Page 7 of 14 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 207

Thread: Δουλειά.

Senior Member

Το προβλημα ειναι οτι ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ, κλαιγεσαι στα τσατσ
    It happens sometimes. People just explode. Natural causes.
    Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    Ρωχάμη, το debian είναι για ΓΥΝΑΙΚΕΣ;

A rock, an island Drumsick's Avatar

Βάσιμες πηγές στο είπαν αυτό ε?

Senior Member

Αναλογα, αν θεωρεις τον εαυτο σου βασιμη πηγη η οχι

Solidium HAVOC's Avatar

Quote Originally Posted by Reject View Post
    πφφφ χαβοκ,το ξαναλέω.όσο καλές και αν είναι οι συνθήκες,αν δεν γουστάρω το αντικείμενο,δεν θα γουστάρω και την δουλειά.τόσο απλό.
    δεν προσπάθησα,όχι.είναι το χόμπυ μου,και από όσο γνωρίζω δεν έχει καμία απήχηση στην ελλάδα.οπότε γιατί να το κάνω μόνιμη δουλειά μου,να πέσω έξω,και να χαλάσω και την καρδιά μου?
    μια σκατοδουλειά λοιπόν για λίγες ώρες και τελειώσαμε.με μισή καρδιά,αλλά με πολύ χρόνο διαθέσιμο.
    μισθωτη σκλαβιά.
    Δηλωσες πως σου αρεσουν 2 πραγματα.
    1. Κριτικη τεχνης (μουσικης/ταινιων)
    2. Κατασκευη σανιδων σερφ.

1. Οπου και να το κανεις, θα εισαι υπο την εποπτεια του εκδοτη σου. Και freelance να την δεις, καποιος θα εγκρινει αυτο που θα μπει στον χωρο του.
    Και γιατι δεν δοκιμαζεις να δωσεις κειμενα σου σε ξενα εντυπα?

2. Οκ, στην Ελλαδα, χλωμο. Τι σε κανει να πιστευεις οτι εισαι τοσο καλος κατασκευαστης, ωστε μια ξενη εταιρεια να παρει το δημιουργημα σου? Τι κανει το σχεδιο σου/την τεχνικη σου τοσο γαμαουα, ωστε να επιβιωνε και να εμπαινε σε γραμμη παραγωγης εξω?

Τι απο τα παραπανω εχεις σκεφτει στα σοβαρα, εχεις δοκιμασει και κατεληξες πως θα πεσεις εξω?
    Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.

Mazikeen Krux's Avatar

Quote Originally Posted by Drumsick View Post
    @ κρουξ

Με κόφτει ρε γαμημένε το οτι κατά 90% τα βρήκες όλα έτοιμα στη ζωούλα σου κι έρχεσαι να με πεις τεμπέλα, χωρίς να έχεις ιδέα πόσο παραγωγική και σωστή μπορεί να είμαι στην οποιαδήποτε δουλειά μου ανατίθεται, και να μου την πεις στα τσατς επειδή δηλώνω κουρασμένη απο τη ζωή.
    γενικά πιθανολογείς οτι τα έχω βρει όλα έτοιμα. δεν ξέρεις. αλλά λες. και συγνώμη που σε λέω τεμπέλα αλλά το 1ο πράγμα που είπες για την τωρινή σου δουλειά ως θετικό, ήταν οτι μπορείς και λουφάρεις άνετα. ε σόρρυ ξερωγώ.

καλά στα τσατς έχεις δηλώσει επίσης κατά καιρούς οτι "τουλάχιστον εγώ γαμιέμαι, κάτι προσφέρω" αλλά και "αν έκανα παιδί κάποτε και έβγαινε κορίτσι, πιθανώς θα το έπνιγα" και άλλα πολλά τέτοια ωραία πραγματάκια τρομερής ανθρώπινης διανόησης. σόρρυ και για αυτό.

I'll bury you in your god's fucked garden

Senior Member

Για να μη λετε οτι εντιτ:
    Εισαι για καφενειο, στην καλυτερη για καναν Βουτσικα!

A rock, an island Drumsick's Avatar

Quote Originally Posted by Krux View Post
    το 1ο πράγμα που είπες για την τωρινή σου δουλειά ως θετικό, ήταν οτι μπορείς και λουφάρεις άνετα. ε σόρρυ ξερωγώ.
    Που ακριβώς το βλέπουμε αυτό? Γιατι εγώ βλέπω τρια πράγματα: 1.δουλεύω μόνη, 2. ακουω μουσική, 3. κάνω πράγματα με τα χέρια μου.
    Παρακάτω μίλησα για ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΑ, αναφερόμενη σε προηγούμενες εργασίες που μου επέτρεπαν να κάτσω 15 γαμημένα λεπτά μέσα στο 8ωρο, σε καθορισμένη στιγμή μέσα στη μέρα.

Τέλος πάντων στα παπάρια μου σας γράφω. Θέλετε να ζείτε για να δουλεύετε? κάντε το. Εγώ θα προτιμήσω να δουλεύω για να ζω.

Senior Member

Τέλος πάντων στα παπάρια μου σας γράφω. Θέλετε να ζείτε για να δουλεύετε? κάντε το. Εγώ θα προτιμήσω να δουλεύω για να ζω.

Anti-Hero Reject's Avatar

Quote Originally Posted by HAVOC View Post
    Quote Originally Posted by Reject View Post
    πφφφ χαβοκ,το ξαναλέω.όσο καλές και αν είναι οι συνθήκες,αν δεν γουστάρω το αντικείμενο,δεν θα γουστάρω και την δουλειά.τόσο απλό.
    δεν προσπάθησα,όχι.είναι το χόμπυ μου,και από όσο γνωρίζω δεν έχει καμία απήχηση στην ελλάδα.οπότε γιατί να το κάνω μόνιμη δουλειά μου,να πέσω έξω,και να χαλάσω και την καρδιά μου?
    μια σκατοδουλειά λοιπόν για λίγες ώρες και τελειώσαμε.με μισή καρδιά,αλλά με πολύ χρόνο διαθέσιμο.
    μισθωτη σκλαβιά.
    Δηλωσες πως σου αρεσουν 2 πραγματα.
    1. Κριτικη τεχνης (μουσικης/ταινιων)
    2. Κατασκευη σανιδων σερφ.

1. Οπου και να το κανεις, θα εισαι υπο την εποπτεια του εκδοτη σου. Και freelance να την δεις, καποιος θα εγκρινει αυτο που θα μπει στον χωρο του.
    Και γιατι δεν δοκιμαζεις να δωσεις κειμενα σου σε ξενα εντυπα?

2. Οκ, στην Ελλαδα, χλωμο. Τι σε κανει να πιστευεις οτι εισαι τοσο καλος κατασκευαστης, ωστε μια ξενη εταιρεια να παρει το δημιουργημα σου? Τι κανει το σχεδιο σου/την τεχνικη σου τοσο γαμαουα, ωστε να επιβιωνε και να εμπαινε σε γραμμη παραγωγης εξω?

Τι απο τα παραπανω εχεις σκεφτει στα σοβαρα, εχεις δοκιμασει και κατεληξες πως θα πεσεις εξω?
    e

1.Tα έχω δώσει.έχουν δημοσιευτεί.πληρώθηκα σε δίσκους και περιοδικά....
    2.είμαι πραγματικά καλός,μιάς και γνωρίζω όλη την τεχνοτροπία,και έχω και την τεχνογνωσία για να σχεδιάσω/κατασκευάσω μία τέτοια σανίδα,αλλά μία ξένη εταιρεία δεν θα ασχοληθεί με έναν γύφτουλα της ανατολικής ευρώπης,και ακόμα και αν έχω ταλέντο γκες γουατ!υπάρχουν και άλλοι σαν εμένα στο εξωτερικό που έχουν και το ταλέντο,αλλά έχουν και καλύτερη ενημέρωση και πρόσβαση σε νέες τεχνολογίες και γενικά καλύτερη κατάρτιση μιάς και επιμορφώνονται συνέχεια.

αυτά ρε Χάβοκ.κουράστηκα να εξηγώ.
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

Mazikeen Krux's Avatar

πάνκη πάμε κανά miami, κανά bay area να ανοίξουμε brand με σανίδια Reject ? κάπως έτσι αρχίζουν όλα.
    I'll bury you in your god's fucked garden

Senior Member

Reject, εισαι κοντα. Μην απογοητευεσαι και κυνηγα το και αλλο (100% σοβαρα αυτο)

Solidium HAVOC's Avatar

Tεραστια Χ.

Το γεγονος οτι δεν ειχες τις ιδιες ευκαιριες με αλλους, θα κανει το επιτευγμα σου σε ο,τι ονειρευεσαι ακομη μεγαλυτερο, με την προυποθεση οτι εισαι διατεθημενη να προσπαθησεις γι'αυτο.

Κι εγω θα ηθελα πολυ να εχω στρωμενο τεχνικο γραφειο απο τους γονεις μου, οπως αλλοι συμφοιτητες μου, αλλα tough, δεν ειχα. Ουτε στις σπουδες μου να μου κανουν σχεδια και να εχω αποψη απο το πρωτο term, ουτε τωρα, να εχω πελατολογιο και να πουλαω μουρη. Σαφως και δεν καταριεμαι τους συμφοιτητες μου με την πιο γερη βαση, αλλα δεν θα πεθανω κιολας, την στιγμη που εχω την υγεια μου και προσπαθω να κανω το καλυτερο σε αυτο που μου αρεσει.
    Απο την αλλη, θα ηθελαν πολυ καποιοι συμφοιτητες μου να ειχαν την δικη μου ανεση να σπουδασουν στον ιδιο χωρο με μενα, αλλα tough, δουλεψαν σε ο,τι δουλεια μπορεις να φανταστεις για να εχουν να πληρωνουν τα fees τους.
    Και καπου στην Αφρικη πεθαινει ενα παιδακι καθε φορα που χτυπαει παλαμακια ο Bono.

Το να μην ξερεις τι θελεις για αρκετο καιρο δεν ειναι κακο. Το να λες ομως πως αγαπας κατι, και να μην προσπαθεις γι'αυτο ειναι το κακο. Θες φωτογραφια? Ξεκινα. Εχεις μια "χλιαρη" δουλεια, βαρος δεν εισαι σε κανεναν, κυνηγα το.

Reject, το ιδιο και για σενα. Εκανες μια αρχη, και? Ποσους ξερεις να γεννιουνται ετοιμοι?
    Χωρια που, οσο δουλευεις σε ενα πραγμα, τοσο αυξανεις τις πιθανοτητες σου να βρεις ευκαιριες κ αι να γεννησεις ιδεες που στην αρχη δεν φανταζοσουν οτι υπαρχουν. Να λες, οκ, εφαγα μερικα σκατα, σκατα θα τρωω παντα, απαπαπαπαπα. Μην απογοητευεσαι.
    Last edited by HAVOC; 17-09-2010 at 16:01.
    Πράγματι, ο καιρός ήτο θαυμάσιος. Ένας καιρός ηδονικός και, όπως λέγουν, θείος. Ο ήλιος έλαμπε καταυγάζων και θερμαίνων τα πάντα – τον ουρανόν, την θάλασσαν, το υπερωκεάνειον, τους επιβάτας. Όλοι σχεδόν ήσαν χαρούμενοι.

Anti-Hero Reject's Avatar

κρουξ φέτος έφυγα από την χώρα με την δικιά μου,πηγαμε στην πουταναρα την κυπρο για να βγάλουμε κανένα φράγκο και μετα να φύγουμε προς τα εκεί που είπες αλλά δεν αντέξαμε πάνω από μήνα στο γαμωνήσι και γυρίσαμε πίσω.θα δούμε τι θα κάνουμε,κάποια στιγμή θα φύγουμε με την μία προς τα εκεί.
    κρουξ θα ονομασω το μαγαζι losers.με σανίδες Reject πιστευω θα μαζευτει όλη η καλή κενωνία.θα βρούμε και μία μπάντα να φοράει συνέχεια τα μπλουζάκια μας αλα σουισαινταλ τεντενσις και θα χεστουμε στο $
    ρωχαμης διάθεση έχω,θα δείξει...στην τελική αν αποτύχω με βλέπω συντάκτη στο μαξιμουμ ροκ εν ρολ να αποκαθηλώνω τα πανκ είδωλα (bad brains,black flag,minor threat) και να αποθεώνω τους dedicated (Ζero boys,toxic reasons).χαχ!

χαβοκ αν τα καταφερω θα έχεις επετειακή σανίδα δώρο.
    Last edited by Reject; 17-09-2010 at 16:02.
    Barry Prudom-He's Public Enemy No1.

σούπερ ντούπερ Dythor's Avatar

Quote Originally Posted by Rwxamhs View Post
    Ρωχάμη και κρούξ, θέλετε να πας πείτε και ποιος θείος/μπαμπάκας/οικογενειακός φίλος σας βόλεψε στις γαμάτες δουλίτσες σας? Θέλετε να μας πείτε και ποιός τα'σκαγε για να σπουδάσετε αυτό που θέλατε εκεί που θέλαατε και να κάνετε τα μεταπτυχιακά σας?
    Δυστυχώς δε μεγαλώσαμε όλοι υπο τις ίδιες συνθήκες κι ούτε μας παρουσιάστηκαν ίσες ευκαιρίες.
    LOLOLOLOL
    Η κλαψα της ΤΕΜΠΕΛΑΣ.
    Κυρα-μαλακω:

1) ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ πηγα, πηγα με τα ΑΡΧΙΔΙΑ μου. Skills to pay the bills baby!

2) Μεταπτυχιακο δεν εχω ενω με ειχαν δεχτει
    -#
    -#
    -#
    γιατι δεν ειχα τα φραγκα να το κανω και αντι να κανω Msc επαιζα τον ΣΤΡ(ΠΖ) στον Εβρο (και ημουν αρκετα αχρηστος για να παρω υποτροφια )
    Φυσικα κατι τετοιο μαλλον σου ειναι ακατανοητο γιατι νομιζεις οτι ολοι ειμαστε βυσματακια και λεφταδες βολεμενοι!
    Σιχαμένος παπάρας.
    Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.

Senior Member freak brother's Avatar

να κανουμε και ενα θρεντ , ποιος εχει δουλεψει τις χειροτερες κωλοδουλειες?
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry