Αντεχουμε (καποιοι 7 χρονια ηδη) οποτε δεν ιδρωνει το αυτι μας.
1) e4, c5
2) Νf3
Εγώ λέω αντί γι' αυτό να ξαναφέρετε το ignore.
Oh wait.
Εδω παμε να βελτιωσουμε την ποιοτητα! γκεμπελς ταλκινγκ! οχι να φιμωσουμε τους νεους ουτε να αποκλεισουμε καποιον.
Ειμαι συνειδητα κατα του ιγκνορ. Οπως και του μπαν. Αλλα μια μερουλα δειτε το σαν αποτοξινωση - για τους υπολοιπους που μενουν στο φορουμ.
1) e4, c5
2) Νf3
και στα 21 πινκς τσιμπουκάκι? , και γιατί ρε αδερφέ 21? γιατί να στιγματίσεις τον λαό της ΑΕΚ , να τα κάνουμε 3 ή 4 ή 7 ή 13 ή 14
Ε πρωτος συνειρμος ηταν οτι κερδισαν στην 21... Αλλα οκ επειδη υπαρχουν και αεκτζηδες εδω ας το κανουμε 22. Ρεαλιστικα πανω απο 20 μιας και ποσα φεικ να ψηφισουν; Βασικα το σκεφτεστε ή τσαμπα το συζηταμε; Τι λεει το συμβουλιο των σοφων;
1) e4, c5
2) Νf3
επειδη στο αθλετιξ εχουμε φετος την δικτατορια των αμπαλων φιλοαγγλων
εχοντας μετατρεψει το λατρεμενο υποφορουμ στο πιο βαρετο κομματι του ER
υπαρχει τροπος να κανουμε ignore σε threads?
ελεος ρε μαλακες πια
(αναμενω πρωτη μουντζα απο μιτςμανν)
Ενω αν δεν υπαρχει αυτη η επιλογη, το τοπικ φορτωνει με το ζορι στην οθονη σου.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
πού διάβασες ότι ανοίγω κάποιο από τα τόπιξ? ζήτημα να εχω μπει 1-2 φορές
ότι είναι βαρετότατη η εικόνα ενός αθλέτιξ με 1 τόπικ για κάθε κατηγορία της γηραιας αμπαλίας λέω
ειναι βαρετο εικαστικα δηλαδη.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
πώς νιωθεις όταν γεμίζει η monumension με αρκουδάκια και σοκολατάκια το πικτσερ θρεντ?
ε κατι αναλογο φαντασου ρε ταλαιπωρε που σου θιξαμε τα τοπικ
Eγω ειχα σκεφτει να ανοιξω ενα τοπικ για καθε κατηγορια της MAJOR LEAGUE SOCCER, του μεξικανικου πρωταθληματος και της Ιορδανιας αλλα μετα σκεφτηκα τις μουτζες....
Εχει καταντησει εμετικο το αθλετιξ και δε μπαινω καν. Συμφωνω πληρως μαζι σου. Θα μπορουσε να υπαρχει ενα τοπικ για ολες τις αγγλικες κατηγοριες.