ύστερα από μεγάλη σκέψη αποφάσισα να μακρύνω τα μαλλιά μου
Spoiler
satan was a lez
Ο Θεός μαζί μας, βασικά.
Black-and-white TV with the sound turned low.
—μόλις τελείωσα πήρα βαθειές ανάσες κρατούσα ακόμα τό τσιγάρο μου τό πέταξα στήν μπανιέρα τήν ξέβγαλα απ’ τά ξερατά έριξα νερό στή μούρη μου ξέπλυνα τό στόμα μου άρπαξα μιά πετσέτα που μύριζε Βιθέντε σκουπίστηκα νά δείς τώρα που θά βγώ έξω θά τήν έχει αράξει στήν πολυθρόνα καί θά γελάει ή κουφαλίτσα…
σοφη αποφαση. αν γουσταρεις σωνει και καλα ενα πιο ιδιαιτερο λουκ, χιλιες φορες καλυτερα να τα βαψεις κανα περιεργο χρωμα ή ανταυγειες και τετοια φερ ειπειν
Μέσα σε ένα τρομερά σουρρεαλιστικό 4ήμερο που έζησα, υπήρξα μπροστά στο εξής σκηνικό
Παρίσι, Gare de Lyon, κατά τις 9 το βράδυ, εγώ με μια φίλη στα κινητά για να βρούμε τρόπο να φτάσουμε στη Γκρενομπλ, έρχεται ένας μαυρούκος με χασίς στη χούφτα, κάθεται μαζί μας, μας ρωτάει αν μας αρέσει η κάνναβη, εμείς χαμένες, λέμε όχι για να μας αφήσει ήσυχες. Μας αφήνει, απλά συνεχίζει να κάθεται εκεί και να στρίβει το τσιγάρο του. Σε κάποια φάση βγαίνει ένα ζευγάρι μάυρων από το σταθμό και μας προσπερνάνε, γυρνάει αυτός και τους φωνάζει
"Συγνώμη! Μήπως είστε από το Μάλι;;"
Αυτοί απαντάνε κάπως εκνευρισμένοι "Όχι, γιατί;!"
"Θέλω κάποιος να μου πει τι γίνεται κάθε Κυριακή στη Μπαμακό"
Γελάνε αυτοί και του λένε "Η Κυριακή στη Μπαμακό είναι η μέρα του γάμου!"
και ο τύπος σηκώνεται απλά και αρχίζει να τραγουδάει "Le dimanche a Bamaco, c'est le jour de marriage"
![]()
Last edited by Weiss; 20-09-2010 at 11:35.
έλα γιατί το λέτε και το σκινχεντ μια χαρά ήταν
satan was a lez
Nai, an eisai etsi(oxi ola) - 0.32 px
a cry for help, a hint of anaesthesia
rudie προφανώς δεν είμαι σκινχεντ για να εννοώ κάτι τέτοιο αν και οκ κατάλαβα που το πας.
τεσπα, καλή ήταν αυτή η πικ που λες ρε ταρίφα αλλά εκεί παίζει να ήμουν 22 χρονών μικρό παιδί, η ζωή δεν είχε κάνει εμφανή τα σημάδια στο πρόσωπο μου (=
satan was a lez
το φοιτητικο πασο ισχυει μεχρι τελος οκτωβρη, right?
καρτα απεριοριστων βγαζουν για Οκτωβρη ή σπάνε αρχιδια?
There was a time that the pieces fit, but I watched them fall away
ΣΤΗ ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΟΣ
ti vrizeis?