Page 11 of 67 FirstFirst ... 9101112132161 ... LastLast
Results 151 to 165 of 1001

Thread: Eksetastikokatathlipsi.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

0+0=14%

farfetch'd Ace's Avatar

Δίνω προτελευταίο μάθημα για πτυχίο ενώ με έχουν πάρει σε ένα μεταπτυχιακό και γράφω 4-5, ο καθηγητής (ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟΣ) μου λεει με 4.5 μπορεί να σε περάσω, με 4 ξέχασε το και θα βγάλω βαθμό στις 30 Οκτώβρη, πες τους να περιμένουν λίγο στο μεταπτυχιακό. Οι άλλοι πουτανας γίοι ζητάνε 1000 ευρω (χίλια ευρώ ρε πούστηδες) για να ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΩ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ μέχρι την παρασκευή. Αν δεν πάρω πτυχίο δεν τα παίρνω πίσω. ΒΡΕ ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΤΕ, πάω στα μαστίχια.
    "Δεν συζητάμε, γιατί είμαι ΟΞΥΘΥΜΟΣ."
    نحن نحب فصل الربيع الجميل.

Senior Member Shirime's Avatar

Quote Originally Posted by KoiliaSamprela View Post
    0+0=14%
    χαχαχαχα ααα ρε τον παλιό, ακυρίλα!

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by Ace View Post
    Δίνω προτελευταίο μάθημα για πτυχίο ενώ με έχουν πάρει σε ένα μεταπτυχιακό και γράφω 4-5, ο καθηγητής (ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟΣ) μου λεει με 4.5 μπορεί να σε περάσω, με 4 ξέχασε το και θα βγάλω βαθμό στις 30 Οκτώβρη, πες τους να περιμένουν λίγο στο μεταπτυχιακό. Οι άλλοι πουτανας γίοι ζητάνε 1000 ευρω (χίλια ευρώ ρε πούστηδες) για να ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΩ ΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ μέχρι την παρασκευή. Αν δεν πάρω πτυχίο δεν τα παίρνω πίσω. ΒΡΕ ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΤΕ, πάω στα μαστίχια.
    Μην κανεις μαλακιες, ο ΜΟΝΟΣ λογος για να κανεις μεταπτυχιακο/διδακτορικο ειναι να συνδυαζεται με μια ευκαιρια, ειτε αυτο ειναι καποια υποτροφια στο εξωτερικο, ειτε συγκεκριμενη συνεργασια με γκρουπ στο οποιο υπαρχει μελλον και εξελιξη, αλλιως γαμησε τους ολους, πιασε μια δουλεια (ευκολα τα λεω, αλλα ξερεις τι εννοω) να βγαζεις κανα λεφτο και να εχεις και προυπηρεσια και μετα σπασε και το αμαξι του καριολη που σου ειπε αυτη τη μαλακια. Ζωα γαμημενα.

γεροντοκόρη με γάτες Weiss's Avatar

Ace, πού είναι το μεταπτυχιακό; Ρωτάω γιατί αν είναι Αγγλία, θα σε πάρουν και αργότερα, τα λεφτά σου θέλουν, να επιμείνεις και να τους πεις ότι έχεις μπλέξει με βλάκα καθηγητή και θα τους δώσεις τα λεφτά όταν είσαι σίγουρος. Διαφορετικά, μην αγχώνεσαι τόσο, σε μάστερ που σε πήραν φέτος, θα σε ξαναπάρουν και του χρόνου σίγουρα. Τώρα φαίνεται βουνό αλλά μην τρελλαίνεσαι, πραγματικά.

farfetch'd Ace's Avatar

Ελλάδα είναι, στη ασοε. Και δεν είναι καν τόσο καλό ή κάτι που θέλω πάρα πολύ, απλα λίγο fml η φάση.
    "Δεν συζητάμε, γιατί είμαι ΟΞΥΘΥΜΟΣ."
    نحن نحب فصل الربيع الجميل.

Heldmorder rebelos's Avatar

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Quote Originally Posted by Ace View Post
    Μην κανεις μαλακιες, ο ΜΟΝΟΣ λογος για να κανεις μεταπτυχιακο/διδακτορικο ειναι να συνδυαζεται με μια ευκαιρια, ειτε αυτο ειναι καποια υποτροφια στο εξωτερικο, ειτε συγκεκριμενη συνεργασια με γκρουπ στο οποιο υπαρχει μελλον και εξελιξη, αλλιως γαμησε τους ολους, πιασε μια δουλεια (ευκολα τα λεω, αλλα ξερεις τι εννοω) να βγαζεις κανα λεφτο και να εχεις και προυπηρεσια και μετα σπασε και το αμαξι του καριολη που σου ειπε αυτη τη μαλακια. Ζωα γαμημενα.
    πολύ σωστό πόστ
    I knew the pass was the safest play that's why i chose to go with a run

μηδέν statik's Avatar

Λιγο κα8υστερημενη (χρονικα ε q: ) απαντηση,
    @animae: εχω αρκετα ακομα, 20 πες πανω-κατω. Χοντρη πικρα για φυσικο κ τετοιο ετος (καλα που εχω παρει φτυχιακη) κ παραλληλα δουλειες κλπ.
    @Weiss: οπως τα λες ειναι, παιζει να σαι απ' τους μετρημενους στα δαχτυλα του ενος χεριου ερημοσπιτες που 3εστομιζουν την πραγματικοτητα.
    @quote cancer: "gamw ka8e poustara pou otan diname panellinies elege "to 8ema einai na mpeis se mia sxoli, apaks kai mpeis kapoia stigmi 8a vgeis".
    skata ston tafo sas apatewnes", χιλια δικια, απ' τα μεγαλυτερα κ πιο επιπονα ψεματα που ακουσα ποτε - τοτε ακομα μου χε μεινει λιγη α8ωοτητα να πιστευω σ'αυτα που μου λεγαν.
    anti-metal

Quote Originally Posted by statik View Post
    @quote cancer: "gamw ka8e poustara pou otan diname panellinies elege "to 8ema einai na mpeis se mia sxoli, apaks kai mpeis kapoia stigmi 8a vgeis".
    skata ston tafo sas apatewnes", χιλια δικια, απ' τα μεγαλυτερα κ πιο επιπονα ψεματα που ακουσα ποτε - τοτε ακομα μου χε μεινει λιγη α8ωοτητα να πιστευω σ'αυτα που μου λεγαν.
    Και τι περίμενες να σου πούν τότε;
    Διάβασε και λιώσε μαλάκα για να έχεις το δικαίωμα να δίνεις εξετάσεις ώστε να διαβάζεις και να λιώνεις ακόμα χειρότερα, να σπάνε τα νεύρα σου, να μπλέξεις με μαλάκες, και όταν τελικά τελειώσεις και τη σχολή να είσαι άνεργος ή/και να σε εκμεταλλεύονται χειρότερα από μαύρη πόρνη στην πατησίων;;;

Milf & Cookies sabbattack's Avatar

Γαμώ το μυαλό μου το σάπιο (inb4 είσαι ο βλάκατακ, ποιό μυαλό κλπ κλπ) κάηκε το σημερινό μάθημα και τώρα καλό Ιούνη το πτυχείο....

lcsgp FIXXXER's Avatar

μα εισαι ο βλακατακ πρωτον... δευτερον, δεν ειχες κανει θρεντ αποχωρησης?

Milf & Cookies sabbattack's Avatar

fysika kai pinkara thn apanthsh, alla to shmantikotero einai na kanw post apoxwrhshs apo to polytexneio. h alh8eia einai pws akoma prospa8w na ekshghsw ekeino to post apoxwrhshs....you took too much man you took too much too much klp klp

re oust R & R's Avatar

ποσο γτπ ειναι οταν γραφεις τα ιδια με καποιον...αυτος παιρνει 5 κιεσυ 3.
    Poverty, depression, power and despair Conditioned inside and out to the point of no return by a world not crafted by hands of our own yet still we march in step to the cadence of its irregular beatThe damage has been done- irreparable and all-encompassingNature is as archaic word that could never explain this mess Worlds become obsolete like ideas and they won’t have to burn the booksWHEN NOONE READS THEM ANYWAY!

αύριο φυσική ΙΙ - ηλεκτρομαγνητισμός - οπτική

έως τώρα φάγαμε το ηλεκτρομαγν
    All alone, or in twos,
    The ones who really love you
    Walk up and down outside the wall.
    Some hand in hand
    And some gathered together in bands.
    The bleeding hearts and artists
    Make their stand.
    And when they've given you their all
    Some stagger and fall, after all it's not easy
    Banging your heart against some mad bugger's wall.

Giagias me Jazzmaster Marillion's Avatar

μπαμπ για την 24η εξεταστική μου από δω και πέρα θα αραιώνουμε

γαμημένο ηλεκτρολογικό μάθημα (τα μισώ) και θα ξενυχτήσουμε παρέα. καθηγητής που του πας 2 ίδια γραπτά και ο ένας περνά με 7 και ο αλλος κόβεται με 2 (διαφορετικά λάθη στον καθένα). δεν κάνει διακρίσεις στα εξάμηνα.
    άρα πάμε για το τζόκερ
    και το γράφω στις 2 το μεσημέρι αύριο
    στις σέρρες

INDIE ROCK, PUNK-METAL, EMOCORE COMMANDO

http://letselectrify.blogspot.com si senior boss man, england very pretty

ΓΥΡΟΣ ΠΑΟΛΑ ΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟΣ
    ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΒΟΛΑΝΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Tags for this Thread