναυπηγός θα πρέπει να βρίζω δηλαδή την Ελλάδα και το κωλοκράτος που δεν έχω δουλεια; Και ο καντινιέρης και ο κλαριντζής στην Ολλανδία θα είναι άνεργος αλλά εδώ κονομάει της Παναγιάς τα μάτια.
    Σας μιλάει ένας απολυμένος της Ολυμπιακής που περιμένει εδώ και ένα χρόνο μετάταξη. Αμήν και πότε.
    έλα ρέηβεν, μάζεψε τα φέηκ σου, δεν μπορώ να σε κυνηγάω σε όλο το φόρο
    , εγώ φταίω που πρότεινα πάλι ολλανδό

@odonian, ειλικρινά βαριέμαι να απαντήσω αφενός σε επιλεγμένα quotes και αφετέρου σε γενικότητες χωρίς συγκεκριμένα στοιχεία.

ΥΓ. δεν έχω παίξει ποτέ μάνατζερ

ΥΓ2.
    Rock or Nothing

0 στους 4 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

σημερινός βαϊμάκης: http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&a...autid=15&sn=13
    100% μέσα άλλη μια φορά
    Rock or Nothing

3 στους 4 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Για άλλη μια φορά πίπες ολκής από το Βαϊμάκη. Πώς τα καταφέρνει αυτό το παιδί όταν θέλει να είναι σοβαρός να γίνεται τόσο αστείος;

0 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

εσύ ποιον δημοσιογράφο θεωρείς αξιόπιστο για ρεπορταζ βάζελου?

Spoiler
    εκτός αν προτιμάς τον καρπετόπουλο
    Rock or Nothing

Wriggle redeemer's Avatar

1 στους 1 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

Ρε σεις,πραγματικά χρειάζεστε τον κάθε "δημοσιογράφο" για να εξάγετε συμπεράσματα;

Προσωπικά το όνομα του τυπου δεν το είχα συγκρατήσει.Το συγκεκριμένο αρθρο προσωπικά μου έβγαλε πολύ "βεβιασμένο" αέρα,χρωστάω-ένα-αρθρο-δεν-πάει-στο-διάλο φάση.Αναμάσημα γνωστών είδη δεδομένων με λίγο ακυρη σάλτσα.

Α.Μετά τσεκαρα και το άρθρο με τους "Ουιφαλουσιδες" του ίδιου.Εμετός.

0 στους 2 ERίτες συνιστούν το ποστ ετούτο.

οι ουΐφαλούσηδες δε μ'άρεσε... τον περίμενα αλλιώς μετά το καλοκαιρινό άρθρο για το μέσι.
    όχι ρε, δεν περιμένουμε δημοσιογράφο για να βγάλουμε συμπεράσματα. απλά 2-3 άνθρωποι που είναι κοντά στην ομάδα παίζει να ξέρουν και πέντε πράγματα παραπάνω από το μέσο οπαδό. π.χ. ο νικολογιάννης άμα ξημεροβραδιάζεται στην προπόνηση, όλο και κάτι βλέπει κ ακούει. διαβάζεις κ κρίνεις. εγώ βαϊμάκη παρακολουθώ κ από τις εκπομπές στο ραδιόφωνο παλιότερα και τώρα στη sportday και τυχαίνει να έχουμε ταυτόσημες απόψεις σε πολλά θέματα. επίσης, κοντό (πέρα από τη γραφικότητα) κ νικολογιάννη κυρίως για τα θέματα που απλά αναφέρουν γεγονότα. αν κάποιος διαφωνεί, απλά δε διαβάζει.
    Rock or Nothing

Το θέμα δεν είναι οι πληροφορίες που ξέρει, αλλά ο σχολιασμός. Βλακείες λέει συνήθως ο κύριος. Τα αποτελέσματα της δουλειάς του Τεν Κάτε που "λουστήκαμε" είναι ο μόνος λόγος που κρατιέται ο ΠΑΟ ακόμα. Το πιο απλό: ΜΕΤΑ την απόλυσή του, ο Σισέ δήλωσε καθαρά ότι του άλλαξε τρόπο παιχνιδιού για να μπορεί να σκοράρει χωρίς τη μπάλα μπροστά του (λίγο σπάνιο στο Ελληνικό πρωτάθλημα). Αν κάποιος πιστεύει ότι θα παίρναμε (ή θα πάρουμε) κάτι χωρίς τον οίστρο του Γάλλου, το συζητάμε. Οι ΑΡΔ είτε δεν τον καταλάβαιναν είτε ήταν ο τύπος αντιδημοσιογραφικός και τους χαλούσε την πιάτσα. Άσε που μαθαίναμε όλο και λιγότερα από το τι λέγανε στα αποδυτήρια - ευτυχώς το λύσαμε αυτό.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club