Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 167

Thread: πες τις ιστοριες ξεφτιλας με αλκοολ εαριτη.εισαι ρομπας? αποδειξη

Quote Originally Posted by KoiliaSamprela View Post
    Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    σε πολλα μέρη diesel είναι και κοκακολα με φαντα
    στο χωρίο μου το λένε σπέτσι
    επιβεβαιωνω, σπέτσι.

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

σε πολλα μέρη diesel είναι και κοκακολα με φαντα, οχι παντου
    Vielen Dank für alles was mal war

ρεταλι BURNIN AMBITION's Avatar

Quote Originally Posted by Pinatero View Post
    πλειοψηφια των μεθυσιων μου, εχει να κανει με οδοφραγματα με καδους, καμια φορα κανα "stage" diving σε κουτες στο δρομο, ξηλωματα σωληνων κλιματιστικων, ή θυροτηλεφωνων (εχω ακομα ενα στο σπιτι, αφορμη για το ξηλωμα ηταν το "atelier Σαμαρας" κουδουνι, στην πολυκατοικια διπλα στο Λουκυ Λουκ), λοιπες κλασικες αηδιες μεθυσμενου, δε με ρχεται κανα καλο καλο να πω,

ενα που μου ρθε παει πισω κανα 5αρι χρονια Βουδαπεστη, να κοιμαμαι σε ενα καταγωγι (με λοιπους λεπρους της κοινωνιας, αστεγους, αλκοολικους, μπαρμπαδες) φλιπερακια βελακια στο μαγαζι, τηλεοραση να παιζει τον εκει "Εκατομμυριουχο" επαναληψη 6 η ωρα το πρωι, κρασι χυμα απο κατσαρολα (60λεπτα το νεροποτηρο) και να χω ακουμπησει στο τραπεζι μετωπο στο μουχλα ξυλο και να ρχεται η θεια να με βαραει να με ξυπνησει που ειχε το μαγαζι μην της το ξερασω και να νομιζω οτι ειναι οι φιλοι, και να λεω αφηστε με ρε μαλακες να την πεσω λιγο, και κάτι "Αχ Ελένα" στο ενδιαμεσο
    nai αλλα αυτα δεν ειναι ξφτυλα ειναι συγκινηση

εχω σπασει σε τσακιρ κεφι πατρα το θυροτηλεφωνο με ντιρεκτ, και την μπαλκονοπορτα με τιτ τσακι(ραγισε απο πανω μεχρι κατω) γιατι το 0-1 στα καμπ νου εγινε 3-1 και ο βλαοβιτς στο τελος μας προδωσε. οποτε βρω καδο μικρουλι (αυτους πουειναι σα μπασκετα για νανους) παντα τους σπαω με κλωτσια και σε ενα ανεκδιηγιτο παρτυ πατρα, ο απο κατω βγηκε γυμνος απο την μεση και πανω να μας κραξει και εφαγε χλεπες και του κατουρησαμε το μπαλκονι. αμε
    αλλα αυτα δε ταιριαζουν στο θρεντ
    και κοφτε με τις πουστρομπυρες ελεος. αμα θελω διαβαζω και κοσμοπολιταν στη χεστρα γκομενων αμα θελω να αηδιασω

εντιτ
    αχ ελενα

ποσο θεος ειναι ρε
    Last edited by BURNIN AMBITION; 16-09-2010 at 16:49.
    ποθτανα ολα
    <Mitsmann>
    ολοι ειστε αβαγκαρντς αλλα οταν μπαινει το ΜΠΑΗ ΜΟΥΝΛΑΗΤ ΓΟΥΗ ΡΑΗΝΤ θυμαστε ολοι τι ειστε και απο που ερχεστε

iola 11
    www.facebook.com/iola11
    www.reverbnation.com/iola11 www.soundcloud.com/iola11 www.twitter.com/iola11band

Quote Originally Posted by Atropos View Post
    Κατά τ' άλλα, γι αυτόν το λόγο το GoT είναι σειρά με @@. Αν ήταν να κερδάει πάντα ο καλός και ο Ολυμπιακός με το Αιγάλεω, θα βλέπαμε Σβαρτσενέγκερ.

Senior Member freak brother's Avatar

πηγα στον κιθαριστα των λαστ ντραιβ-ερθμπαουντ εψες και του λεγα ποσο γαμαει... στους ντεους εξ μαχινα...
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

φτερησλέξ Tispanagias tamatia's Avatar

2 χρήσιμες πληροφορίες που πρέπει να ξέρει κανείς.
    1) Εδώ και 4μιση μήνες συγκατοικώ με την Ζβούρα. Ένα αξιολάτρευτο κουτάβι που βρήκε μια φίλη στο δρόμο.
    2) Ο Κορινός είναι ένα αδέσποτο που βρήκαμε στη Κρήτη το καλοκαίρι και επί 3 μέρες ήταν μαζί μας. Τον είχαν εγκαταλείψει κάτι τουρίστες από ότι μάθαμε και ψηνόμουν να τον κρατήσω. Τελικά τον πήραν κάτι άλλοι μάθαμε. Το Κορινός εγώ το έβγαλα.

Λοιπόν, είναι Πέμπτη και ω τι καλά θα πάμε γήπεδο να δούμε τον Άρη. Το οποίο σημαίνει πως θα μείνει η Ζβούρα σπίτι, κάτι που δε της αρέσει και ιδιαίτερα πολύ. Ειδικά όταν μένει μόνη χωρίς παρέα. Ξεκινάω λοιπόν κατά τις 4.30 από το σπίτι μετά από γούτσου χαιρετισμούς και αφού πρώτα την έχω βγάλει μία μίνι βόλτα στη γειτονιά κυρίως για να ξελαφρώσει. Κατά τις 5 ήμουν στο κέντρο όπου θα συναντούσα παρέα για να πάμε μαζί γήπεδο. Φτάνουμε και όπως αρμόζει σε τέτοιες περιστάσεις, παίρνουμε από μία ρετσίνα κόλα καθείς και αράζουμε έξω από το γήπεδο. Καταναλώνεται στα ψίλο τσακ μπαμ για να μπούμε νωρίς μέσα. Το κλίμα γιορτινό και τικαλά. Μετά το τέλος του παιχνιδιού είμαι έτοιμος να πεθάνω από όβερντοουζ συναισθημάτων και πονοκέφαλο από τις φωνές. Βγαίνουμε έξω από το γήπεδο όπου πίνουμε μερικές μπύρες και κατευθυνόμαστε προς κέντρο. Η ώρα είναι 11 και κάτι και καθώς προσεγγίζω κέντρο και είμαι στο λεωφορείο βλέπω στο κινητό πως έχω 4 κλήσεις. 1 από την αδερφή μου και 3 από το σπίτι. Αδιαφορώ μιας και δεν απαντάνε στις κλήσεις που τους κάνω και κατεβαίνω στην καμάρα όπου έχω ραντεβού με φιλαράκια. Πάμε και αράζουμε ήμια με τις κατάλληλες προμήθειες. Μπύρες, ούζο και τσιγάρα. Έχω χάσει επαφή με ώρα μέρος κτλ. Κάποια στιγμή αρχίζουμε να κρυώνουμε και λέμε να σπάσουμε. Έτσι παίρνω το δρόμο για σπίτι. Φτάνω κατά τις 3.30 σπίτι -σχεδόν μπουσουλώντας- και καθώς διασχίζω την αυλή αντιλαμβάνομαι πως υπάρχει ένα σκυλί. Μαδαραφάκαρα! Ο Κορινός! Παίρνω το σκυλί στην αγκαλιά μου, καθότι μικρόσωμο και μέσα στη τρελή χαρά ανεβαίνω στη σοφίτα μου. Παρατηρώ πως ο αλήτης έχει κόψει το λουρί που του έβαλε το νέο αφεντικό και η μοίρα ήθελε να ξανασυναντηθούμε. Ανοίγω τη πόρτα και βλέπω ένα ψιλοχάος. Η αλήθεια είναι πως περίμενα μία λιγότερο επώδυνη εκδίκηση από μέρους της Ζβούρας. Ένα βιβλίο μασημενοσκισμένο δίπλα στη πόρτα, το καπάκι από ένα ψάθινο καλάθι να έχει γίνει 1002 κομμάτια και μερικά φυτά που μαζεύω για το φυτολόγιο επίσης κομμάτια. Αφήνω τον Κορινό κάτω, ανάβω όλα τα φώτα και μαζεύω τα χοντρά φωνάζοντας ταυτόχρονα τη Ζβούρα. Έχω ριμαδοσυμμαζέψει και καμία ανταπόκριση από τη Ζβούρα. Παράξενο, συνήθως με το που γυρνάω σπίτι κάνει σαν τρελή, τώρα ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Ο Κορινός πάλι εκεί, δίπλα μου, με κοιτάει με απίστευτη προσήλωση σαν να με συμπονεί καθιστός και ήσυχος και παράλληλα χαίρεται που με βλέπει μετά από τόσο καιρό, έχουμε πολλά να πούμε. Κοιτάω κάτω από το κρεβάτι και το γραφείο μιας και σε αυτά τα 2 μέρη δεν είχα οπτική επαφή. Πουθενά η Ζβούρα. Δεν είναι στη σοφίτα και αυτό με βάζει σε σκέψεις. Μάλλον την έβγαλε η αδερφή μου καμιά βόλτα το απόγευμα επειδή θα έκανε φασαρία και θα ήταν ανήσυχη. Γαμώτο! Για αυτό και οι κλήσεις. Στάνταρ δε θα την άκουγε και τώρα θα γυρνάει κείθε δώθε στη γειτονιά. Κατεβαίνω τρέχοντας τρεις ορόφους και βγαίνω έξω. Απόλυτη ησυχία. Αυτό δεν είναι καλό, μιας και αν η Ζβούρα τριγυρνούσε κάπου στη γειτονιά, εκτός αυλής, θα ακούγονταν άπειρα γαβγίσματα από τα γειτονόσκυλα. Έχει φύγει 2- 3 γειτονιές παρακάτω τότε. Ξαναμπαίνω στη πολυκατοικία να πάρω το ποδήλατο να πάω μέχρι το πάρκο και κει γύρω. Ακούω γαβγίσματα από τη σοφίτα. Γαμώτο. Ο Κορινός είναι μόνος και γαμώτηπουτάνα ανεβαίνω τρεις ορόφους να του δώσω τίποτα να φάει και να παίζει για να καλμάρει και να πάω να ψάξω χωρίς να σηκώσει τη πολυκατοικία στο πόδι. Έτσι και γίνεται. Του βάζω φαΐ και πέφτει με τα μούτρα. Κλείνω τη πόρτα και αρχίζω να κατεβαίνω τις σκάλες πάλι. Είμαι μέσα στον ιδρώτα. Ξαφνικά ανάβει το φως της εισόδου και ανοίγει τη πόρτα η αδερφή μου. Τη κοιτάω καθώς κατεβαίνω και της λέω πως αν ήταν να χάσει τη Ζβούρα καλύτερα να την άφηνε να μου χέσει το κρεβάτι. "Έκανε σα τρελή και την έβγαλα βόλτα.." "Καλά, καλά!!" την διακόπτω όλο νεύρα και συνεχίζω να κατεβαίνω τις σκάλες. Αφού έχω φτάσει στην είσοδο, έτοιμος να ανέβω στο ποδήλατο και να βγω για ψάξιμο, συνειδητοποιώ πως.

Άμεσο ξενέρωμα σα να μην ήπια τίποτα. Ανεβαίνω σοφίτα και η Ζβούρα χοροπηδά πάνω μου σα τρελή. Υπερένταση και κούραση με κράτησαν άυπνο μέχρι να βγει ο ήλιος.

Τελικά την είχε βγάλει βόλτα και μετά την έδεσε στην αυλή επειδή ήταν σε κατάσταση αμόκ κάθε που πήγαιναν να μπουν στο σπίτι.
    It is known.

A rock, an island Drumsick's Avatar

Oχι ακριβώς ρόμπα, αλλά χαριτωμένη ιστορία. Με τον Κορινό τι έγινε τελικά?

metaphor fandango's Avatar

κάνω έντιτ γιατί δεν κατάλαβα αν η απορία αφορούσε την τελική τύχη του Κορινού ή αν όντως δεν κατάλαβες ότι ο Κορινός στην ιστορία ήταν η Ζβούρα.
    Last edited by fandango; 19-09-2010 at 11:37.
    these walls built to stand come-what-may
    lie shattered in the ashes.

φτερησλέξ Tispanagias tamatia's Avatar

Τον Κορινό έχω να τον δω απο Κρήτη. Όταν αποφάσισα να τον πάρω, πήγα να το πω σε έναν παππού που τον φρόντιζε μαζι με 5-6 αδέσποτα κει πέρα, και μου είπε ότι τον πήραν κάτι ολλανδοί. Δεν έχω ιδέα που μπορεί να βρίσκεται. Μάλλον μου έμεινε τραύμα αν και χάρηκα πολύ όταν έμαθα πως βρήκε σπίτι.

@Drumsick: Έγινα ρόμπα στη Ζβούρα.
    Last edited by Tispanagias tamatia; 19-09-2010 at 13:52.
    It is known.

A rock, an island Drumsick's Avatar

Quote Originally Posted by fandango View Post
    κάνω έντιτ γιατί δεν κατάλαβα αν η απορία αφορούσε την τελική τύχη του Κορινού ή αν όντως δεν κατάλαβες ότι ο Κορινός στην ιστορία ήταν η Ζβούρα.
    Αχαχαχαχ.. οκ, όντως δεν το πιασα (ήταν κι 8 το πρωι ε!) . Ααχαχαχα.. ρομπας

Senior Member atom_smasher's Avatar

Ουυ τωρα ο Κορινος. Σουβλακι ααα ποιοτητας!
    1) e4, c5
    2) Νf3

Spammity Spam rat_poison's Avatar
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

Τραυματικές εμπειρίες, μέδουσες και σλαβομακεδόνες.

Spammity Spam rat_poison's Avatar

O stam κάτι ξέρει για την περιοχή. Είσαι στο σωστό θρεντ, πες την ιστορία σου...
    Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;

Ράμπο του ΣΔΟΕ stam and the witches's Avatar

Χαχαχα, Κορινός, Κατερινόσκαλα κλπ ήταν οι λόγοι που μίσησα τη θάλασσα παθολογικά, δεν υπάρχει αλκοόλ δυστυχώς παρα μόνο τραυματικές εμπειρίες.

Senior Member ~ladykiller~'s Avatar

μας κάνουν

satan was a lez