γελάει ο κόσμος γαμώ.
γελάει ο κόσμος γαμώ.
these walls built to stand come-what-may
lie shattered in the ashes.
με το γκολ που έβαλε ο Ο.Βόλου, αστεία πράματα.
η προβοκάτσια δεν θα περάσει, θα βγούμε όλοι στους δρόμους ρε μουνιά, ποθτάνα όλαΥπόθεση δωροδοκίας φαίνεται πως εξελίσσεται στο πρωτάθλημα της Football League (σ.σ. πρώην Β' Εθνική) και στον αγώνα των Τρικάλων με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.
Συγκεκριμένα, παίκτης της ομάδας των Τρικάλων, κατήγγειλε στην διοίκηση του ΑΟΤ και στην Αστυνομία, πως άνθρωπος του Λεβαδειακού τον πλησίασε για να έχει μειωμένη απόδοση στον αγώνα που θα διεξαχθεί σήμερα.
Σύμφωνα μάλιστα και με τον ραδιοφωνικό σταθμό "Αθήνα 9.84", κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο πρόεδρος του Λεβαδειακού, Ιωάννης Κομπότης κρατείται στο αυτόφωρο μετά την καταγγελία που έγινε από τον παίκτη των Τρικάλων, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς το διέψευσε ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας της Βοιωτίας.
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ μαλάκες \m/48' Έπεσαν δύο τρία μπουκάλια στη γωνία της Θύρας 4α και ενώ ο παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου πήγαινε να εκτελέσει κόρνερ. Όλο το γήπεδο αντέδρασε με φωνές και με την παρέμβαση των σεκιούριτι σταμάτησε άμεσα η ρίψη.
Last edited by fandango; 19-09-2010 at 19:27.
Γαμώ τις εμφανίσεις κάνουμε. Γίναμε μπάρτσα ξαφνικά και θα πάρουμε το ματσάκι χαλαρά.
ΜΑΛΑΚΕΣ![]()
Το μουνί της μάνας
It is known.
θα κάναμε rotation αλλά από τους Γκαρσία, Ίβιτς, Βιτόλο, Βιεϊρίνια και Λίνο δεν ξεκουράστηκε ούτε ένας τελικά. το πρώτο γκολ για γέλια, καλά που ο Κρέσιτς έκανε την απόκρουση του ματς και δεν φάγαμε 2ο. με ευνοϊκό πρόγραμμα όπου με ένα 3 στα 3 θα ήμασταν 4 βαθμούς μπροστά από τον παναθηναϊκό, έχουμε ήδη κάνει 2 γκέλες. άντε να δούμε.
καλα παει και η αεκ...
η μαχη του πατου θα ειναι το φετινο πρωταθλημα
Τεράστια εμφάνιση και νίκη για τον Ολυμπιακό, καθώς κατάφερε να κάνει την έκπληξη και να προηγηθεί, ενώ με νύχια και με δόντια κράτησε το αποτέλεσμα ως τη λήξη. Κανείς δεν υστέρησε στο παιχνίδι και αποδείξαμε σε όλη την Ελλάδα ότι αν έχεις ψυχή μπορείς να κερδίσεις και μεγαθήρια όπως ο Πανσερραϊκός. Πάντα τέτοια.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
ο βαλβερδε εχει ξενερωσει τη ζωη του, priceless τα κοντινα. τι ειναι αυτο το πραγμα φετος που πανικοβαλλονται οταν προηγουνται. ο ντουντου ειναι ο νεος ντιογο επισης, και γεια σου ρε παντελιτς ανωμαλε που αν σου δινοταν η ευκαιρια θα προσπαθουσες να περασεις 4-5 φορες τον τερματζη αλλα προλαβαν οι αμυντικοι να ερθουν.
αν κ διασκεδαζω με το θρασος ολων των μικρων που εχει αρχισει να εμφανιζεται απο περυσι, δεν εχει ευκολες εδρες πλεον, τελειωσανε αυτα που ξεραμε.
ο μητρογλου πως το κανει αυτο το πραγμα που χανει παντα γκολ μπροστα στο τερμα, πρεπει να του το βαλουνε στις αγαπημενες κινησεις στο επομενο μανατζερ.
Last edited by _UnHoLy^MaRtYr_; 19-09-2010 at 21:39.
Εγώ πάλι δεν τον καταλαβαίνω τον Βαλβέρδε. Τον Μπράβο δεν τον θέλει, πάλι μας έφερε σοφτ παίχτη (Φουστέρ), πού πάει και τους βρίσκει ήθελα να'ξερα, Ουρτάδο έχασα μέτρημα στις λάθος πάσες, Ντουντού άμα ήταν Καραϊσκάκη αυτό το Γκώνιας-σουτ που έπιασε θα τον βλέπαμε να ζητάει από τον κόσμο να ζωντανέψει, χέρια ψηλά, πότε θα παίξει η παιχτούρα μου το πουλέν ο Μιραλάς δεν ξέρω, με το ζόρι ο Φετφα να γίνει εξτρέμ, ο Ιμπαγάσα 8 λεπτά πριν το τέλος γιατί έτσι, θα'χουμε ομορφιές φέτος.
Μάπα κυκλοφορία, η μπάλα κάτω δεν πάει με τίποτα κεφαλιές, γιόμες και τυφλά διωξίματα από Χολέβα και τα λάθη να πλησιάζουν τελικές Μπαρτσελόνα. Δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το πώς θα πάει το πρωτάθλημα, είναι αρχή και καμία ομάδα δε σε εμπνέει ότι είναι στο σωστό το δρόμο τον καλό.
Σούπα.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος