Page 10 of 12 FirstFirst ... 89101112 LastLast
Results 136 to 150 of 167

Thread: πες τις ιστοριες ξεφτιλας με αλκοολ εαριτη.εισαι ρομπας? αποδειξη

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Ήμουνα σε έναν γάμο μιας ανιψιάς , ξαφνικά έγινα σκατά, με βλέπει η μαντάμ μου μου λέει φεύγουμε είσαι χάλια, πάμε να χαιρετίσουμε τα παιδιά.
    Πάω αγκαλιάζω τον γαμπρό , του λέω "κάτι" και όπως απομακρύνθηκα νομίζω με κοίταγε με απορία ... τι σκατά του είπα?

Φτάνουμε με την σύζυγο και τον πεθερό που οδηγούσε κοντά στο ξενοδοχείο , η κυρά έπρεπε να πάρει κάτι από το φαρμακείο , παίρνω πρωτοβουλία και τις λέω κατεβαίνω και θα σας βρω στο hotel.
    Δεν έβλεπα όμως το φαρμακείο ... βασικά δεν έβλεπα τίποτα, απλά ήμουν σε έναν δρόμο στην Κοζάνη και δεν έβλεπα ....
    Αφού το παίρνω απόφαση , πάω προς το ξενοδοχείο .... καταφέρνω και μπαίνω μέσα, να και η σύζυγος , μου λέει πάω να βοηθήσω τον μπαμπά με το πάρκινγκ και έρχομαι , εγώ δεν άντεχα άλλο και αποφασίζω από το να κάνω το εκκρεμές στην reception θα πάω να ξαπλώσω, στο ασανσέρ ένα τύπος γκρίνιαζε για το service και μου λέει , "έτσι δεν είναι? τόσα αστέρια έχει το ξενοδοχείο" τον κοιτάω και με απόγνωση του απαγγέλνω "Τι μου λες εμένα τώρα". Δεν θυμάμαι πολλά ακόμα... Το πρωί οδήγησα πάλι πίσω στην Αθήνα ... μέσα στην εβδομάδα θα ξέρω το μέγεθος της ξεφτίλας.

Solidium HAVOC's Avatar

Αυτος ομως την λεει καλα την ιστορια.
    Μπερνι, ψησου.
    http://vromilos.wordpress.com
    Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Χυμενο αλογακι της Παναγιας λεει....

Spoiler

Κρι Κρι jack the ripper's Avatar

Οργισμένος Βαλκάνιος Pinatero's Avatar

χαχ θυμηθηκα ενα εψες, παοκ - πανιωνιος τουμπα.. προετοιμασια με ρετσινες μπυρες, γενικα εφυγε πολυ ξυδι μεσα σε ενα διωρο, φτανουμε στο γηπεδο, σε 5 λεπτα ξεκιναει ματζ. εγω κι ενας φιλος βάζελος, εισητηρια κλασικα στην 4, κοκκαλο εγω, του λεω παμε γρηγορα αργησαμε, τρεχοντας μην ξεκινησει το ματζ
    - παμε ρε απο δω, γρηγορα
    - με λεει 4 δεν εχουμε?
    - ναι ρε μαλακα τρεχουμε τρεχουμε
    - ρε μαλακα στην 4 δεν εχουμε λεει ο φιλος
    - σκασε μωρε μαλακα
    - φτανουμε στα τουρνικε , βαζουμε τα εισητηρια στον ανιχνευτη.. κοκκινο φωτακι.. ξαναβαζουμε.. φωνες απο πισω αντε και τετοια. το κοιταει το εισητηριο ο "σεκιουριτας",
    - 4 λεει εδω
    - ε ναι ρε φιλε 4 ανοιξε να μπουμε
    - ρε φιλε 4 εισαι!
    - ε ναι ρε φιλε 4 ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΟΙΞΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΣΤΑΥΡΙ *^*&^ ΜΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΖ
    - ρε φιλε εδω ειναι 6!.....

ο,τι ναναι χωνομαστε και οι δυο στα τουρνικε και μπαινουμε στην 6, εγω ακομα πεπεισμενος οτι αποκλειεται να χω καταληξει στην 6, ανεβαινουμε απανω ξενερα, αντε ξανα πισω για 4,
    κλειδωμενα τουρνικε, λεω σε εναν "ανοιξε θελω να παω στην 4", ρε φιλε δε γινεται", ε πως δε γινεται του λεω, εγω πως μπηκα στην 6"

μην τα πολυλογω, αλοιφη, πονοκεφαλος απο φωνη και ξυδι, παιρνει φιλος στα καπακια που τελειωνει το ματζ
    -ελα ρε, τελικα σκατα παιξαμε! λεει ο φιλος
    -ε ενταξει κερδισαμε ομως
    -ναι ρε μαλακα αλλα πεναλντι μουφα, γελαει ο κοσμος
    -ποιο πεναλντι του λεω ρε μαλακα, φαουλαρα βαρεσε ο Ιβιτς (περαν του τραγελαφικου φαουλαρα ο ιβιτς...)
    -ποιο φαουλ ρε τελειωμενε, ποσο σκατα ειστε...

υπαρχει μια αμφιβολια μηπως ηταν με τη Λαρισα το ματς, ολο και καποιος θα επιβεβαιωσει, because Pa...
    ..Γω νόμιζα πως ήσασταν ο Σπουδαίος Θεός, ο Μεγαλοδύναμος
    αλλά σεις δεν είστε παρά ένα ειδωλάκι, ένας κόπανος με γραβάτα
    Σκύβω ήδη να πιάσω το κέρατο
    που χω κρυμμένο στα σταράκια μου...

http://justaburn.blogspot.gr/
    http://www.facebook.com/pages/Nights...70783152963345
    http://www.downtunedmag.com/p/downtuned-radio.html
    https://www.facebook.com/1000modsFanClub

Senior Member freak brother's Avatar

μετα την συναυλια τον προντιτζι στην εξοδο... παω σε μια φιλη μου... λεω - καλα γαμησαν οι προντιτζι , μαλακια που δεν παιξαν το αουτ οφ σπεις και η απαντηση
    - το παιξαν τελευταιο κοματι.

μετα πηγα εξαρχεια και επαιξα ποδοσφαιρακι με κατι παλικαρια τυνησιους.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ SLUDGE GG*'s Avatar

φρεσκο αν και μου εχει ξανακατσει μια φορα

κατα τις 3 μπαινω στη πολυκατοικια με ερπην
    καταφερνω και βγαζω κλειδι αλλα τζιφος
    αρχιζω τα κουδουνια
    καμια ανταποκριση
    αρχιζω τα λακτισματα στη πορτα
    τελικα ανοιγει ενας παππους

επεσα εξω 2 οροφους
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=NxsVERUpM6I

Senior Member

Quote Originally Posted by Khalkji View Post
    εντιτ: επισης για τους γνωστες, μπονγκ ρα στο μπαηος ηταν απ'τα χειροτερα
    zoml!!!

valor camarada

Quote Originally Posted by freak brother View Post

μετα πηγα εξαρχεια και επαιξα ποδοσφαιρακι με κατι παλικαρια τυνησιους.
    a cry for help, a hint of anaesthesia

ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar

Quote Originally Posted by GG* View Post
    φρεσκο αν και μου εχει ξανακατσει μια φορα

κατα τις 3 μπαινω στη πολυκατοικια με ερπην
    καταφερνω και βγαζω κλειδι αλλα τζιφος
    αρχιζω τα κουδουνια
    καμια ανταποκριση
    αρχιζω τα λακτισματα στη πορτα
    τελικα ανοιγει ενας παππους

επεσα εξω 2 οροφους
    νταχ τελειοτητα. οποιος σεβεται τον εααυτο του πρεπει να του εχει τυχει

εγω εχω πεσει εναν οροφο εξω και ειχα αρχισει τις μπαναγιες για το γαμωκλειδο και βαραγα κουδουτναρες
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

Διονύσης Ρόδμανν Comte de Saint-Germain's Avatar

Τελικά φαίνεται είναι συνηθισμένο, ξέρω μια παρόμοια ιστορία όπου ο παππούς ήταν ο cancer.

Οργισμένος Βαλκάνιος Pinatero's Avatar

παρομοια ιστορια πριν καιρο στην πολυκατοικια μου, οι φοιτηται του ακριβως απο πανω μου διαμερισματος... αλλα δεν επεσε εξω οροφο, αλλα πορτα.
    γυρναει ο ενας, και κοκκαλο χτυπαει τα κουδουνια του ακριβως απεναντι διαμερισματος και νομιζει οτι ο συγκατοικος δεν του ανοιγει, μην τα πολυλογω ο τυπας σπαει την πορτα... και βλεπει το γερο και τη γρια με ενα μπαλτα στο χερι απο πισω...
    μετακομισαν 1 μηνα μετα.. η γρια πεθανε μεσα στο χρονο
    ..Γω νόμιζα πως ήσασταν ο Σπουδαίος Θεός, ο Μεγαλοδύναμος
    αλλά σεις δεν είστε παρά ένα ειδωλάκι, ένας κόπανος με γραβάτα
    Σκύβω ήδη να πιάσω το κέρατο
    που χω κρυμμένο στα σταράκια μου...

http://justaburn.blogspot.gr/
    http://www.facebook.com/pages/Nights...70783152963345
    http://www.downtunedmag.com/p/downtuned-radio.html
    https://www.facebook.com/1000modsFanClub

άντε βρε νούμερο. tamagothi's Avatar

εμένα ο πατέρας μου ένα πρωί που πήγε στο γραφείο βρήκε έναν ιρακινό να κοιμάται στο χαλάκι. αρχικά νόμισε πως ήταν κάτι που είχε στείλει το άμαζον κατά λάθος, αλλά τελικά ήταν ο ένοικος του δεύτερου ορόφου που είχε γυρίσει ξημερώματα και μετά από απελπισμένα χτυπήματα στην πόρτα αποκοιμήθηκε. τον επιστρέψαμε στους ιδιοκτήτες του.
    Es el sonido de su mundo derrumbándose/Es el del nuestro resurgiendo
    El día que fue el día, era noche/Y noche será el día que será el día

Senior Member freak brother's Avatar

με εκανε στο fb αντ μια που την γνωρισα την παρασκευη σε ενα μπαρ και της την επεσα οπως μου ειπε και με βρηκε ενδιαφερον και κατι τετοια.. την οποια δεν θυμαμαι. στα μουτρα μου.

θυμαμαι μια μελαχρινη με φουστα νομιζω απο την παρεα του παρτι
    λολ
    αλλα δεν θυμαμαι να της μιλησα ποτε
    μπορει να λεω και παπαριες , μια μελαχρινη θυμαμαι παντως

sou arese?

για να την θυμαμαι μαλλον ναι
    κατι μαυρα νομιζω φοραγε

kafe skouro
    i fili mou pou sou lew

πραγματικα νομιζω οτι εκατσα στο μαγαζι καμια ωρα..
    παιζει να κατσαμε κανα τριωρο δεν εχω ιδεα
    τεσπα τι αλλα?
    που πηγαινες σχολειο? γειτονα?

wait

οκ
    4:18am
    wraia katastasi
    esu goustareis ti fili mou, i fili mou ton filo sou, k gw esena

FAIL
    Last edited by freak brother; 13-10-2010 at 04:41.
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

My body aches. From mistakes. MarMeg's Avatar

Ωρα και για την δική μου ιστορία ξεφτίλας.
    Αρχές Μαρτίου 2011, μια κλασσικη φοιτητοκουβέντα για το που θα παμε και τι θα κανουμε. Τελικά αποφασίζουμε ότι θα παμε στο μεταλλαδικο το παρακμιακο κανα 2ωρο και μετα στο τελευταιο σκυλαδικο της Φλωρινας. (Είχαμε παρέα μαζί, και ειμαι η μοναδικη που ακουω οτι ακουω στην παρέα, μου κανανε τεραστια χαρη)
    Τ.Π για να μην μακρυγορώ, λεμε 9 η ώρα, εγω κλασσικα ξεκινω να πινω απο τις 7 για να με πιασει το πρωτο ποτο του μαγαζιου, πάει εννια, χτυπαει τηλεφωνο και με λενε ότι θα δουμε ταινία πρωτα. Εχοντας πιει ηδη ενα λιτρο κρασι της παρεας ημιγλυκο ξεκιναω για το σπιτι του Αλέκου, φτανω, μπαινω μέσα και οοοοπ με καλωσοριζει με εναν φιλο του κι ενα σφηνακι τσιπουρο. Η ακρη του ματιου μου βλέπει το 2λιτρο τσιπουρο αποδιπλα, τα γονατα μου κόβονται γιατι ειναι ΣΠΙΤΙΚΟ και γαμαει. Ανοιγω ψυγειο, βλεπω χυμο ροδι και αρχιζω να γαβανίζομαι. Κοκτεηλ τσιπουρο ροδι στο χέρι μου, σε νεροποτηρο γεμάτο, με καλαμακι. Πινω 2 τέτοια, και 7 σφηνακια απο πανω ανα 10λεπτο. Χορευα βαλς το whiskey in the jar που επαιζε απο το πισί. Μεχρι εδω τα θυμάμαι όλα. Απο δω και περα που ξεκινανε τα καλα, μου τα αφηγηθηκαν την αλλη μερα τα παιδια, και πεθανα στα γέλια.
    Οντας ντιπ ανιωθη πλεον, λενε να με πανε να ξερασω. Σε μια γκαρσονιερα λοιπον, απο το κρεβατι μεχρι το μπανιο, χτυπησα το κεφαλι μου 6 φορες. Σε κουφωματα μπανιου και στην λεκανη. Εγω να στεκομαι στα γονατα και με το κεφαλι στον θεο και να λεω "ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΑΣΩ" και οντως να ναι αληθεια γιατι δεν ξερναω ποτέ.
    Με βαζουνε για υπνο (αφου τους ελεγα ιστοριες για τον πολεμο και για τον στρατο) και σε καποια φαση με βλεπουν τα παιδια να ξυπναω και να φωναζω με απογνωση "Μιχάααααααααααααλη...."
    Ψαχνουν να βρουν ποιος μιχαλης με εχει σκαλωσει στο μυαλο και τελικα καταλαβαινουν οτι φωναζω τον Ζαμπιδη που επαιζε στην τηλεοραση. ΦΕΗΛ
    Περναει η ωρα, θελουνε να με δωσουνε να πιω καφε σκετο με λεμονι για να ξεμεθυσω (πατέντες). Εγω να αρνουμαι πεισματικα να πιω, να κανω σαν τρελο μωρο που πεταει απο δω κι απο κει τις κρεμες του. Ερχεται λοιπον ο Αχιλλέας και μου λεει "μια γουλιτσα για τον Μαστέιν που σ'αγαπάει?"
    Ετσι λοιπον τον ηπια και ολο τον καφε μονορουφι (καμενη ξερω γω.)
    Μετα μου ειπανε οτι δεν μπορουσα να αρθρωσω λεξη. Αλλα εννοουσα αλλα ελεγα και τέτοια φαση. Κι εδω ειναι το σημειο της υπερηφανιας, το σκεφτομαι και φουσκωνω σαν παγώνι.
    Σε κατάσταση τελείως γειασουμαλακαντρέα, με βάλανε το High Speed Dirt παραγγελιά.
    Και μαντέψτε, δεν έχανα στίχο.
    Ω ΝΑΙ. Εκεινη την νυχτα επεισα τους φιλους μου οτι η μεγαλη μου αγαπη ειναι οι Megadeth και δεν τον ξαναμφισβητησαν ποτε.
    Με βαζουν για υπνο τελικως, και βγαινουνε. Κατα τις 6 ξυπναω τρομαγμενη.
    Κοιταω μπροστα και βλεπω 4 μαντραχαλους σε εναν καναπε που ανοιγει. Κοιταω διπλα μου και κουρνιαζε η Ντίνα, εχοντας το μπρατσο μου για μαξιλάρι.
    Με κοιτάει ο Παναγιωτης, καταλαβαινει οτι εχω ξυπνησει, κοιταω την Ντινα και ακουω να μου λεει ο τυπος "ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ! ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ"
    χοαοχαοχοαοχαοχοα ειχα πεθάνει.
    Το αποκορύφωμα. Αποφασίζω να πλυνω τα πιάτα του Αλέκου και βάζω μουσικη. Το "σε περιμενω" απο ακτιβ μεμβερ. Και στην μέση του κομματιού, ξαφνικα ο υπολογιστης μονος του παιζει το χάι σπιντ ντερτ. Το έκανε 3 φορές. ΤΡΕΛΟ?
    Ηταν το πρώτο μου φοιτητικο μεθυσι με τα αλάνια μου. Θα το θυμάμαι πάντα πιστεύω.

Υ.Γ Τελικα, μακρυγόρησα. Αλλα σταρχιδιαμασκιολας.

edit: Εγινα ρόμπα γιατι τον Αχιλλέα μόλις τον ειχα γνωρίσει και ο καημενούλης εκανε τα παντα για να ξεμεθύσω.
    Καθότανε μαζί μου στο μπαλκόνι κι εγω ΛΙΑΡΔΑ του'λεγα οτι βλεπω ενα λιβάδι στην ολλανδια κι ενα ρυάκι να το διαπερνά. ΛΟΛ
    Last edited by MarMeg; 21-04-2011 at 15:20.